DAILY BLUE

Lookbook Daily Blue met items van Rabe, Erfo, LeComte en Gardeur

 

Een heerlijke look voor iedere dag met als basis de flare broek van Gardeur. De lange witte blouse is hét basis item dat overal bij past. Zoals ook bijvoorbeeld bij dit kekke vest van LeComte die deze daily look afmaakt. Helemaal eigentijds wordt de look wanneer u kiest om het de combineren met de tops met panterprint van Rabe. Comfortabel, hip en voor iedere dag!

 

Shop de items van deze look:

Le Comte blauw kort gebreid vest Erfo poplin wit oversized blouse Le Comte lichte pullover/top met ronde hals in dessin van blue, marine, beige en off-white
1. Gebreid vest - LeComte 2. Oversized poplin blouse - ERFO 3. Dessin pullover/top - LeComte
Korte zilverkleurige ketting met schakels Gardeur Zilla flare broek met elastiek in de taille Zilverkleurige armband met kleine platte schakel
4. Korte zilverkleurige ketting 5. Flare jeans Zilla - Gardeur 6. Zilverkleurige armband
Rabe damespolo met kraag in aflopend beige en blauw panterprint multidessin Frank and Lucie leesbril EYECON in vele sterkten kleur Déja Blue Rabe top met ronde hals in dessin met blue, beiges, camel en zwart
7. Polo multidessin - Rabe 8. leesbril Eyecon - Frank and Lucie 9. Top ronde hals dessin - Rabe

 


Moderne look met senioren kleding

Het is niet moeilijk om als 60-, 70- of 80-jarige hip gekleed te blijven gaan met de merken van DRESSYOURPARENTS! 
Uw lijf verandert dan wel, uw mobiliteit zou wellicht achteruit zijn gegaan, of het is moeilijk om kleding aan- en uit te trekken, maar uw stijl en behoefte om in de tijd gekleed te blijven gaan zeker niet!

Deze look is een heel goed voorbeeld van hoe wij moderne en stijlvolle seniorenmode zien. Een flare broek is echt van deze tijd, en toch heel comfortabel te dragen door de elastieke band in de taille. Gardeur is van zeer goede kwaliteit, waarmee u echt voor de dag kunt komen. Daarop draagt u moderne panterprints of hét moderne basisitem; een oversized wit overhemd. De heerlijke gebreide kwaliteit van het LeComte vest maakt het helemaal af op alle tops en polo's die wij hier aan u tonen.

Gebreide vesten die niet kriebelen

Een belangrijk punt waar wij onze vesten, pullovers en truien op selecteren is het niet kriebelen van de materialen. De merken in onze collectie, met de stoffen en materialen die er uitzien als wol, maar dat niet zijn, selecteren wij voor u in de mooie draagbare en comfortabele pullovers en vesten. Geen gekriebel of jeuk dus! Lees hier over al onze gebreide vesten en truien en de verschillen in de merken.

Éen merk lichten wij hier even uit, omdat wij u dit blauw gebreide vest tonen: LeComte. Le Comte is de hipste van alle onze merken. Voor de jongere oudere met een frisse en moderne levensstijl. Grotere breisels of juist hele dunne en vaak de voorloper van wat we wat later in de andere collecties zien. Het imago van dit merk is: perfecte pasvorm en hoogwaardige verwerking van breisels en stoffen in subtiele combinaties van kleuren.

 

 

Meer posts