Welke kleding draagt u als u ouder wordt?

Welke kleding draagt u als u ouder wordt?
De vraag welke kleding gedragen wordt als oudere van tegenwoordig, 70-plussers en 80-plussers, wordt vaak gesteld. Het antwoord is eenvoudig; het zelfde als wat u gewend bent, in de stijl die u graag draagt.
 
Want senioren (een net wat leuker woord) van 70+ en 80+ willen nog steeds gekleed gaan zoals ze gewend zijn. Gekleed naar de huidige mode, die in deze tijd veel minder ouwelijk is. Ouderen en seniors op sneakers onder een spijkerbroek of een kort jurkje, is écht anders dan onze oma’s vroeger in hun lange rokken. Veel kleur kan nu ook en past perfect bij grijs haar! Is het niet fantastisch dat u, als stylish senior, gekleed kunt gaan zoals u dat wilt?!
 

Uw figuur wordt anders

Wat wel verandert is uw figuur en uw kleding zit niet meer zo lekker als vroeger. Dat komt door het afnemen van het spierweefsel. De schouders en boezem hebben andere verhoudingen gekregen, zowel bij mannen als vrouwen. Ook de taille wordt meestal wat breder. Dus de pasvorm van de kleding moeten anders zijn om er nog net zo mooi uit te zien als voorheen. Daarnaast is het bij kleding voor vrouwen van 70+ heel belangrijk dat het comfortabel zit én kwalitatief goed is. Het moet gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn als men minder mobiel is. Maar functionaliteit moet niet ten koste gaan van uw kledingwensen. Dat is ons doel!
 

Kleding voor ouderen

Het blijkt niet altijd makkelijk om kleding te vinden voor senioren die stijlvol gekleed willen blijven gaan, maar het is er heus!
Door onze eigen ervaring met onze ouders, hebben wij al meer dan negen jaar geleden een collectie samengesteld van merken die zich richten op kleding voor ouderen die stijlvol gekleed willen blijven gaan. En dat is de loop der jaren bijzonder uitgebreid geworden!
 

Broeken zonder knopen en rits

Voor ouderen bleek vooral een broek met elastische taille band dé basis voor een mooie, comfortabele en moderne outfit. Vanuit dit oogpunt denken we dan ook altijd. En dat is eigenlijk niet moeilijk, want ook de jeugd draagt tegenwoordig veel broeken zonder knoop en rits. Zou het zijn omdat het ook zo goed afkleedt? Immers, een knoop en rits geven  meer volume aan de taille. Ruim 400 damesbroeken en de grootste herencollectie broeken met elastische taille band vindt u bij DRESSYOURPARENTS.COM. Met voor dames onderscheid in sportieve, klassieke en moderne look. Heel veel jeans met elastische band, ook weer in veel merken zoals een Brax Raphaela, Zerres, Gardeur of Toni, die allen hun eigen stijl hebben. Maar ook in veel verschillende dessins, kleuren en kwaliteiten.
 
Voor de heren hebben we ons gespecialiseerd naar de behoeften van onze klanten, waaruit ons eigen merk D.Y.P. ontstaan is. Vijf modellen: Philip, Alex, Oliver en zelfs drie verschillende modellen korte broeken: George, Julian en Robert. Lees hier over de pasvormen als u de verschillen wilt lezen.


Moderne broeken met elastiek rondom voor oudere dames       Moderne broeken met elastische band voor seniore heren

Bovenkleding

Maar natuurlijk moet er op een broek ook een leuke top, blouse of vest!
Merken voor dames, zoals Frank Walder, Rabe, Erfo en LeComte zijn heel goed in elke seizoen weer een mooie collectie te maken. Collecties die een moderne smaak, comfortabele pasvorm en vooral stijlvolle looks hebben. Wij stellen onze collectie op zo’n manier samen dat u heel veel kunt combineren. De broeken, vesten, en tops selecteert u op kleur of merk, waarmee u met een aantal items veel verschillende outfits kunt maken. Wij geven in onze lookbooks voor dames en heren enkele voorzetjes, die u wellicht op een idee brengen.
 
De heren zien er casual of klassiek uit met de polo’s en vesten van Baileys, Brax en R.B. Boston. Maar ook een net overhemd met button down kunt u gebruiken als u netjes en chic voor de dag wilt komen.
 

Bovenkleding voor oudere dames met moderne en klassieke uitstraling     Bovenkleding voor oudere heren met een moderne, klassieke en stijlvolle uitstraling

Mantelzorgers

Wij spreken graag kinderen van ouderen en mantelzorgers aan. Want het blijkt dat zij vaak voor hun ouders, of mensen waar ze voor zorgen, kleding kopen. Maar steeds vaker winkelt u zelf on-line hebben we gemerkt! U bestelt de kleding, misschien wel meer dan nodig is en in verschillende maten, verstuurt het naar de persoon waarvoor u besteld heeft. Als u dan een keer langsgaat, kunt u passen en eventueel items weer retour zenden. Dit is bij DRESSYOURPARENTS trouwens geheel gratis. We horen vaak terug dat het samen bekijken en uitzoeken van de kleding op onze site heel makkelijk op iPad of computer gaat. En natuurlijk staan we altijd klaar als u vragen heeft of advies zou willen hebben. Middels één van de contactmogelijkheden heeft u altijd snel reactie.

Mantelzorgers zijn vaak verantwoordelijke voor de kleding van hun ouders of degene die zij verzorgen 

Nachtmode en huispakken

Voor 70plus en 80plus is nachtkleding ook zeer belangrijk. U bent minder buiten, slaapt wellicht iets meer dan vroeger, maar vindt het ook prettig om lekker in gemakkelijke loungewear thuis te kunnen zijn. De nachtmode- en loungewearcollectie hebben wij dan ook zeer uitbreid gemaakt met de merken Ringella, Schiesser en Charmor. Geweldige, comfortabele nachthemden, pyjama’s en ochtendjassen die ook na het wassen hun goede kwaliteit bewaren. Ook in de droger!


 

Caring for a great age!

Meer posts