DRESSYOURPARENTS BLOG

Lees op onze blogpagina meer over wat DRESSYOURPARENTS inspireert!

We schrijven over de ervaringen en ideeeën die we hebben. Ook geven we tips, inspiratie en adviezen over onze collecties en kleding in het algemeen.

Welke kleding draagt u als u ouder wordt?

Welke kleding draagt u als u ouder wordt?

Bejaard is een woord dat wij niet graag gebruiken. Het geeft een verkeerd beeld van ouderen van nu. 70-plussers en 80-plussers noemen wij bij stylish seniors!
Lees meer....
Recepten voor Pasen

Recepten voor Pasen

Wij geven u het ultieme Paasbrunch gevoel met ouderwetse en traditionele recepten van paasbrood en advocaat. Heerlijk!
Lees meer....
De juiste pasvorm van de herenbroeken uitgelegd

Hoe kiest u het goede model herenbroek?

Wij hebben drie pasvormen van herenbroeken met elastiek rondom in onze collectie die wij hier uitleggen, zodat u goed kunt overwegen welk model geschikt is voor u.
Lees meer....
Hoe stel ik een basis garderobe samen? Bij geven u enkele adviezen waar u zelf mee aan de slag kunt.

Hoe ziet een basisgarderobe eruit?

Welke basisstukken mogen er niet ontbreken in een uitgebalanceerde garderobe die tijdloos, stijlvol én modern is? Tijd om onze visie daar eens op los te laten.
Lees meer....
Lees alles over de verschillende modellen en stijlen van de verschillende damesbroeken met elastische band rondom in de taille bij DRESSYOURPARENTS

Modellen en styles damesbroeken

Er zijn zoveel verschillende pasvormen, stijlen, merken en modellen! Wat betekent loose fit, slim fit, straight fit en flare? Hier vindt u alle styles van onze broeken duidelijk op een rij.

Lees meer....
Blog over de fashion trends voor lente en zomer 2023

Trends voor de lente en zomer 2023

We worden heel enthousiast van alles in de nieuwe collectie! Om u ook alvast in the mood mee te nemen, hebben we de trends voor de lente- en zomercollectie 2023 op een rijtje gezet.
Lees meer....
Wat is jersey? In deze blog leggen we precies de kenmerken en verschillen uit van deze stof

Jersey

Wat is jersey precies? En wat zijn de verschillen in de verschillende soorten jersey? Wij hebben alles duidelijk op een rijtje gezet!
Lees meer....
Blog What to do in januari met tips voor wat u kunt ondernemen in januari

What to do in januari?

Januari is de maand om lekker uit te rusten of om juist vol energie aan iets (nieuws) te beginnen. Dus hoe pakken we het aan in januari?

Lees meer....
Things to do met Kerst. Wij hebben onze ideeën voor dingen te doen met de kerst op een rij gezet.

Tips om te doen met Kerst

Things to do met Kerst, we kunnen er weer op uit! We kunnen weer net als voorheen uitkijken naar de kerst en plannetjes maken. Hier leest u onze ideetjes.

Lees meer....
5 tips voor de mantelzorger

5 tips voor de mantelzorger

Om als mantelzorger goed te kunnen functioneren, is het belangrijk om zelf goed in je vel te zitten. Maar hoe doe je dat?
Lees meer....
Lees alles over lekker slapen en loungen in de loungewear, huispakken, pyjama's, nachthemden, bedjasjes en ochtendjassen van DRESSYOURPARENTS.

NIGHT NIGHT!

Wintertijd! Later opstaan, langer rond blijven lopen in lekkere loungewear. Heerlijk kunnen slapen en cocoonen in comfy nacht- en loungemode.
Lees meer....
In deze blog laten we u weten wat de trends voor de herfst en winter 2022/2023 zijn!

Wat zijn de trends deze herfst en winter?

Wij hebben ons daar bij het samenstellen van onze collectie natuurlijk in verdiept! Zoveel mogelijkheden met deze trends, zeker ook voor ouderen! Lees alles over de stijlen en kleuren.
Lees meer....
Lees ons blog over het mooie, stijlvolle merk ERFO

Merk uitgelicht - ERFO

ERFO: mode voor vrouwen die een eigen stijl hebben en die uit durven te dragen. Wij brengen dit mooie merk voor u onder de aandacht!

Lees meer....
Wat zien wij als veranderingen in seniorenkleding de afgelopen 8 jaar ?

8 jaar ervaring in kleding voor ouderen

Wat is er in 8 jaar veranderd in seniorenkleding? Wij bespraken wat er in  kleding en mode voor ouderen sinds we begonnen zijn, anders is; best heel veel!

Lees meer....
Frank Walder is één van de grootste merken in de damescollectie van DRESSYOURPARENTS

FRANK WALDER - een geweldig merk!

In onze wens een uitgebreide collectie stijlvolle en prettig zittende dameskleding aan te bieden kunnen we niet om Frank Walder heen. Lees waarom!
Lees meer....
Kleding bij fysieke ongemakken zoals rolstoelgebruik, een stoma, parkinson, ALS en Alzheimer

Kleding bij fysieke ongemakken

Welke kleding is geschikt als u lichamelijk uitdagingen zoals Parkinson, ALS, een stoma, dementie of rolstoelgebruik hebt? Genoeg mogelijkheden!
Lees meer....
Wat is color blocking? Wij leggen het uit en geven u advies hoe uw kleding te combineren

Wat is color blocking?

Een hele hippe en veel gebruikte term! Maar wat is color blocking eigenlijk? We leggen het hier uit en geven advies hoe u color blocking het best zelf kunt toepassen.
Lees meer....
Alle verschillen in de merken damesbroeken met elastieke band bij DRESSYOURPARENTS uitgelegd

Onze merken damesbroeken

Omdat geen vrouw hetzelfde is, heeft DRESSYOURPARENTS veel verschillende merken en modellen damesbroeken. Met meer dan 200 varianten hebben wij de allergrootste collectie en slaagt u gegarandeerd.
Lees meer....
De D.Y.P. herenbroeken met elastiek rondom uitgelegd. Welke pasvorm en kwaliteit wilt u? U leest in deze blog hoe u de beste keuze maakt in de grootste online collectie herenbroeken met elastische band.

Het herenmerk D.Y.P.

Broeken met elastische band zonder rits en knoop, die niet van een gewone broek te onderscheiden zijn. DRESSYOURPARENTS heeft deze broeken ontwikkeld binnen het eigen merk D.Y.P..
Lees meer....
Hoe draag je accessoires, zoals een sjaaltje, tas en sieraden? U leest de tips in deze blog van DRESSYOURPARENTS

Een complete outfit door accessoires

U kiest vast altijd de items bij het moment en de look van de dag. Een outfit is niet compleet zonder matching accessoires! Wij geven extra tips in dit artikel.
Lees meer....