Seniorenkleding is niet ouderwets!

Seniorenkleding is niet ouderwets! De moderne en stijlvolle mode bij DRESSYOURPARENTS is uitgezocht op de comfortabele en goede pasvorm voor stylish seniors

Wie denkt dat kleding voor ouderen niet modern kan zijn, heeft het mis. In deze tijd zijn veel ouderen heel erg stijlvol en van deze tijd gekleed. Er zijn heel veel mogelijkheden om gekleed te gaan zoals u gewend bent en er toch modern uit te zien. Zelfs als het aangepaste kleding betreft!

Kleding van ouderen vroeger

Wie de tijd van de onderstaande foto nog heeft meegemaakt, heeft in de afgelopen decennia veel veranderingen in de mode meegemaakt. Veel ouderen van nu, vooral vrouwen, zijn zich behoorlijk anders gaan kleden. Oudere dames dragen nu ook vaak graag een mooie jeans, kleurrijke tunieken en mooi vesten in verschillende pasvormen, kleuren en stoffen. Daarnaast zien we dat de heren niet vaak meer een jasje met das dragen, maar zeker wel een nette broek met trui. Een mooie polo of overhemd worden ook op de casual dagen gedragen.

 

Kleding voor senioren in deze tijd

Een ouder lichaam heeft andere pasvormen dan van een jong iemand. Vroeger was het type kleding van iemand van 50 al heel anders dan iemand van 40. Maar de looks van een vrouw van 65 hoeven nu niet anders te zijn dan een vrouw van 40. De pasvorm daarentegen wel. Het is heel fijn dat broeken een hogere taille hebben en ook vaak een elastieken band, waardoor de broek heerlijk comfortabel zit. Een mooi tuniek, vest of top erboven maakt de uitstaling helemaal van deze tijd. Het is fijn als deze tops ook comfortabel zitten en gemakkelijk aan of uit te trekken zijn. En alleen zwart, grijs of wit is natuurlijk helemaal niet meer de standaard! Fijne kleuren die goed met elkaar te combineren zijn en in een passende stijl; casual, chique, klassiek, modern of sportief.

 

Kleding voor moderne ouderen hoeft niet ouderwets te zijn!

Veel merken geschikt voor oudere dames

Veel mooie merken hebben hun collecties heel goed op deze doelgroep gericht. Bijvoorbeeld Frank Walder met veel bovenkleding van zeer goede kwaliteit, maar ook mooie broeken. Hun collecties zijn altijd in de kleuren en uitstraling van deze tijd en de items zijn heel  goed met elkaar te combineren. De broeken van Toni Dress en Brax Raphaela hebben verschillende pasvormen en styles, waardoor u altijd kunt slagen voor het model dat u het best past. In uni kleuren, designs en veel verschillende kwaliteiten en lengtes. En zó lekker met stretch en een elastieken band in de taille!

 

Seniorenkleding is niet ouderwets! Kijk in de collectie bij DRESSYOURPARENTS

 

LeComte en Gollé Haug, met hun iets chiquere uitstraling, hebben geweldige vesten en tops van mooie kwaliteiten in klassieke en moderne kleuren. Erfo en Rabe hebben bovenkleding in hun collecties die al jaren enorm populair zijn en alom bekend bij dames die polo’s en tunieken in patronen en kleuren mooi vinden, combineren met een vest of vestje, en een wat sportievere uitstraling geven.

 

 

Gollé Haug tops bij DRESSYOURPARENTS kleding voor oudere damesLeComte vesten bij DRESSYOURPARENTS kleding voor seniore damesLeComte tops bij DRESSYOURPARENTS kleding voor oudere vrouwenGollé Haug vestjasje bij DRESSYOURPARENTS kleding voor seniore vrouwen 

 

 

Voor oudere mannen

Vrouwen liepen voorop met broeken met elastiek in de taille, maar de heren kunnen nu ook echt goed kiezen in een broek met elastiek die heel fijn zit. Al lange tijd heeft Luigi Morini broeken voor heren met een elastieken band rondom. Heel prettig als iemand veel zit, moeite heeft met knopen en ritsen los en vast te maken of die een tailleband teveel vindt knellen. De broeken hebben lussen, zodat er gewoon een riem in gedragen kan worden. Niemand die het verschil met een broek met knopen ziet! Ook hierin een grote keus in jeans, katoen, corduroy en jersey. Zelfs korte broeken voor in de zomer. Steeds meer modellen en kwaliteiten zijn bij hen in de collectie en worden meer en meer “ontdekt”. Ook het merk Brax heeft voor heren een paar mooie broeken met een koordje dat de uitstraling chique, maar toch sportief maakt. Nu is er ook het private label D.Y.P. van DRESSYOURPARENTS met jeans, corduroy en katoenen broeken. Een hogere kwaliteit 5-pocketbroeken met een geweldige pasvorm, gemaakt naar de input van veel klanten en experts.

Al deze broeken zijn goed wasbaar, gemakkelijk aan-en uit te trekken en toch in de mode van deze tijd. De bovenkleding van Baileys, Brax en R.B. Boston zijn hier allemaal geweldig mooi, gekleed en modern op! 

 

 

Luigi Morini broek met elastiek in de taille beige bij DRESSYOURPARENTSDYP 5-pocket jeans met elastiek in de taille bij DRESSYOURPARENTS Ribcorduroy broek met elastiek van Luigi Morini bij DRESSYOURPARENTSBrax Eurex broek met elastiek in grijs ruitje en koordje bij DRESSYOURPARENTS

 

DRESSYOURPARENTS seniorenmode

In de overtuiging dat ouderen goed gekleed kunnen gaan is de collectie, die begonnen is met een aantal goede basisitems, inmiddels uitgegroeid tot een grote webshop die op het gebied van seniorenkleding heel veel merken en geschikte artikelen voor senioren aanbiedt. Combineren van de merken (zie onze ideeën in de lookbooks voor dames en heren) en het adviseren van klanten en hun mantelzorgers, heeft geleid tot veel inzichten en elke keer weer uitbreiden van het assortiment. Al de voorgaand genoemde merken hebben wij natuurlijk in de collectie, maar er zijn veel meer merken waaruit men kiezen kan.

En niet te vergeten de nachtkleding, waarvan DRESSYOUPARENTS één van de grootste collecties aanbiedt met onder andere de merken Ringella, Schiesser en Charmor.

Ook accessoires zoals herensokken, riemen, bretels om de combinatie compleet te maken, maar ook leesbrillen die net wat leuker zijn en kwalitatief beter zijn dat een standaard brilletje.

Met veel plezier van alle positieve reacties denken we dat het assortiment alleen nog maar zal groeien! Houd dus onze website in de gaten voor alle collecties, die continue aangevuld en vergroot worden!

 

 

 

Meer posts