Merk uitgelicht - GOLLÉ HAUG

Gollé Haug is één van onze favoriete merken voor ouderen met perfecte pasvorm

Waarom hebben we juist dit merk in onze damescollectie?

Gollé Haug is namelijk niet bij heel veel mensen bekend. Jammer, want als u eenmaal een pullover, top of vest van Gollé Haug gedragen heeft, weet u precies wat we bedoelen en bent u verkocht. Dat horen we vaak terug!

 

Kwaliteit

Gollé Haug weet de mooiste, zachtste en meest luxe materialen te combineren. We zouden willen dat we ze u zouden kunnen laten voelen! Deze collectie is voor de ‘classy’ vrouw, heeft eenvoudige ontwerpen met vaak nét dat beetje extra in vorm of kleur.

De collectie bestaat uit pullovers, met en zonder dessin, in lichte en wat zwaardere kwaliteiten. Bij de vesten en vestjasjes letten we erop dat er zakken in zitten en dat de kraag mooi tegen de hals aan valt. Het zijn de kleine details die het verschil maken. Bij lange vesten is het belangrijk dat het materiaal (waar op gezeten wordt) mooi in vorm blijft en niet pilt. Op dat laatste letten we overigens bij al onze merken en is één van de redenen dat we kleding met wol vermijden in onze damescollectie. Ook willen we zeker weten dat ritsen gemakkelijk open- en dicht gaan; weer zo’n detail waar bij Gollé Haug echt op gelet wordt en wij belangrijk vinden voor seniorenkleding.

Wij vinden het erg belangrijk dat basisstukken in de garderobe lang meegaan. Het moet daarom goed gewassen kunnen worden zonder vorm- en kleurverlies of dat het er verwassen uit gaat zien.

Gollé Haug staat voor het gebruik van alleen duurzame grondstoffen en hecht veel waarde aan kwaliteit. Alleen beproefde garens en stoffen worden gebruikt en de productie vindt in Europa plaats. Made in Europe - beter voor het milieu! Het betekent ook dat u van de kledingstukken van Gollé Haug écht jarenlang plezier heeft, DRESSYOURPARENTS staat hiervoor garant!

 

Combineren

Al onze merken zijn bij elkaar uitgezocht om goed te kunnen combineren. Het merk Gollé Haug is perfect te dragen op de klassieke broeken van Gardeur, maar ook het model Liv van Brax Raphaela is classy. Het model Jogg van Zerres geeft een iets sportievere look en natuurlijk geven alle jeans met elastiek rondom een hele classy casual look.

 

DRESSYOURPARENTS

Nu weet u waarom Gollé Haug niet mag ontbreken in onze grote assortiment! We hebben alle items stuk voor stuk voor u geselecteerd en adviseren dit merk met volle overtuiging. Het past heel goed in de collectie voor ouderen die comfortabele kleding met een goede pasvorm en van goede kwaliteit zoeken, zodat ze gekleed kunnen gaan zoals ze gewend zijn.

Mocht u advies willen hebben, kunt u ons altijd bereiken via één van de contactmogelijkheden.

Meer posts