Kleding voor ouderen - Goede pasvorm, comfortabel en modern

Stijlvolle kleding voor ouderen bij DRESSYOURPARENTS

In deze tijd van vergrijzing en het groeiende deel van ouderen en bejaarden in onze maatschappij,  wordt de vraag naar producten van deze specifieke groep “senioren” ook groter. Vaak gaat het om aangepaste versies van producten die men gewend is te gebruiken. Denk aan elektrische fietsen, auto’s die hoger instappen, verzorgingsartikelen, maar ook zeker naar mode voor ouderen is er een grote groeiende vraag.

 

Stijlvolle seniorenkleding

Oudere dames en heren die zijn gewend stijlvol gekleed te gaan, willen dat ook blijven doen als ze ouder worden. Maar senioren merken ook dat hun lichaam verandert en de kleding die ze gewend zijn te dragen minder lekker en comfortabel zit. Bij kleding voor bejaarden is comfortabele kleding nog belangrijker en daarnaast het makkelijk aan- en uittrekken als men minder mobiel is.

 

Mode voor oudere dames

Mode voor 60+ vrouwen is kleding voor oudere dames dat niet speciaal mode voor senioren is! Veel merken hebben moderne kleding dat gemaakt is voor vrouwen die ouder zijn, maar niet ouder gekleed willen gaan! Bijvoorbeeld Frank Walder heeft o.a. mooie tops, truien, blouses, vesten en vestjasjes, die van hele goede kwaliteit zijn en een mooie pasvorm hebben. Toni Dress staat bekend om moderne broeken met verschillende pasvormen speciaal voor lichamen die ouder worden, maar met een hedendaagse uitstraling. Zeer comfortabel door het elastiek rondom in de taille en goede kwaliteiten, die ook heel goed wasbaar zijn. Ook Brax Raphaela heeft stijlvolle, moderne broeken met elastiek rondom. Zerres valt smal over de benen, de perfecte pasvorm voor ouderen die geen ruimte bij de bovenbenen van een broek willen maar de ruimte bij de buik wel nodig hebben. Daarnaast zijn Le Comte, ErfoGollé Haug en Rabe zeer populaire merken in kleding voor oudere dames voor blouses, rokken, pullovers, vesten, twinsets, T-shirts en veel tops. Al deze merken in seniore dameskleding zijn van goede kwaliteiten en pasvorm en hebben goede keus in klassiek, modern of casual.

Grote collectie moderne en comfortabele mode voor oudere en bejaarde dames bij DRESSYOURPARENTS seniorenmode

 

Kleding voor oudere heren

Voor oudere heren is het fijn als broeken lekker zitten. Met een nette of casual uitstraling dat comfortabel zit. Herenbroeken met een elastische band van Luigi Morini en Brax voldoen aan deze wens. Vooral de D.Y.P. broeken, die net wat luxer zijn uitgevoerd, zijn zeer stijlvol, comfortabel en blijven mooi bij het wassen. Keurige broeken (en bermuda’s voor in de zomer) van goede kwaliteit, die heel fijn zitten door de goede pasvorm. Met een mooi overhemd, polo of pullover van Brax, Baileys of R.B. Boston gaan oudere heren gekleed zoals ze gewend zijn!

 

Kijk naar de grote herencollectie voor ouderen en bejaarden bij DRESSYOURPARENTS seniorenmode

 

Kleding voor bejaarden

Mode voor 80 plussers en kleding voor bejaarden heeft nog meer aandacht nodig als het gaat om comfort, pasvorm en het gemakkelijk aan- en uittrekken. Het laatste is belangrijk als men dit zelf nog kan, maar ook als er hulp nodig is van partner of (mantel)zorg. Een broek met elastische band is gemakkelijk uit- en aan te trekken en is vooral fijn als men veel op een dag zit of eventueel in een rolstoel de dag doorbrengt. Een knoop en rits knelt vaak in de buik bij veel zitten. Goede en stijlvolle oplossingen zijn T-shirts en tops met boorden die ruimer en goed rekbaar zijn of een rits in plaats van knopen in een vest.

 

Online winkelen voor senioren

Tegenstrijdig met de groeiende vraag naar seniorenkleding is de verkrijgbaarheid ervan. Dit heeft twee oorzaken: het aantal winkels dan vermindert en de mogelijkheid van winkelen voor ouderen. Naast de tendens dat het aantal kledingwinkels in confectie vermindert, is het gaan winkelen fysiek voor ouderen moeilijker. Wel zijn er steeds meer mogelijkheden van online winkelen. Voor senioren vaak een hoge drempel, maar het aantal ouderen dat online winkelt groeit expolief! Voor mantelzorgers is het een uitkomst om samen de goede artikelen op een scherm uit te kunnen zoeken en te bestellen. Of: de mantelzorger kan thuis een bestelling plaatsen en dit bij de juiste persoon laten afleveren.

Online kleding kopen voor ouderen is makkelijk bij DRESSYOURPARENTS!

 

DRESSYOURPARENTS

DRESSYOURPARENTS is ontstaan vanuit de ervaring die is opgedaan met de zorg voor ouders en schoonouders. Oprichtster Carin van Harseler heeft vanuit haar eerdere carrière in confectie goed zicht op de merken die aansluiten bij deze wensen. Bovenal waren de voorwaarden bij het initiatief: een site zo toegankelijk en zo makkelijk mogelijk te navigeren maken voor ouderen. Vanuit huis zelfstandig, of met hulp, overzichtelijk kleding kunnen uitzoeken en bestellen. Eventueel met persoonlijke hulp vanuit DRESSYOURPARENTS door mailen, bellen of het contactformulier invullen. Met op de voorgrond altijd het motto: Stijl kent geen leeftijd!

Sinds 2013 blijkt de lancering van onze webshop een goed initiatief. We zijn blij met de vaste klanten die we hebben en de nieuwe en tevreden klanten die we dagelijks krijgen. Dat laten ook alle waarderingen zien die klanten ons geven, daar zijn we heel trots op! Sinds het oprichten van DRESSYOURPARENTS passen we ons aan naar de wens van onze klanten. Zo willen we dit blijven volhouden!

Onze telefonische klantenservice is op werkdagen bereikbaar op 035 - 2400233  van 8.30u tot 15.00u. 

Mocht u vragen hebben dan kunt u op andere tijden gerust een berichtje sturen naar info@dressyourparents.com of u kunt het contactformulier invullen.

 

Grote collectie moderne en comfortabele dames- en herenkleding voor ouderen en bejaarden bij DRESSYOURPARENTS seniorenmode

 STIJL KENT GEEN LEEFTIJD!

Meer posts