Broeken zonder knopen

Broeken zonder knopen bij DRESSYOUPARENTS seniorenmode
De afgelopen jaren is er een enorme toename geweest in de vraag naar en het aanbod van broeken zonder knopen en met elastiek rondom.
Zowel voor vrouwen als mannen. Wij snappen dit heel erg goed!
 

Veel keus in broeken zonder knopen

De huidige mode werkt mee aan meer mogelijkheden in seniorenkleding! Damesmode ontwikkelt zich steeds meer naar draagcomfort en niet alleen ouderen vinden het fijn om elastiek in de taille te hebben, maar juist de jonge, moderne vrouwen gaan voorop in deze trend. De mogelijkheid om gekleed gaan in de huidige mode zoals u gewend bent is hierdoor veel toegankelijker. Heel veel keus in onder andere treggings, leggings, stretch capri’s, leren broeken en zelfs jeans met elastiek rondom en in alle kleuren, modellen en prints zijn overal te krijgen. Niet gek dat de vraag naar moderne broeken zonder knopen steeds groter wordt, het draagt gewoonweg supercomfortabel. Een mooie blouse, tuniek, vest of trui erop, gympen of laarsjes eronder en klaar is de look!

  Broeken met elastiek rondom in de taille bij DRESSYOURPARENTS seniorenkleding

 

Pasvorm van broeken met elastiek rondom

Broeken met knopen hebben vaak geen elastische taille, wat niet lekker aanvoelt als u veel zit. De knoop prikt in de onderbuik en de tailleband knelt in de zij of buik. Vooral mensen in een rolstoel hebben daar vaak last van. Een broek met een brede, elastische band biedt een goede pasvorm, dat zich aan elk lichaam aanpast en erg comfortabel draagt. Ouderen met reumatische klachten of artrose in de handen hebben problemen met de knoopsluitingen van broeken, wat een pijnlijke uitdaging kan zijn. Er zijn verschillende hulpmiddelen (lees hier), maar een broek met elastiek biedt zeker uitkomst. En mensen die te maken hebben met een stoma hebben plezier van het gemak en de pasvorm die een broek met een elastieken band heeft.

 

Gemakkelijk aan- en uittrekken

Ouderen met lichamelijke uitdagingen, bijvoorbeeld na een operatie aan heupen of armgewrichten, waardoor het aan- en uitkleden moeilijk is, willen graag broeken die gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn. Een joggingbroeken is in veel gevallen de oplossing waaraan gedacht wordt. Nee! Weg met die joggingbroek! Dat is toch niet wat u in het dagelijks leven graag draagt en wat u fijn vindt om te moeten dragen? En zeker voor 80 plussers en bejaarden niet de kleding die bij hun leeftijd past en waar zij zich prettig in voelen. Er zijn gelukkig veel goede alternatieven waardoor u gekleed kunt gaan zoals u gewend bent. Voor oudere heren zijn er nette broeken, corduroy broeken (ribbroeken) en ook jeans zijn er met elastiek in de taille. Met lussen, zodat er ook een riem in gedragen kan worden. Niemand die het ziet, u ziet er niet ziek, maar representatief uit. Dan voelt u zich ook meteen beter!

Corduroy broek met elastiek rondom bij DRESSYOURPARENTS seniorenmodeSpijkerbroek met elastiek in de taille bij DRESSYOURPARENTS broeken voor oudere heren

DRESSYOURPARENTS seniorenmode

Wij hebben de afgelopen jaren heel goed gemerkt dat steeds meer mensen op de hoogte zijn van de uiteenlopende mogelijkheden van broeken met elastiek rondom. Broeken in de huidige mode met een klassieke of hippe uitstraling. We hebben daar ons specialisme van gemaakt en durven wel te zeggen dat we de grootste collectie heren- en damesbroeken met elastiek rondom aanbieden.

Voor heren zijn de klassieke broeken van Luigi Morini favoriet en ook de broeken van Brax met elastiek in de taille, met iets meer moderne modellen (slanker gesneden en iets meer aansluitend) worden erg gewaardeerd door onze klanten. Van een luxere kwaliteit zijn alle broeken van ons eigen merk D.Y.P., waarvan u de omschrijving en verschillen van de nu 35 modellen hier kunt lezen.

In onze damescollectie is er een nog grotere keus in de merken Toni Dress, Brax Raphaela, Frank Walder, Zerres, Gardeur en Michèle. Toni Dress heeft een zeer grote collectie met verschillende modellen, zowel klassiek als modern (zoals leopard prints, pied de poule, ruitjes en stippen), verschillende kwaliteiten (o.a. capri, jeans, leer en jersey) en in heel veel verschillende kleuren.

Alle broeken in onze collecties zijn goed te combineren met de tops, blouses, tunieken, truien, vesten en vestjasjes die wij hierbij inkopen.

Toni Dress broek met elastiek rondom bij DRESSYOURPARENTS kleding voor ouderen onlineFrank Walder broek met elastiek in de taille bij DRESSYOURPARENTS kleding voor oudere dames

Advies op maat

Het online kopen van kleding kan een drempel zijn. Zit het wel lekker? Wat als het niet past of als ik het niet mooi vind? Onwennigheid en het onbekende met het kopen van producten online spelen logischerwijs een rol. Maar, senioren zijn de grootst groeiende groep mensen die online aankopen doen! Lees meer daarover in onze blog “Ouderen en online winkelen”. In deze blog beschrijven we alle do’s and don’ts, waarop u moet letten bij het online winkelen en de mogelijkheden die DRESSYOURPARENTS biedt. Bijvoorbeeld de maathulp op de site, veel betaalmogelijkheden, het gratis retourneren en het persoonlijk contact dat voor u klaarstaat.

 

STIJL KENT GEEN LEEFTIJD!

 

Meer posts