OUT OF THE BLUE

Lookbook OUT OF THE BLUE met de voorjaarsitems in seniorenmode voor heren.

Nu er weer meer licht en lucht komt buiten is deze look perfect voor dit seizoen

Voor een geklede variant kunt u kiezen voor het geruite overhemd van Baileys met daarop de lichtblauwe v-hals trui van Baileys op de denim broek van D.Y.P. De lichtblauwe polo van Brax of het lichtblauw geruite overhemd met korte mauw van Brax met daar overheen het stoere navy vest met rits maken de look sportief.

Het blauw in de leesbril van Frank & Lucie matcht perfect.

 

Shop deze items:

 

Brax Overhemd in ruitje in blue en wit Brax navy donkerblauw vest Jake met rits D.Y.P. spijkerbroek met elastieken band Philips in stone blue
Overhemd ruitje - Brax Navy vest met rits - Brax Stone blue jeans - D.Y.P
Baileys lichtblauwe v-hals trui Brax overhemd in blauw met wit ruitje Brax jersey polo Paddy in lichtblauw en wit pinpoint
V-hals trui - Baileys Ruitje overhemd - Baileys Lichtblauwe polo - Brax
Frank and Lucie leesbril EYECON in kleur Déja Blue Profuomo 3 satijnkatoenen zakdoeken in blauw en witte ruit
Leesbril - Frank and Lucie Katoenen zakdoeken - Profuomo

 

Accessoires voor mannen

Ook mannen hebben accessoires die net het verschil maken bij een stijlvolle outfit. Om een stijl echt af te maken wordt daar niet altijd over nagedacht, maar het maakt echt het verschil. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende kleur riem, dus blauw bij blauw en bruin bij bruin en niet bij blauw. Ook sokken zijn een goed voorbeeld. In de goede kleur bij de broek breekt het het geheel niet en lijkt de broek gewoon door te lopen als u zit. Een leuke leesbril en zakdoek doen de rest. En het zelfde geldt voor bretels; draag ze ton-sur-ton!

 

Broeken met elastische band voor mannen

Met deze broeken blijft u gekleed zoals u dat altijd al deed. De vervanger voor broeken met rits en knoop, zonder dat het opvalt. Met riemlussen en een volledig elastische band. Bij DYP hebben we verschillende modellen herenbroeken met elastiek die aan deze behoefte voldoet; de Philip als meest klassieke model, de Oliver is het bekende 5-pocket model en de Alex die een aansluitende pasvorm heeft. Allemaal supercomfortabel, modern en netjes.

 

Meer posts