CORDUROY IT IS!

De ribcorduroy herenbroeken D.Y.P Philip

 

Voor heren die in stijl willen blijven, zijn er deze corduroy broeken. Dé trend van dit moment. De D.Y.P Philip corduroy is er maar liefst in 5 kleuren!

Het model Philip heeft een klassieke pasvorm met steekzakken en een achterzak met knoopsluiting en door ribstof echt van deze tijd. Uiteraard met elastiek rondom, waardoor de broek makkelijk aan en uit te trekken is. Ga voor eigentijds, warm en comfortabel met deze ribbroek Philip van D.Y.P.

 

Bekijk de 5 ribbroeken:

​
D.Y.P. Philip cognac kleur ribcorduroy herenbroek met elastiek rondom D.Y.P. Philip licht camel kleur ribcorduroy herenbroek met elastiek D.Y.P. Philip marine navy donkerblauwe herenbroek met elastiek rondom
1. D.Y.P ribcorduroy broek - cognac 2. D.Y.P ribcorduroy broek - licht beige 3. D.Y.P ribcorduroy broek - marine
D.Y.P. donker camelkleurige Philip ribbroek met elastische band D.Y.P. Philip donker khaki ribcorduroy herenbroek met elastische band
4.. D.Y.P ribcorduroy broek - donker camel 5. D.Y.P. ribcorduroy broek - donker khaki

 

 

Alle D.Y.P herenbroeken

De collectie ribcorduroy broeken van D.Y.P is slechts een kleine selectie uit onze gehele populaire collectie herenbroeken. Inmiddels de grootste collectie herenbroeken met elastieken band.

Het grootste gedeelte van de broeken is van ons eigen merk D.Y.P en zijn net wat luxer uitgevoerd in details (de band is iets smaller bijvoorbeeld) en de stof is luxer, veel soepeler en zachter en extra rekbaar door de manier van weven en het elastan. Broeken met iets slanker gesneden benen, contrastgaren voor de naden, 2 steekzakken op de achterkant en 2 open zakken aan de voorkant, mét dat bekende kleine zakje in de rechterzak. 

Veel van de broeken hebben lussen, zodat u gewoon een riem kunt blijven gebruiken. Of gebruikt u liever bretels? We hebben nu ook bijpassende herensokken van Schiesser. Een mooie leesbril van Frank and Lucie maakt de look compleet. Kijk dus ook bij de accessoires!

Broeken met een elastische band zijn ook zeer geschikt voor rolstoel- en stomapatiënten. De D.Y.P broeken hebben een zeer comfortabele pasvorm en zijn gemakkelijk aan en uit te doen. Daarnaast, niet minder belangrijk, goed wasbaar.

Lees hier welk model herenbroek van ons het best bij u past! Bijvoorbeeld een klassiek model van Luigi Morini, een sportievere look van Brax of de topkwaliteit en pasvorm van ons eigen merk D.Y.P.

Wilt u meer specifiek over de D.Y.P modellen lezen? Hun pasvorm en de verschillen zijn hier uitgebreid voor u beschreven.

 

Broek omzomen zonder naaien!

Tip: Is de broek te lang? U kunt de broek zelf goed op lengte krijgen door het gebruik van ons instrijkbaar zoomband. Zo is ook de lengte voor maar € 3,95 precies goed!

Als u niet handig bent met naald en draad en een broek ingekort moet worden, is dit een handige oplossing! 

Hoe werkt het? Nadat de oude zoom er uitgehaald is, met een doek tussen het strijkijzer en de stof de nieuwe vouwzoom er instrijken. U knipt de benodigde lengte af en dan legt u het zoomband met de strip in de opengeslagen vouwzoom en trekt dan pas de strip eraf. De stof dubbelvouwen (het zoomband is nu niet meer zichtbaar) en dan met een vochtige doek tussen stof en strijkijzer ca 10-15 seconden persen. Laat 10 minuten afkoelen en klaar! 

De gehele uitleg staat uiteraard ook op de verpakking van het zoomband. 

 

 

Meer posts