PASVORM VERSCHILLENDE MODELLEN HERENBROEKEN van D.Y.P.

Met onze focus ‘praktische kleding voor ouderen in de stijl die u gewend bent’ hebben wij drie pasvormen in onze D.Y.P. collectie herenbroeken met elastiek rondom die wij hier uitleggen, zodat u goed kunt overwegen welk model het beste bij u past. Ook hebben we nu drie modellen korte broeken (bermuda's) met elastiek rondom.
Alle broeken zien er in het dragen uit als een gewone broek en hebben elastiek rondom. Niemand ziet het verschil met een herenbroek met knoop en rits. U kunt er zelfs een riem in dragen door de lussen die in de tailleband gemaakt zijn.

Onder de uitleg van elk model hebben we nog een handig overzichtje staan.

D.Y.P. mannenbroeken met elastiek rondom:

1.  Philip – broeken en jeans met elastische band

De D.Y.P. Philip herenbroeken met elastiek rondom in de tailleband, zijn het klassiekst qua pasvorm. Hebben twee steekzakken aan de zijkant en een afsluitbare zak met knoop aan de achterkant. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult. Omdat er riemlussen op zitten kan er een riem in gedragen worden, maar dat hoeft natuurlijk niet. In veel kwaliteiten verkrijgbaar. De Philip is vergelijkbaar met de Amberg. In zomer -en winterkwaliteiten. Dit is het model dat het wijdst is over de benen en enkelwijdte. Dat kan belangrijk zijn als instappen moeilijk is.

Alle D.Y.P. Philip herenbroeken, klassieke modellen met elastieke band

 

Maattabel herenbroeken DYP Philip alle maten

2.  Oliver – 5-pockets (spijker)broeken met elastiek rondom

De Oliver broeken zijn wat sportiever dan de Philip en uitgevoerd in een 5-pocketmodel. Dat is bekend van jeans broeken, met twee zakken met zo’n klein extra zakje aan de voorkant en twee opgestikte open zakken aan de achterkant. Luxe details en mooie stoffen -net als de andere modellen- en een comfortabele pasvorm voor wie iets hipper wil. De benen zijn iets slanker gesneden. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult en heeft riemlussen. Zeer comfortabele pasvorm, gemakkelijk aan- en uit te doen en goed wasbaar.

De D.Y.P Oliver sportieve herenbroeken met elastiek rondom voor ouderen en bejaarde mannen

Maattabel herenbroeken DYP Oliver alle maten


3.  Alex – Aansluitende 5-pocket broeken en jeans met elastieken band

Deze D.Y.P. Alex mannenbroek heeft een aansluitende pasvorm én elastiek rondom. Door ons en exclusief voor ons eigen merk D.Y.P. ontwikkeld voor mannen die een broek met een wat modernere fit willen hebben. De benen sluiten wat nauwer aan en de voetwijdte is smaller. Twee open, opgestikte zakken aan de achterkant en twee steekzakken aan de zijkant. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult en de band heeft riemlussen. Net als de andere modellen ook heel geschikt voor mensen die een rolstoel of stoma gebruiken. Ook de Alex heeft een zeer comfortabele pasvorm, is gemakkelijk aan- en uit te doen, is het slankst gesneden model van onze collectie. Natuurlijk ook goed wasbaar. 

De D.Y.P Alex aansluitende herenbroeken met elastieke band voor ouderen en bejaarden

 Maattabel herenbroeken DYP Alex alle maten

Korte broeken - bermuda's met elastiek rondom

1. George - korte broek met elastieken band

Deze bermuda is het korte model van onze Philip herenbroek in een lichte, katoenen kwaliteit met elastan. Twee steekzakken aan de zijkant en een afsluitbare aan de achterkant. Op de rechterzijde is een grote sportieve zak gemaakt die sluit met een drukknoop. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult. Heel geschikt voor bijvoorbeeld rolstoel- en stoma patiënten of als u moet revalideren en veel zit.
Verkrijgbaar in staalblauw en lichtgrijs.

2. Julian - luxe bermuda

Uitgevoerd in een zachte, soepele kwaliteit jeans en de afwerking is ook luxer. Kwaliteit met wat polyester voor de vormvastheid en elastan voor het draagcomfort. Steekzakken aan de zijkant en een afsluitbare aan de achterkant. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult. Heel geschikt voor rolstoel- en stoma patiënten en comfortabel als u veel zit.
In vier kleuren: lichtblauw jeans, donker zand en structuurtje in beige en denimblue

3. Robert - aansluitend en iets moderner model

De D.Y.P. Robert is het korte model van onze populaire D.Y.P. Alex herenbroek. Een aansluitende pasvorm én elastiek rondom. Speciaal ontwikkeld voor mannen die een broek met een wat modernere fit willen hebben. Deze kwaliteit is het lichtst van alle jeans, als een hele soepele broek met een soft finish. De naden zijn in kleur doorgestikt. Twee open, opgestikte zakken aan de achterkant en twee open steekzakken aan de zijkanten. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult en heeft riemlussen en een knoop (voor de sier).
In drie verschillende kleuren: rood, mosterd en een jeans uitvoering.