Over DRESSYOURPARENTS

 Onze kleding met in het achterhoofd "Caring for a great age" bij DRESSYOURPARENTS kleding voor stijlvolle oudere dames en heren

 

DRESSYOURPARENTS is ontstaan uit persoonlijke ervaringen: 

Enige jaren geleden zijn mijn moeder en schoonmoeder verhuisd naar respectievelijk een verzorgings- en bejaardenhuis. Beide moeders zijn gewend er mooi en verzorgd uit te zien. Voor hen is het niet meer mogelijk zelfstandig op pad te gaan en elk seizoen een mooie aanvulling voor hun garderobe aan te schaffen. De zorg daarvoor is dus naar ons -de kinderen- verlegd.

Al snel werd duidelijk dat het moeilijk is kleding in hùn stijl en hùn smaak te vinden, maar wel met andere eisen aan de pasvorm dan voorheen. Na vele malen heen en weer gereden te zijn dacht ik: "dat kan handiger"!

Vanuit mijn uitgebreide confectie achtergrond ontstond het idee om een webwinkel te beginnen - inmiddels voor mannen en vrouwen -, waar u precies de juiste merken vindt. Merken die bekend staan om hun goede pasvorm en mooie kwaliteiten voor een goede prijs. En die ook na veel wassen hun pasvorm behouden. Bij de inkoop wordt er dus speciaal op gelet dat de kleding goed wasbaar is en gemakkelijk aan- en uit te doen is. Ook de lingerie en de nachtmode.

Voor mannen bleek het helemaal een probleem te zijn om broeken te vinden die er net zo uitzien als een gewone broek, maar dan veel gemakkelijker aan- en uit te doen zijn. Inmiddels hebben we een zeer uitgebreide collectie herenbroeken in verschillende pasvormen - met elastiek rondom - die we zelf ontwikkelen.

Mijn speciale missie is om mensen op te fleuren en blij te maken door te zorgen voor kleding met een moderne styling en super pasvorm als zij daar zelf niet meer voor op pad kunnen! En het leuke is dat steeds meer ouderen zelf hun kleding en nachtmode bij ons bestellen.

Inmiddels kunnen we zeggen dat onze aanpak en persoonlijke zorg bij een grote, terugkerende klantengroep bekend is en op prijs gesteld wordt. En daar doen we het allemaal voor!

Uw bevindingen zijn daarom heel belangrijk. Graag horen wij  bijvoorbeeld over merken die we nog niet niet hebben, of collectie onderdelen die u graag toegevoegd ziet: info@dressyourparents.com

Hartelijke groet,

Carin van DRESSYOURPARENTS