SLEEP TIGHT

Blog over pyjama's, ochtendjassen en pyjamabroeken voor ouderen, kies de juiste accessoires erbij!


Ga goed de nacht in met deze heerlijke pyjama’s!
Allen in mooie blauwe en comfortabele modellen. Voor nog even lezen in bed past deze bril van Frank and Lucie er goed bij. En de volgende ochtend de warme ochtendjas. Combineer met lekkere sokken of mooie pantoffels om lekker in te luieren.

 

Shop de items:

Schiesser heren pyjamabroek Frank and Lucie leesbril Eyecube zwart in vele sterkten Pantoffels 
1. Pyjamabroek - Schiesser 2. Leesbril - Frank and Lucie 3. Pantoffels - Barbour
Ringella herenpyjama met v-hals en knoopjes in blauw streepdessin Lichtblauwe fleece badjas met overlag voor heren van Ringella 5-pack blauwe en zwarte katoenen herensokken in van Schiesser
4. Herenpyjama - Ringella 5. Fleece ochtendjas - Ringella 6. Herensokken - Schiesser
Ringella blauw dessin herenpyjama met v-halsje
7. Herenpyjama - Ringella


Heren nachtmode

Wij hebben veel keus in comfortabele nachtkleding voor heren. Belangrijk voor ouderen is het gemakkelijk aan- en uittrekken van de pyjama en dat het goed en makkelijk wasbaar is. Daarom hebben wij gekozen voor veel pyjama's met knoopsluiting en goed rekbare ronde of V-hals en in lange of korte broek. Ook hebben we een ruime keus in comfortabele ochtendjassen. Fijn om in huis aan te hebben als u er een dagje niet uit hoeft of aan het revalideren bent. Want ook dan wilt u er goed verzorgd uitzien! Wij hebben de geweldige kwaliteiten van de bekende merken Ringella en Schiesser. Van Schiesser hebben we ook de fijne herensokken die erbij passen, want koude voeten wilt u niet in bed!

Herenbroeken D.Y.P met elastiek rondom

Wilt u liever niet in pyjama rondlopen, maar wel praktisch gekleed gaan? En vindt u een joggingbroek niet het juiste alternatief? Wilt u comfortabel en toch ook representatief gekleed gaan? Dan zijn de herenbroeken met elastieken band in de taille een goed alternatief! DRESSYOURPARENTS heeft met het eigen merk D.Y.P een grote keus in broeken met elastiek rondom, die heerlijk comfortabel zitten, met een geweldige pasvorm en goed wasbaar zijn. U ziet het verschil met een gewone broek niet. Ze hebben riemlussen en een knoop erop genaaid, zodat u gewoon gekleed kunt gaan zoals u gewend bent, maar dan veel comfortabeler|! U kunt kiezen uit spijkerbroeken, ribcorduroy en katoenen broeken. In veel verschillende kleuren, dessins en modellen. Voor uw casual look, maar ook als u iets netter te voorschijn wilt komen. En ook zeker voor een heerlijke thuisdag in een comfortabele sfeer. Kijkt u voor onze stijltips en combiniaties met deze broeken in ons lookbook voor heren!

Meer posts