Tips: Zo shop je slim in de SALE

Winkelen in de SALE bij DRESSYOURPARENTS seniorenmode voor dames en heren

Slim winkelen in de uitverkoop!

Iedereen vindt het leuk om in de uitverkoop iets te kopen. Nèt dat mooie kledingstuk voor een scherpe prijs waar je jaren plezier van hebt.
We hebben een aantal tips op een rijtje gezet om goed te slagen bij het shoppen in de uitverkoopperiode. Zo koop je wat u ècht wilt hebben!
Met een paar simpele voorbereidingen kan het sale shoppen beginnen!

 

1. Kijk in je kast naar de kleuren en items die je nu hebt

Eigenlijk is de kast opruimen het beste idee (zie ons stappenplan), maar daar ontbreekt misschien de tijd nu voor.
Dan is een quick scan ook een mooie eerste stap: Is die ene (lievelings-) broek aan vervanging toe? Of wil je daar nog wel een andere kleur van voor het komende seizoen? Of kan de garderobe qua kleur misschien wel een opkikkertje gebruiken door eens wat anders te kiezen. Maak hier een lijstje van.

 

2. Bedenk verschillende combinaties

  Ben je helemaal weg van die ene blouse en is deze ook nog eens in de sale? Kijk dan of deze in je garderobe past en geef je garderobe zo snel een nieuwe look. Heb je er ook nog iets anders bij nodig, nu geeft de prijs misschien de doorslag!

  Kijk voor veel mooie combinaties in ons lookbook voor dames en lookbook voor heren.    

   

  dames lookbook Lookbook heren

   

   

  3. Een andere stijl met je favoriete kledingstukken?

  Dit kan een mooi moment zijn om eens een iets andere stijl te kiezen. Als je daar al eens stiekem over nagedacht hebt, maar nog twijfelde; nu is het moment om het te proberen!

   

  4. Kijk naar de trends voor het komende seizoen, daar is altijd een overlap in

  En wat vorig jaar nog net te hip was, kan nu wel in je garderobe passen. Er zijn ook veel items in de sale van vorig seizoen! Een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen voor een zacht prijsje.

   

  5. Bekijk je agenda voor de komende tijd

  Voor dat etentje of dat feestje dat er aan komt, kun je nu misschien al slagen voor een mooie prijs. Bijkomend voordeel: je hoeft daar dan geen stress meer over te hebben.

   

  6. De juiste maat!

  Een vaak gemaakte fout is dat de goede maat er in de sale niet meer is en dan te klein gekocht wordt. Dan is het uiteindelijk toch niet zo’n goede koop. Tip: koop liever iets te groot dan te klein.

  Op onze site hebben we in de linkerkant van het scherm een filter op maat, dan word je ook niet verleid een maat te kiezen die niet past.

   

  Uitleg gebruik filters bij het selecteren van de artikelen in de collecties van DRESSYOURAPRENTS

   

  7. Je favoriete merk

  Iedereen heeft wel een favoriet merk! Bijvoorbeeld de broeken van Gardeur en Toni Dress zitten je als gegoten en wat leuk als die in de uitverkoop zijn! Of de tops van Frank Walder die zo mooi combineren met hun vesten en vestjasjes. Dat is gemakkelijk in de gaten te houden.

  Zoek gemakkelijk via merken in onze webshop.

   

  8. Wacht niet tot de laatste afprijzing

  De eerste afprijzing biedt altijd het beste van de collecties. Hoe langer je wacht hoe meer kans dat een ander blij is geworden met jouw keuze.

   

  9. Maar bekijk de laatste afprijsronde ook goed!

  Misschien is die ene top nu nòg beter geprijsd. En zie je nieuwe items die later nog toegevoegd zijn. Het is wel een beetje gokken dat je maat en favoriete kleur er nog tussen zit natuurlijk.

   

  10. Sale artikelen kunnen geretourneerd worden.

  Dat kan in de uitverkoop vaak niet bij fysieke winkels. Ook in de uitverkoop blijft het retourneren bij DRESSYOURPARENTS gratis!

   

  Winkelen bij DRESSYOURPARENTS

  Bij DRESSYOURPARENTS kun je kijken naar mooie, tijdloze, moderne en comfortabele items voor je garderobe. Onze webshop hebben we zo gemakkelijk mogelijk ingericht om snel de items te vinden die je aanspreken. Ter inspiratie hebben we veel combinaties gemaakt, die je kunt vinden in onze lookbooks. Alles met het uitgangspunt: stijlvolle kleding voor senioren, ouderen en bejaarden met een goede pasvorm die gemakkelijk uit- en aan te trekken is en daarnaast goed wasbaar is.

  Ook tijdens de SALE geven wij heel graag advies, dus neem gerust contact met ons op, eventueel voor een pasafspraak bij ons! 

  Wij zijn tijdens kantoortijden te bereiken op 035-2400233 en 24/7 op service@dressyourparents.com.

   

   

  Meer posts