LADY IN RED

Lookbook Lady in Red: inspiratie met artikelen van Frank Walder, Rabe en Gardeur

 

Een ladylike look met rode accenten. Als uitgangspunt de broek van Gardeur die met de beige kleur de classy uitstraling geeft. Hierop komen de klassieke tops van Frank Walder met een rode touch mooi uit. Kleed het geheel af met het rode vest van Rabe en u komt chique voor de dag.

 

Shop de items:

Donkerrood vest met ronde hals en zakjes van Rabe Frank Walder top met rond hals in beige, zwart en pinkrood dessin Frank Walder blousontop met klein v-halsje in taupe, beige, zwart en pinkrood
1. Donkerrood vest - Rabe 2. Top met ronde hals - Frank Walder 3. Blouson dessin - Frank Walder
Frank Walder Shawl met beiges, grijs en zwart op off-white dessin Frank and Lucie leesbril EYEQUARIUM in Misty Cognac in veel sterkten Gardeur beige damesbroek met elastiek rondom Zene10
4. Taupe shawl - Frank Walder 5. Leesbril - Frank and Lucie 6. Beige broek - Gardeur
Frank Walder blousontop met ronde hals in taupe, beige, zwart en pinkrood Rabe taupekleurige top in reliëf met ronde hals Frank Walder beige, zwart en pinkrode top met coll
7. Top ronde hals - Frank Walder 8. Top met ronde hals - Rabe 9. Top coll - Frank Walder

 

Tops

Op zo'n beige broek kan bijna alles! Deze Gardeur beige broek is één van onze basisitem in de grote collectie damesbroeken met elastisch band, die u kunt combineren naar elke stijl. Klassiek, casual, modern is allemaal mogelijk. 
Wij hebben bijna 500 tops in de collectie, van uni tot drukke dessins. Tops met ronde hals, v-hals of coll. Onder tops verstaan wij ook blousons, polo's en lichte pullovers, die allemaal goed te combineren zijn met onze vesten, vestjasjes en blouses. Omdat de keuze zo groot is, kunt u in onze webshop makkelijk zoeken naar een item dat u zoekt. Links in uw scherm vindt u filters waar u kunt selecteren naar merk, maat, kleur en productsoort (top, blouson, polo, etc). 

Merken

Wij hebben onze merken uitgezocht op het comfortabel dragen en de goede pasvorm van de kleding voor ouderen en bejaarden. Maar ook moeten de merken en hun collecties goed met elkaar te combineren zijn! Wij worden daar zelf zo enthousiast van, dat we dan ook regelmatig deze combinaties aan u laten zijn in onze lookbooks. Mooie combinaties die lijden tot hedendaagse, klassieke en/of casual looks. Mix and Match ook zelf, wij brengen u vast op meer ideeën!

Kleding voor senioren moet goed wasbaar zijn, de pasvorm moet na het wassen behouden blijven en vooral gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn. Bijvoorbeeld de merken Frank Walder, Gollé Haug en Erfo zijn al vanaf het allereerste begin in onze collectie te vinden. Waarom? Dat kunt u lezen in de blogs waarin we deze merken uitlichten en meer vertellen over deze merken en hun kenmerken: Frank WalderGollé Haug en Erfo.

 

DRESSYOURPARENTS - For Stylish Seniors

Meer posts