Merk uitgelicht - ERFO

Lees ons blog over het mooie, stijlvolle merk ERFO


ERFO: mode voor vrouwen die een eigen stijl hebben en die uit durven te dragen

 

Wilt u een mooie, stijlvolle en tijdloze blouse?
Dan is ERFO het merk waar u aan denkt! Voor ons de hoogste tijd om dit mooie merk eens onder de aandacht te brengen.

Blouses, polo’s en vesten

ERFO heeft een grote collectie dameskleding met blouses en polo’s in allerlei pasvormen. Uitgevoerd in uitstekende materialen die heel lang meegaan.
De materialen variëren van superluxe polyester (niet te vergelijken met de ‘oude’ kwaliteiten) tot soepel jerseys van katoen. De goed wasbare materialen blijven mooi in vorm en er is een enorme keus.

Van klassiek met kleine schoudervullingen - die gemakkelijk te verwijderen zijn - voor net iets meer silhouet tot een moderne ‘oversized’ overhemdblouse in een prachtige kwaliteit poplin met een beetje elastan voor het draagcomfort. De blouses kenmerken zich door een knoopje dat dicht bij het bovenste knoopje zit en gemaakt is om de blouse wel open te dragen, maar niet te laag. Dat is net wat charmanter als je wat ouder wordt. De dessins worden met zorg ontworpen en gekozen en zijn oneindig combineerbaar.

De grote collectie blouses, polo's en vesten bij DRESSYOURPARENTS De grote collectie blouses, polo's en vesten van ERFO bij DRESSYOURPARENTS

Duurzaam merk

De naam ERFO is bedacht door de oprichter, zo’n 80 jaar geleden. Uit de naam moest blijken dat er op alle aspecten goed gepresteerd moest worden. Elke blouse moest ‘well pERFOrmed’ zijn! Dat dat goed gelukt is blijkt wel, inmiddels staat de 3e generatie van dit succesvolle familiebedrijf aan het roer.

Als u kiest voor een duurzame garderobe dan mogen blouses en polo’s van ERFO niet ontbreken. ERFO vindt het belangrijk om bewust te produceren en combineert moderne stijlen met tijdloze charme. 90% van de productie vindt binnen Europa plaats; zo min mogelijk transport en dus belasting voor het milieu.  DRESSYOURPARENTS vindt dat dergelijke kleine details enorm belangrijk zijn bij kleding voor senioren en wij besteden daar extra aandacht aan bij het inkopen van onze collecties.

Broeken combineren met ERFO kleding

Seniorenmode vraagt om specifieke kenmerken voor de juiste pasvorm en de gewenste uitstraling. Om uw outfit compleet te maken, hebben we een fantastische collectie damesbroeken met elastieken band. De allergrootste collectie die online verkrijgbaar is.

Wilt u er nog steeds goed en in uw eigen stijl uitzien als u wat ouder wordt? Dan kan dat door te kiezen voor broekenmerken die rekening houden met de lichamelijke veranderingen die u als vrouw doormaakt. Met bekende merken als Brax Raphalea, Gardeur, Toni, Frank Walder en Zerres hebben wij voor ieder figuur de juiste pasvorm in broeken met elastiek rondom. Super comfortabel en voor elk type figuur een ander model dat goed past. Met het overzicht dat wij hebben gemaakt, kiest u het juiste model. Ook kunt u met behulp van onze maattabel de juiste maat bepalen.

Met ERFO kan goed gecombineerd worden met veel merken uit onze collectie  Combineren van de merken van DRESSYOURPARENTS

Kledingadvies voor ouderen

Wij adviseren u heel erg graag! Om u enkele ideeën te geven hebben we veel lookbooks gemaakt, die u kledingcombinaties geven met de verschillende items uit onze collectie. Wij stellen onze collectie samen door alle merken bij elkaar te kunnen laten passen om de mooiste en meest complete looks te maken. In verschillende stijlen, voor verschillende gelegenheden en seizoenen. Zelfs voor de accessoires kunt u bij ons terecht. One-stop-shopping!

Maar natuurlijk adviseren wij u ook graag persoonlijk en kunt u direct contact met ons opnemen via deze contactgegevens.

Wilt u graag meer weten over de merken die wij voeren? Lees dan bijvoorbeeld over Frank Walder en Gollé Haug.
 
 
 
 
 
 
 

Meer posts