Het bestellen van de juiste maat

Wat is de juiste maat bij het kiezen van uw kleding bij DRESSYOURPARENTS kleding voor ouderen

Als u kleding bij ons bestelt is het fijn als de maat meteen goed is, zodat u na ontvangst direct plezier van uw nieuwe kleding heeft. Naast dat u uit ervaring uw eigen maat vast goed weet en ook de juiste maten van de verschillende merken kent, proberen wij u ook op een aantal manieren goed te adviseren.

 

Maattabellen dames en heren

Voor zowel dames als heren hebben wij een uitgebreide pagina aangemaakt waar u de verschillende merken vermeld ziet staan en de manieren waarop u de maat kunt opnemen. Bij “maathulp dames” vindt u onder andere een algemene maattabel, maar ook een duidelijke uitleg hoe u de maat van bijvoorbeeld de broeken met elastieke band in de taille van Toni Dress, Brax Raphaela, GardeurZerres en Michèle kunt bepalen. Bij de heren maathulp is het handig om de meettips voor de broeken met elastiek rondom van Luigi Morini en Brax te raadplegen en de adviezen voor pyjama’s en overhemden ter harte te nemen. Lees ook de blog "Het juiste model herenbroek kiezen", waarin wij u adviseren over de verschillende pasvormen van onze eigen D.Y.P. broeken in katoen, jeans en ribcorduroy.

 

Per artikel maatadvies online!

Wij kunnen u bij elk artikel de juiste maat adviseren. Dit is wel een hele makkelijke en handige applicatie! Druk op de button “Vind jouw maat” en in vier klikken kunt u uw lichaamsprofiel bepalen.

Vind uw juiste maat met de maathulp van DRESSYOURPARENTS kleding voor stijlvolle oudere dames en heren

 

Ook kunt u aangeven of u het kledingstuk aansluitend, normaal of ruim wilt laten vallen. Nadat u de enkele meetwaarden heeft ingevuld, zal het advies op elk volgend artikel toegepast worden.

 

Wat is mijn juiste maat? Door het invullen van enkele criteria bestelt u altijd de goede maat bij DRESSYOURPARENTS seniorenmode

 

Het kan dus zijn dat er voor verschillende artikelen verschillende maten geadviseerd worden omdat daar rekening mee gehouden wordt. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor elk artikel uw voorkeur aanpassen. 

 

Retourneren

Het bestellen van twee maten is een goede optie als u twijfelt welke maat u het best zou passen. Het retourneren is bij DRESSYOURPARENTS gratis in Nederland en is middels het retourformulier en de retoursticker eenvoudig per omgaande te organiseren in de doos waarin u de kleding ontvangen heeft.

 

Persoonlijk advies

Mocht u toch persoonlijk advies willen krijgen over onze artikelen, dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice info@dressyourparents.com of 035-2400233. Wij staan u telefonisch direct te woord tussen 8.30 en 15.00 uur, per mail krijgt u altijd heel snel reactie.

 

Meer posts