Hulp bij kleding voor 80 plussers

Kleding voor ouderen en bejaarden online te koop bij DRESSYOURPARENTS

Herkenbaar?

Wij krijgen regelmatig dergelijke berichten:

“Voor mijn moeder van begin 80 is winkelen een te grote opgave geworden. Binnenkort heeft ze een familiefeest waarvoor ze graag "in het nieuw gaat". Ik heb veel online gezocht maar ik heb nog niet veel leuks kunnen vinden. Kunnen jullie mij helpen een aantal outfit uit te zoeken, zodat mijn moeder die op haar gemak thuis kan passen?”

Of:

“Mijn moeder is 1.52 meter klein, heeft jaloersmakende slanke armen en benen maar door haar ziekte een behoorlijk opgeblazen buik. Haar fijne motoriek gaat achteruit, ik zoek dus kleding die je gewoon over het hoofd aantrekt, dus zonder rits, knoopjes of andere sluitingen. Ze houdt van frisse, heldere kleuren (fuchsia, turquoise, kobaltblauw), patronen, prints en heel graag soepele stoffen. Geen klassieke damesjurken met bloemetjes. Mouwloos vindt ze op haar leeftijd "not done”. Kortom: veel eisen en wensen...."

Het is zo leuk om hierbij te kunnen helpen! Juist dit soort berichten is waar we het allemaal voor doen. Voor ouderen en hun familie (of mantelzorger) die op zoek zijn naar passende kleding en daar tijd aan willen besteden.

 

Moderne ouderen

Ouderen die stijlvol, modern of casual gekleed willen gaan, hen helpen met hun kleding en ze er uit laten zien zoals ze gewend zijn. Zeker voor 80 plussers blijkt het best ingewikkeld om goede kleding te vinden. Moderne kleding, die gemakkelijk aan- en uit te trekken is en waarvan de pasvorm aansluit op een lichaam dat veranderd is. De pasvorm is echt anders dan als je jong bent en het is goed dat er merken zijn die daar rekening mee houden.

  

Damesbroeken met elastieken band

De broeken van Toni DressBrax Raphaela, Gardeur en Zerres hebben een geweldige pasvorm. Goed rekbaar door het elastan. Deze broeken met elastiek rondom zijn gemaakt van stoffen die goed wasbaar zijn en lang goed blijven door de hoge kwaliteit. Juist deze merken hebben moderne looks en prints waardoor het niet ouwelijk eruit ziet.

 

Zerres damesbroek met elastiek rondom
Gardeur Zene10 Beige Zerres Leggy antraciet jeans Gardeur flare jeans 

  

Broeken voor heren met elastiek rondom

Voor oudere heren zijn er merken Luigi Morini, D.Y.P en Brax, die ondanks de elastieken band klassiek en netjes eruit zien door hun permanente vouw en bandplooi. Ons eigen merk D.Y.P.. is net wat luxer uitgevoerd in details (de band is iets smaller bijvoorbeeld) en de stof is luxer, veel soepeler en zachter en extra rekbaar door de manier van weven en het elastan. Iets slanker gesneden benen, contrastgaren voor de naden, 2 steekzakken op de achterkant en 2 open zakken aan de voorkant -met dat bekende kleine zakje in de rechterzak.

Allen ook in een grote keus jeans en 5-pockets. Met lussen, zodat er zoals gewoonlijk een riem doorheen gedragen kan worden. In verschillende soorten kwaliteiten, zoals ribcorduroy en klassieke winter- en zomerkwaliteiten met een grote keus in kleuren, bijvoorbeeld zwart, grijs, donkerblauw, beige en bordeaux.

