COGNAC TIME

Heren lookbook Cognac Time met items van Brax, Baileys en D.Y.P.

 

Wat past er beter in het najaar dan deze warme tinten? Comfy voor buiten, cosy voor binnen. De ruimvallende corduroy broek in cognackleur zit erg comfortabel, is makkelijk aan en uit te doen door het elastiek rondom. Een passend item voor de herfst die prachtig staat met de polo’s in bruintinten of het geblokte overhemd van Brax. De warme pullovers - met of zonder streep - zijn heerlijk om er op uit te gaan en de leesbril staat perfect voor als u bij de haard (met een cognacje) zit te lezen. Al met al een heerlijk herfstoutfit!

Shop de items van deze look:

Baileys marine en warme tinten streep herenpolo met rits Baileys zwart met cognac herenpolo pullover met rits Brax flanel overhemd Daniel in pepitaruitje navy met camel
1. Streep herenpolo - Baileys 2. Pullover met rits - Baileys 3. Flanel overhemd - Brax
Bruine suède herenriem van Brax D.Y.P. Philip ribcorduroy cognac herenbroek met elastische band Brax jersey herenpolo Prescott met werkje boomschors en wit
4. Suède herenriem - Brax 5. Ribcorduroy broek - D.Y.P. 6. Jersey polo lange mouw - Brax
Brax flanel overhemd Harold in grote ruit grijzen met wit Frank and Lucie leesbril EYECON in veel sterkten  in kleur déja blue
7. Flanel overhemd - Brax 8. Leesbril Eyecon - Frank and Lucie

 


Ribcorduroy broeken 

In de grootste collectie herenbroeken met elastiek rondom mogen de ribcorduroy broeken niet ontbreken! Zeer stijlvol, klassiek en toch ook casual te dragen. Broeken voor oudere mannen die gewend zijn de ribbroek te dragen, maar dan met een moderne snit. Geweldige kwaliteit die goed wasbaar is en zelfs in de droger kan. De elastieke band heeft riemlussen, zodat u gewoon een riem kunt blijven dragen. U ziet niet eens dat de broek geen knoop en rits heeft. Kijk meteen naar alle modellen ribcorduroy broeken om uw favoriete kleur te kiezen.

Naast de ribcorduroy herenbroeken hebben wij veel verschillende kwaliteiten in onze broekencollectie, zoals katoen, jeans en gabardine. U leest hier alles over in ons blog "Gekleed in de stijl van James Bond".  

 

Baileys en Brax

Baileys en Brax zijn herenmerken die DRESSYOURPARENTS al jaren in de collectie seniorenmode voor mannen heeft.

Baileys is een merk van Nederlandse bodem. We zijn voorzichtig begonnen met een kleine selectie zeer draagbare kleding voor oudere heren en is uitgegroeid tot één van de populairste merken voor oudere heren pullovers, vesten en truien. Baileys let goed op details die wij belangrijk vinden in senioren kleding: een comfortabele pasvorm, moderne styling en goede wasbaarheid, zodat de kwaliteit behouden blijft.  

Brax is een goed en bekend merk met kleding van goede kwaliteiten, mooie materialen en gericht op comfortabel draagcomfort. Geweldige polo's, pullovers en vesten in flanel, jersey en katoen. En altijd in de trends van deze tijd. Zeer geschikt voor stylish seniors dus!! 

Accessoires voor mannen

Om de look af te maken heeft DRESSYOURPARENTS klassieke accessoires van goede kwaliteiten voor u uitgezocht. Nette leren en suède herenriemen van Brax, katoenen zakdoeken van Profuomo, herensokken van Schiesser, maar ook prettig zittende bretels en zelfs leesbrillen. 

Bekijk hier de gehele collectie items waarmee u uw outfit helemaal af maakt!

Meer posts