PINK WITH A WINK

Dames lookbook PINK WITH A WINK met roze items van LeComte, Gollé Haug en Erfo op de marine kleur broek van Brax Raphaela

 

Naast alle nutrals en beiges is het heerlijk om ook wat kleur in kast te hebben. Zeker als de dagen weer wat donkerder worden springt deze look er uit. Als basis hebben we marinetinten zoals in de broek van Brax Raphaela en de pullovers van Gollé Haug voor de klassieke touch. De roze grafische elementen geven de knipoog in deze pullovers. Ook mooi op de blauwe broek staan de klassieke blouses met roze patronen van Erfo. En een chique touch komt met het lange vest in ‘Chanel’ stijl - in roze, dat dan wel.

Shop de items van deze look:

Gollé Haug marine met roze kort vest met knopen en zakjes Gollé Haug dames pullover met lage coll in pink, roze en navy Goudkleurige gedraaide korte ketting met slotje
1. Vest roze en marine - Gollé Haug 2. Pullover lage coll - Gollé Haug 3. Goudkleurige korte ketting
Goudkleurige armband met kleine platte schakel en slotje Brax Raphaela Lillyth marinekleur jersey damesbroek met elastiek rondom Erfo damesblouse in dessin van roze, wit, grijs, taupe en koraalrood
4. Goudkleurige schakelarmband 5. Jersey broek - Brax Raphaela 6. Blouse in dessin - ERFO
Gollé Haug dames pullover met lage coll in navy met roze-lila Le Comte oud roze lichte pullover met ronde hals
7. Pullover bloemdessin - Gollé Haug 8. Lichte pullover ronde hals - LeComte

 

 

Het merk Gollé Haug

Als u eenmaal een pullover, top of vest van Gollé Haug gedragen heeft, weet u precies bent u verkocht. Dat horen we vaak terug van onze klanten, die vaak verrast zijn, want het merk is niet heel erg bekend.

Gollé Haug weet de mooiste, zachtste en meest luxe materialen te combineren. We zouden willen dat we ze u zouden kunnen laten voelen! Deze collectie is voor de ‘classy’ vrouw, heeft eenvoudige ontwerpen met vaak nét dat beetje extra in vorm of kleur. Kijk voor onze gehele collectie op deze link. Ook kunt u meer lezen over het merk in onze blog 'Merk uitgelicht - Gollé Haug'.

Damesbroeken met elastiek in de taille

Het is erg prettig en comfortabel om broeken met elastiek in de band te dragen. Daarom heeft DRESSYOURPARENTS, die gespecialiseerd is in kleding voor ouderen, alleen maar broeken met elastiek in de collectie. Met bijna 400 modellen slaagt u altijd. In het achterhoofd de merken gekozen die rekening houden met het vrouwenlichaam dat verandert als het ouder wordt. Een prettig zittend model is dan gewoon net wat anders dan als u jonger bent. Door de goede afmetingen van broeken van o.a. de merken Brax Raphaela, Gardeur, Toni, Zerres en Frank Walder zijn dat dan ook de populaire merken van goede kwaliteiten die wij u aanbieden. 

De juiste broek voor u vindt u gemakkelijk door alle kenmerken van deze broeken overzichtelijk te kunnen vergelijken en daarmee een goede keuze te kunnen maken. Wij hebben alle pasvormen en kenmerken op een rijtje gezet op de pagina "Modellen en pasvormen damesbroeken". Ook kunt u de juiste maat kiezen door de maathulp te volgen. Of u klikt bij elk artikel op de knop "Vind mijn maat", die geeft u het goede advies. U bestelt de juiste broek in de juiste maat!

Meer posts