Het juiste model herenbroek kiezen

De juiste pasvorm van de herenbroeken uitgelegd

Wij hebben de focus gelegd op praktische en comfortabele kleding voor ouderen in de stijl die u gewend bent. Met deze focus hebben wij drie pasvormen in onze eigen D.Y.P. collectie herenbroeken die wij hier uitleggen, zodat u goed kunt overwegen welk model geschikt is voor u.

 

Philip – broeken en jeans

Deze herenbroek met elastiek rondom in de tailleband heeft twee steekzakken aan de zijkant en een afsluitbare zak met knoop aan de achterkant en heeft de klassiekste pasvorm. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult. Omdat er riemlussen op zitten kan er een riem in gedragen worden. In veel kwaliteiten verkrijgbaar. De Philip is vergelijkbaar met de Amberg in zomer -en winterkwaliteiten.

Ook de ribcorduroy broeken zijn in het model Philip in verschillende kleuren te koop.

 

Oliver – 5-pockets broeken en jeans

De Oliver broeken zijn wat sportiever dan de Philip en uitgevoerd in een 5-pocketmodel. Dat is bekend van jeans broeken, met twee zakken en zo’n klein zakje aan de voorkant en twee opgestikte zakken aan de achterkant. De benen zijn iets slanker gesneden. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult en heeft riemlussen. Zeer comfortabele pasvorm, gemakkelijk aan- en uit te doen en goed wasbaar.

 

Alex – Aansluitende 5-pocket broeken en jeans

Deze mannenbroek heeft een aansluitende pasvorm én elastiek rondom. Door ons en exclusief voor ons eigen merk D.Y.P. ontwikkeld voor mannen die een broek met een wat modernere fit willen hebben. De benen sluiten wat nauwer aan en de voetwijdte is smaller. Twee open, opgestikte zakken aan de achterkant en twee steekzakken aan de zijkant. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult en heeft riemlussen. Ook dit model is heel geschikt voor mensen die een rolstoel of stoma gebruiken. De Alex heeft een zeer comfortabele pasvorm, is gemakkelijk aan- en uit te doen en goed wasbaar.

 

Amberg – broeken en jeans

Deze herenbroek met elastiek rondom in de tailleband heeft twee steekzakken aan de zijkant en een afsluitbare zak met knoop aan de achterkant. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult. Omdat er riemlussen op zitten kan er een riem in gedragen worden. In nette herenbroekkwaliteit voor de zomer en winter verkrijgbaar en in jeans. De Amberg is vergelijkbaar met de Philip qua pasvorm.

 

Jeans in blauw zijn er in 2 kwaliteiten:

  • Stone blue - De lichtste en rekbaarste kwaliteit.
  • Dark blue - Deze kwaliteit is wat steviger en dikker dan de stone blue.
 
Spijkerbroeken met elastiek in de taille bij DRESSYOURPARENTS seniorenmode

 

Bijpassende collectie herenmode

Onze collectie is samengesteld met items die goed combineerbaar zijn op onze mannenbroeken met elastiek rondom. Ga direct door naar:

Kijk voor het kiezen van de juiste maat van onze overige collecties zoals overhemden en nachtmode naar de Maathulp voor herenkleding.  

 

 STIJL KENT GEEN LEEFTIJD!

Meer posts