 

D.Y.P. - Philip - Elastische band - Winterkwaliteit - Zwart D.Y.P. - Philip - Elastische band - jeans - Stone Blue D.Y.P. licht camel ribcorduroy herenbroek Philip met elastische band
D.Y.P Philip zwart D.Y.P. Philip herenjeans D.Y.P. Philip ribcorduroy

 

Bovenkleding voor ouderen

Voor dames zijn de merken Rabe, Frank Walder, Erfo, LeComte en Gollé Haug geweldig door hun zeer comfortabele kwaliteiten en super pasvormen. Met halzen die groter of rekbaar zijn, knoopjes of ritsen hebben. Dat maakt dat de T-shirts, blouses, tunieken, blousons, vesten en vestjasjes, pullovers en truien gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn. 

 

Lookbook Soft Focus Lookbook Classic Blue Lookbook Najaars Paars
Klik naar Lookbook Soft Focus Klik naar Lookbook Classic Blue Klik naar Lookbook Purple Rain

 

Voor heren is er een uitgebreide collectie van comfortabele herenkleding van BraxBaileys en R.B. Boston. Een grote keus in polo's met korte of lange mouw, pullovers met ronde of v-hals en vesten met rits of knopen. Allemaal goed wasbaar met behoud van kwaliteit.

 

 Herenlook Tones of Blue Heren lookbook Cognac Time

 

Nachtmode en loungewear voor senioren

Nachtkleding moet ook zeker aan deze wensen en eisen voldoen. Ouderen dragen gemiddeld meer nachtkleding. Zeker in het geval van ziekenhuisopname wil men comfortabel nachtgoed dat er ook nog eens leuk en verzorgd uitziet. Eventueel met een ochtendjas als er uit bed gegaan wordt. Een bedjasje is heel charmant als u misschien wat langer in bed moet blijven en wat kouwelijk aangelegd bent.

Er is steeds meer vraag naar huispakken, dat men tegenwoordig de moderne naam loungewear geeft. Dit is comfortabele kleding, juist ook voor senioren, die je graag in huis draagt of bijvoorbeeld na een operatie en bij rolstoelgebruik. Dan is het soms niet fijn om gewone kleding aan te hebben. Maar juist dan wilt u er ook verzorgd uit zien! Onze huispakken en huisjurkjes zijn uitgezocht op pasvorm en comfort. Van onze favoriete merken Ringella, Lisca en Charmor, die ook heel goed wasbaar zijn met behoud van hun kwaliteit.

 

Dag van de mantelzorg

Elk jaar op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Overal in het land zijn onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad, er zijn er bijna 5 miljoen. Wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering. 

Bij DRESSYOURPARENTS hebben veel te maken en contact met mantelzorgers, familie en vrienden die voor ouderen zorgen. Wij weten een bijzondere hulp zij leveren en hoe cruciaal deze hulp is. Daarom besteden wij elk jaar aandacht aan deze dag. Met een gebaar naar u als mantelzorger, komen wij u tegemoet met een grote korting op onze gehele collectie. Niet alleen voor degene die u helpt, maar ook voor uzelf! Voor 1 dag kunt u gebruik maken van deze korting, dus houdt onze site rond deze dag altijd goed in de gaten!

 

De grootste collectie comfortabele en stijlvolle broeken met elastiek rondom voor dames en heren vindt u online bij DRESSYOURPARENTS.

 

DRESSYOURPARENTS

Bij DRESSYOURPARENTS is er genoeg keus voor ouderen en bejaarden om goed en verzorgd gekleed te kunnen gaan. De site is overzichtelijk ingedeeld om gemakkelijk de juiste artikelen te kunnen vinden. Om zelf online te bestellen of met hulp van familie of mantelzorger. Er staan uitgebreide maattabellen op de site om de goede maat te bestellen. Bijvoorbeeld de maathulp voor dames of de uitleg van de pasvorm herenbroeken. Daarnaast helpen wij heel graag telefonisch of kunnen via e-mail advies geven.

Voor familie en mantelzorgers is het ook makkelijk om de kleding te laten bezorgen bij degene die het draagt. Op werkdagen geldt: voor 15.00 uur besteld, dan heeft u het morgen in huis!

 

STIJL KENT GEEN LEEFTIJD!

 

Meer posts