PASVORM VERSCHILLENDE MODELLEN HERENBROEKEN van D.Y.P.

Met onze focus ‘praktische kleding voor ouderen in de stijl die u gewend bent’ hebben wij drie pasvormen in onze D.Y.P. collectie herenbroeken met elastiek rondom die wij hier uitleggen, zodat u goed kunt overwegen welk model het beste bij u past. Alle broeken zien er in het dragen uit als een gewone broek en hebben elastiek rondom. Niemand ziet het verschil met een herenbroek met knoop en rits. U kunt er zelfs een riem in dragen.

Onder de uitleg hebben we nog een handig overzichtje staan.

 

1.  Philip – broeken en jeans met elastische band

Deze herenbroeken met elastiek rondom in de tailleband, zijn het klassiekst qua pasvorm. Hebben twee steekzakken aan de zijkant en een afsluitbare zak met knoop aan de achterkant. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult. Omdat er riemlussen op zitten kan er een riem in gedragen worden, maar dat hoeft natuurlijk niet. In veel kwaliteiten verkrijgbaar. De Philip is vergelijkbaar met de Amberg. In zomer -en winterkwaliteiten. Dit is het model dat het wijdst is over de benen en enkelwijdte. Dat kan belangrijk zijn als instappen moeilijk is.

2.  Oliver – 5-pockets (spijker)broeken met elastiek rondom

De Oliver broeken zijn wat sportiever dan de Philip en uitgevoerd in een 5-pocketmodel. Dat is bekend van jeans broeken, met twee zakken met zo’n klein  extra zakje aan de voorkant en twee opgestikte open zakken aan de achterkant. Luxe details en mooie stoffen -net als de andere modellen- en een comfortabele pasvorm voor wie iets hipper wil. De benen zijn iets slanker gesneden. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult en heeft riemlussen. Zeer comfortabele pasvorm, gemakkelijk aan- en uit te doen en goed wasbaar.

3.  Alex – Aansluitende 5-pocket broeken en jeans met elastieken band

Deze mannenbroek heeft een aansluitende pasvorm én elastiek rondom. Door ons en exclusief voor ons eigen merk D.Y.P. ontwikkeld voor mannen die een broek met een wat modernere fit willen hebben. De benen sluiten wat nauwer aan en de voetwijdte is smaller. Twee open, opgestikte zakken aan de achterkant en twee steekzakken aan de zijkant. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult en de band heeft riemlussen. Net als de andere modellen ook heel geschikt voor mensen die een rolstoel of stoma gebruiken. Ook de Alex heeft een zeer comfortabele pasvorm, is gemakkelijk aan- en uit te doen, is het slankst gesneden model van onze collectie. Natuurlijk ook goed wasbaar. 

Verschillen herenbroeken met elastiek rondom van DRESSYOURPARENTS