Hoe kiest u het goede model herenbroek?

De juiste pasvorm van de herenbroeken uitgelegd

Het kan zijn dat een broek met rits en gulp niet meer handig is. Bijvoorbeeld omdat u een stoma draagt, artrose heeft of ALS of Parkinson. Juist dan is het fijn om gekleed te kunnen blijven gaan zoals u gewend bent en niet alleen op joggingbroeken aangewezen te zijn. Onze broeken en jeans met elastische taille zien er net zo uit als gewone broeken, dat maakt ze zo bijzonder. Niemand ziet dat het een comfortbroek is.

Wij hebben de focus gelegd op praktische en comfortabele kleding voor senioren in de stijl die u gewend bent. Met deze focus hebben wij drie pasvormen in onze eigen D.Y.P. collectie herenbroeken met elastiek rondom die wij hier uitleggen, zodat u goed kunt overwegen welk model geschikt is voor u. Alle broeken zijn van uitstekende kwaliteit stoffen gemaakt en staan garant voor jarenlang draagplezier.

Philip – broeken en jeans

Deze herenbroek met elastiek rondom in de tailleband heeft twee steekzakken aan de zijkant en een afsluitbare zak met knoop aan de achterkant en heeft de klassiekste pasvorm. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult. Omdat er riemlussen op zitten kan er een riem in gedragen worden. 

Model Philip is in veel kwaliteiten en stoffen verkrijgbaar waaronder natuurlijk mooie chino's, denimbroeken en ook ribcorduroy broeken. In dit model hebben we ook nette herenbroeken met elastiek rondom met een gabardine achtige uitstraling in zomer -en winterkwaliteiten, te vergelijken met stof van nette pakken. Allemaal goed wasbaar natuurlijk.

Oliver – 5-pockets broeken en jeans

De Oliver broeken zijn wat sportiever dan de Philip en uitgevoerd in een 5-pocketmodel. Dat is bekend van jeans broeken, met twee zakken en zo’n klein zakje aan de voorkant en twee opgestikte zakken aan de achterkant. De benen zijn iets slanker gesneden. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult en heeft riemlussen. Ook in veel kwaliteiten en stoffen verkrijgbaar. Zeer comfortabele pasvorm, gemakkelijk aan- en uit te doen en goed wasbaar.

Alex – Aansluitende broeken en jeans

Deze mannenbroek heeft een aansluitende pasvorm én elastiek rondom. Door ons en exclusief voor ons eigen merk D.Y.P. ontwikkeld voor mannen die een broek met een wat modernere fit willen hebben. De benen sluiten wat nauwer aan en de voetwijdte is smaller. Twee open, opgestikte zakken aan de achterkant en twee steekzakken aan de zijkant. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult en heeft riemlussen. Ook dit model is heel geschikt voor mensen die een rolstoel of stoma gebruiken. De Alex heeft een zeer comfortabele pasvorm, is gemakkelijk aan- en uit te doen en goed wasbaar.

 

     
    Spijkerbroeken met elastiek in de taille bij DRESSYOURPARENTS seniorenmode

     

    Bijpassende collectie herenmode

    Onze collectie is samengesteld met items die goed combineerbaar zijn op onze mannenbroeken met elastiek rondom. Ga direct door naar:

    Kijk voor het kiezen van de juiste maat van onze overige collecties zoals overhemden en nachtmode naar de Maathulp voor herenkleding.  

     

     STIJL KENT GEEN LEEFTIJD!

    Meer posts