Broeken voor oudere heren

Broeken met elastiek rondom voor oudere heren bij DRESSYOURPARENTS seniorenmode

 

Mannen merken dat bij het verouderen hun lichaam verandert. Hierdoor zitten de broeken vaak niet meer zo fijn en netjes. Ook komt de fysieke gesteldheid wel eens om de hoek kijken. Een nette pantalon of een casual spijkerbroek zit dan niet meer zo mooi en lekker. Wij geven een aantal tips en weetjes voor als u zelf op zoek bent naar een goede broek of als u voor uw partner of vader een geschikte broek wilt kopen.

 

Herenbroek met elastieken band

Er zijn voor oudere mannen zéker pantalons en casual broeken te krijgen, waarmee u stijlvol voor de dag kunt komen. En die broeken hebben tóch veel comfort, bewegingsvrijheid en gemak!

Broeken in een fijne jersey of katoenen kwaliteit, met een knoop en rits, maar dan met een andere pasvorm. Maar vaak fijner is een broek met een elastieken band in de taille. Deze sluiten mooi aan en zijn gemakkelijk bij het aan- en uittrekken. De broeken hebben riemlussen, zodat er gewoon een riem gedragen kan worden zoals men gewend is. Het elastiek rondom is dan ook niet zichtbaar. In veel kleuren en lengtematen, waardoor er volop keus is voor elke persoon en gelegenheid. Lengtematen zijn belangrijk voor de keuze van een broek voor langere mannen, maar ook als er gebruik gemaakt wordt van een rolstoel.

 

Nette pantalons voor oudere heren bij DRESSYOURPARENTS

 

Ribcorduroy met elastische band

Veel oudere heren zijn gewend om corduroy broeken te dragen. In gedistingeerd camel of een lichte khaki kleur. Daarnaast kleuren die leuk zijn om mee te variëren, zoals donkergroen of marine. Ook deze corduroy broeken zijn tegenwoordig met elastiek rondom en riemlussen te krijgen. Keurig met een overhemd, een trui, blazer of vest, gaat de stijl die u gewend bent niet verloren!

Ribcorduroy broeken bij DRESSYOURPARENTS kleding voor ouderen

 

Jeans met elastiek rondom in de taille

Vrijetijdsbroeken, zoals spijkerbroeken en katoenen broeken met elastiek in de band, zijn geweldig voor de casual en moderne look. Ook deze kunnen met een riem gedragen worden, zodat de tailleband niet gezien wordt. Een vlotte uitstraling met een comfortabele pasvorm. Deze broeken zijn goed en makkelijk wasbaar. Goed om actief in te kunnen bewegen en met een mooie trui of vest zeker een frisse en moderne uitstraling!

Jeans voor oudere heren met elastiek rondom bij DRESSYOURPARENTS

De broeken voor senioren bij DRESSYOURPARENTS

DRESSYOURPARENTS heeft broeken uitgezocht die van zeer goede kwaliteit zijn, de juiste pasvorm hebben en hun kwaliteit behouden bij het wassen. Uitgangspunt is dat mannen gekleed kunnen blijven gaan zoals ze gewend zijn: stijl kent geen leeftijd! De broeken van Luigi Morini sluiten hier geheel bij aan. Deze broeken zijn zeer populair bij mannen die op zoek zijn naar broeken met een goede pasvorm en veel draagcomfort. Katoenen, jersey en ribcorduroy pantalons in alle kleuren en (lengte)maten. Ook Brax Eurex is een populair merk. Brax maakt veel moderne broeken, zoals broeken met patronen en koordjes in de band. Alle broeken zijn uitgevoerd met steekzakken voor en een achterzak met knoopje. Ook deze broeken met elastiek zijn er in verschillende maten en lengtematen. Met een uitstraling van deze tijd.
Natuurlijk zijn wij heel enthousiast over onze eigen merk D.Y.P.. Deze broeken zijn wat luxer uitgevoerd in details (de band is iets smaller bijvoorbeeld) en de stof is luxer, veel soepeler en zachter en extra rekbaar door de manier van weven en het elastan. Iets slanker gesneden benen, contrastgaren voor de naden, 2 steekzakken op de achterkant en 2 open zakken aan de voorkant -met dat bekende kleine zakje in de rechterzak. 

Klik hier en lees alles over alle modellen bij DRESSYOUPARENTS en de pasvormen.

Advies bij het bepalen van het juiste model en de goede maat:

  • 25 26 27 28 etc. zijn kwartmaten = buikmaten. Deze maten zijn vooral geschikt voor mannen die hun broek ònder de buik dragen. De lengte van het voorpand is dan ook korter dan bij de gewone maten, het achterpand iets langer. De beenlengte is ook korter.
  • 52 54 56 58 etc. zijn gewone maten. Deze pasvorm is geschikt voor de man die gewend is zijn broek òver of òp de buik te dragen. De lengte van het voorpand is langer dan bij de buikmaat.
  • Gebruik onze instructie voor het opnemen van de maat met onze maathulp heren. Bijvoorbeeld: Luigi Morini valt ruim en door de rek van de band is het goed om deze te gebruiken voor het bepalen van de juiste maat.
  • Houdt rekening met eventueel incontinentiemateriaal dat gedragen wordt.
Mocht u persoonlijke hulp en advies willen hebben, dan zijn we altijd te bereiken onder info@dyp-international.com of op telefoonnummer 035-2400233.

Meer posts