FRANK WALDER - een geweldig merk!

Frank Walder is één van de grootste merken in de damescollectie van DRESSYOURPARENTS

 

In onze wens om een uitgebreide collectie stijlvolle en prettig zittende dameskleding aan te bieden kunnen we niet om Frank Walder heen!

Frank Walder is van Duitse oorsprong en bestaat al bijna 75 jaar. De pasvorm van dit merk sluit goed aan bij die van de Nederlandse vrouw, qua lichaamsbouw zijn wij namelijk redelijk hetzelfde. Frank Walder heeft elk seizoen weer een grote collectie dameskleding die comfortabel zit, een super goede pasvorm heeft en van luxe stoffen gemaakt is. Kleding van hele goede kwaliteit, die lang mooi blijft, ook na veel wassen.

 

Voor elk moment

Frank Walder heeft voor elk moment en gelegenheid veel keus in hun collectie. Sportief voor bijvoorbeeld een vakantie of een dag naar buiten, maar ook prachtige jasjes en blousons voor een feestje of diner. Alles is goed te combineren, zeker met hun fijne Brenda damesbroeken met elastiek rondom. Gericht op vrouwen die genieten van het leven en gewend zijn er verzorgd uit te zien. Seniorenmode hoeft er niet stijf en ouderwets uit te zien!

 

De Brenda damesbroeken van Frank Walder met elastiek rondom zitten zeer comfortabel

 

Geweldige pasvorm door kwaliteit

De vesten, broeken, blouses en tops zijn echte ‘pasvormwonders’. De laatste snij- en naaitechnieken worden gebruikt, zodat er van de eigenschappen en mogelijkheden van de stoffen optimaal gebruik wordt gemaakt. Dit maakt een grote verschil met veel andere merken. Het is bepalend voor het comfort waarmee kleding voor ouderen gedragen wordt en daarom zo ongelofelijk belangrijk. U heeft heel lang plezier van deze seniorenmode, omdat het heel goed wasbaar is en zijn oorspronkelijke kleuren en vooral pasvorm behoudt; het wordt niet wijd, kort en gaat niet ‘lubberen’.

 

Veranderen van het lichaam

Als u ouder wordt verandert uw lichaam. De verdeling van het lichaamsvet wordt anders en het spierweefsel minder. Dat laatste valt vooral vaak bij de benen op; het eerste vaak rondom de taille. De senioren kleding van Frank Walder houdt daar rekening mee. Zo zijn er broeken met een koordje in de taille die iets wijder vallen en zit er fijn stretch in. Er kan namelijk een moment komen dat dat hele strakke niet meer zo charmant is en u er hipper uitziet met een ander model broek. Wij zijn hierdoor fan van het model Brenda, dat er in vele varianten is. Ook hebben de merken Toni, Brax Raphaela, Zerres en Gardeur fijne broeken die hiermee rekening houden en daarnaast toch modern zijn.

 

Combineren van kleding

Fijn aan de mode van Frank Walder is dat alles zo goed te combineren is. Binnen hun eigen collectie, maar ook heel goed met andere merken zoals Gollé Haug, LeComte, Rabe en Erfo. Binnen de collectie voeren zij tops, blousons, tops en vesten in vele dessins pastelkleuren en sprekende kleuren, en ook veel uni kleuren. Elk seizoen weer prima te combineren, ook met de vorige collecties. Zo kunt u er in één kleurthema zowel sportief als gekleed uitzien, zonder dat u er heel veel verschillende items voor hoeft te hebben.

Maar ook met de collecties van bijvoorbeeld LeComte en Gollé Haug, kan er op de Brenda broeken van Frank Walder genoeg gecombineerd worden met de mooie vesten, pullovers en tops. Bijvoorbeeld een blouson op een Erfo rok met elastiek rondom, en een Gollé Haug vest of een moderne oversized blouse van Eterna op de Brenda broek is helemaal van nu! Kijk in ons lookbook voor dames voor heel veel ideeën om te combineren: Mix & Match maar raak!

 

 

Mix & Match met alle merken dameskleding bij DRESSYOURPARENTS

 

 

Tevreden klanten

Frank Walder is niet voor niets een groot merk in onze collectie. Wij krijgen zeer regelmatig goede reacties van onze klanten. Wij vinden het altijd leuk om dit te horen, zo weten we dat we u de goede mogelijkheden bieden. Een greep uit de klantenquotes:

  • Ik ben een fan van het merk en enthousiast over de geweldige pasvorm.
  • Wat veel goede keus heeft u in uw webshop, ik kom zeker terug!
  • Dank voor het goede advies, de broek zat perfect en het vest van LeComte paste er heel goed bij!
  • Mijn moeder is heel blij met de bijpassende tops, ze dragen heel comfortabel en zijn vooral heel eg mooi.
  • Uw pakketje leek wel een cadeautje!

 

Contact

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen indien u vragen heeft over de modellen, combinatie van kleding of andere vragen. Klik dan hier, dan vindt u al onze contactmogelijkheden (telefoon, e-mail of formulier).

 

             Klik direct naar de grote collectie van Frank Walder bij DRESSYOURPARENTS              Kijk naar de grote collectie van Frank Walder bij DRESSYOURPARENTS

 

 

Meer posts