CLASSIC BLUE

Lookbook CLASSIC BLUE met combinaties uit de wintercollectie 2022 van DRESSYOURPARENTS


Ga gekleed in stijl met deze klassieke items in blauwtinten. Kies voor een van deze blouses van Erfo met mooie dessins die prachtig staan op de classy broek van Brax en combineer met dit heerlijke vest van LeComte voor als het iets afkoelt.

  

De items van deze look:

Le Comte lichtblauw lang gebreid vest met zakken Erfo jersey blouse in blauw, groen en wit dessin Beige leren tas Audrey
1. Lang gebreid vest - LeComte 2. Blouse in blauw dessin - ERFO 3. Beige leren tas Audrey
Rabe top met ronde hals in blauw, zwart, groen en wit dessin Brax Raphaela Liv marine travelkwaliteit damesbroek met elastiek rondom Erfo blok-streepdessin blouse in groenen, blauwen en wit
4. Top ronde hals dessin - Rabe 5. Travelkwaliteit broek - Brax Raphaela 6. Blouse blauw groen dessin - ERFO
Erfo blok-streepdessin blouse met camel, antraciet en blauw Armband (3x) - Bolletjes - Goudkleurig blauwen en parels Halflange ketting - Mat goudkleurig met donkerblauw
7. Blouse blok-streepdessin - ERFO 8. Armband (3) bolletjes en parels 9. Halflange ketting mat goud en blauw

 

ERFO

Niet voor niets vindt u in dit lookbook enkele items van ERFO! Ook dit seizoen hebben zij weer heel veel nieuwe tops, die wij natuurlijk aan onze collectie hebben toegevoegd. 

Waarom zijn wij fan van ERFO? Dit merk heeft een grote collectie dameskleding met blouses en polo’s in veel verschillende pasvormen. Van uitstekende kwaliteit  die heel lang meegaan. Variërend van superluxe polyester (niet te vergelijken met de ‘oude’ kwaliteiten) tot soepel jerseys van katoen. De goed wasbare tops blijven mooi in vorm en er is een enorme keus. Lees meer over dit merk in ons blog.

Ook kunt u lezen over twee andere favoriete merken van DRESSYOURPARENTS: Frank Walder en Gollé Haug.

Broeken met de juiste pasvorm

De broeken bij DRESSYOURPARENTS zijn uitgekozen op een aantal kenmerken. Het belangrijkste: de pasvorm. Omdat niet iedereen hetzelfde is, hebben we veel verschillende modellen van verschillende merken. We durven gerust te zeggen dat we met 400 verschillende broeken de grootste online collectie damesbroeken met elastiek rondom hebben. net zo belangrijk zijn de materialen. Alle kwaliteiten voelen zacht aan en zitten soepel. En natuurlijk is de wasbaarheid heel belangrijk, de broeken blijven goed na het wassen.

Elk merk heeft verschillende stijlen met verschillende kenmerken. In dit lookbook hebben we gekozen voor het klassiek, sportieve model van Brax Raphaela Pamina met een aangezette gebreide boord en een iets grotere voetwijdte dan de Brax Raphaela Liv. Naast de modellen Lavina, Lillyth en Pamina één van onze lievelingsbroeken vanwege de fijne travelkwaliteit. En natuurlijk met elastiek in de taille, zoals alle broeken in onze damesbroeken collectie! De broeken van Brax Raphaela staan al jaren bekend om hun goede pasvorm.

 

Meer posts