Vertrouwde kleding met een hippe look

Vertrouwde kleding met goede pasvorm en de goede merken bij DRESSYOURPARENTS kleding voor ouderen

Goed nieuws! Senioren hebben steeds meer keus in kleding. Onder andere omdat in deze tijd het verschil in stijl tussen de generaties niet meer zo groot is. Oma op gympen is helemaal hip! Vroeger gingen opa en oma ook echt gekleed als ouderen, maar dat is veranderd. Opa’s en oma’s gaan mee in de modetrends en gaan mee met hun tijd en (klein)kinderen!

Hippe oudere dame, stijlvol op gympen!  Moderne seniore dame, stijlvol op gympen!

Maar er zijn natuurlijk wel een paar voorwaarden aan kleding die voor u anders geworden zijn en waar op gelet moet worden. De pasvorm is veranderd, de stof van kleding is belangrijker en welke trends volgt u wel of niet? De kleding moet comfortabel zitten en goed wasbaar zijn. 

 

Lichaam ouderen verandert

Naar mate men ouder wordt, verandert het lichaam, de verhoudingen veranderen gewoonweg. Een broek moet aan andere voorwaarden voldoen om mooi te zitten. Een maattabel voor iemand van 21 is behoorlijk anders dan een maattabel voor senioren. Niet alleen de taille, maar ook schouders en buste veranderen, waardoor een vest een ander model moet hebben om goed te vallen.
Hierin is ook de stof belangrijk, zodat kleding elegant blijft zitten. Helaas is het lichaam op oudere leeftijd niet meer zonder oneffenheden en maakt kleding met een stof van goede kwaliteit een groot verschil in de pasvorm. Stretch en te dunne stoffen zijn afraders, tenzij op seniorenkleding aangepast. Al met al: u wilt kleding van stevige stoffen die comfortabel zitten met een modieuze snit en in de stijl die u gewend bent!

 

Comfortabele broeken

Draagcomfort is belangrijker dan vroeger. Ouderen zitten vaak meer en hebben soms enkele lichamelijke klachten, waardoor een goede rekbare stof veel prettiger zit. Broeken met elastiek zijn een goede oplossing. Broeken met elastiek rondom in de taille zijn nu in de mode onder jongeren en volwassenen, deze trend is dé uitkomst voor ouderen! De keus hierin wordt steeds groter; broeken zonder rits of knopen zijn er in vele modieuze en hippe prints, kleuren en stoffen te koop. Van jeans tot en met leer-look en broeken in kleur, leopard- en bloemenprints. Vaak met een goede stretch, zodat de broek goed aansluit. Merken zoals Frank Walder, Toni Dress en Zerres zijn gericht op stijlvolle ouderen die modern gekleed willen gaan en hebben collecties van de hedendaagse tijd. Vertrouwd, zoals een mooie zwarte klassieke broek of een witte jeans, maar ook de broeken met uitdagende kleur zoals rood of blauw, of een print van bloemen, nopjes of pied de poule en zijn er in ruime keuze.

Voor mannen zijn er klassieke herenbroeken en corduroy broeken in blauw, zwart of bordeaux met elastiek rondom. Deze zitten bijzonder comfortabel en hebben zelfs lussen, zodat de ceintuur er gewoon in gedragen kan worden.

Moderne broeken met elastiek rondom voor dames bij DRESSYOURPARENTS Broeken met elastiek rondom voor heren bij DRESSYOURPARENTS

 

Moderne en klassieke tops

Blouses, tunieken, shirts en vesten zijn kledingstukken die ook wensen en eisen hebben. Tops moeten soepel vallen, het liefst hier en daar iets verhullen. De voorwaarden stijlvol, modern en elegant zijn hierin vaak nog belangrijker, omdat ze de look kunnen bepalen op een basisbroek of -rok. Deze items moeten makkelijk aan- en uit te trekken zijn, waardoor het prettig is als ze soepel vallen en in een rekbare stof uitgevoerd zijn. Onder andere seniorenmerken Rabe, LeComte, Frank Walder, Erfo en Gollé Haug hebben grote keus hierin, zowel in klassieke als moderne looks.

 

Klik direct naar de bovenkleding voor dames bij DRESSYOURPARENTS kleding voor ouderen

 

Ondermode

Ondergoed is minstens zo belangrijk. Onder een mooie blouse of top maakt een corrigerend hemdje een wereld van verschil. Met een broek maakt een corrigerend broekje of tailleslip dat deze netjes en egaal valt. Met Intimidea en Mey kan men vertrouwen op een hele goede pasvorm en materialen die jarenlang mooi blijven. Uitgevoerd met of  en zonder rijgbaar elastiek en goed wasbaar waardoor de kwaliteit en kleur goed behouden wordt.

STIJL KENT GEEN LEEFTIJD!

Niet voor niets groeit elk seizoen de collectie van DRESSYOURPARENTS. Elke keer worden wij weer meer enthousiast over de kledingmogelijkheden voor ouderen. De collecties, die aan alle bovenstaande voorwaarden moeten voldoen, worden groter en ook nemen wij er steeds meer merken in op. Wij denken altijd met u mee om hierin leuke combinaties te maken. Wij hebben een lookbook voor dames en heren op onze site gemaakt, waar u enkele combinaties van onze favoriete items ziet, die u wellicht op goede ideeën brengt. Altijd in het achterhoofd: Stijlvolle mode, zowel klassiek als modern, van goede kwaliteit en goede pasvorm.
 
Wij krijgen van veel ouderen en hun kinderen of mantelzorgers positieve reacties, waar we heel erg blij mee zijn. We staan altijd open voor uw vragen en adviezen. Hiervoor, maar ook zeker voor persoonlijk kledingadvies, kunt u ons altijd bereiken op onderstaande contactgegevens.

Mail: info@dressyourparents.com
Bel: 035 – 2400233, onze telefonische klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.30u tot 15.00u

Meer posts