A LA EMILIO PUCCI

Heren collectie beige baileys brax

 

ITALIAN CHIQUE A LA EMILIO PUCCI

Daar waar zijn ontwerpen vol kleurrijke prints waren, was hijzelf de iconische chique Italiaan met rustige, stijlvolle looks. Bijvoorbeeld met een beige broek zoals deze Philip van DYP met daarop te combineren polo’s van Baileys of een fris wit overhemd van Brax en een fijne pullover Brax of Baileys. Maak de look van met bril van Frank & Lucy, een stijlvolle riem en uiteraard mooie zakdoeken van Profumo.

Shop deze items:

Pullover beuge Brax wit overhemd Zakdoeken wit
1. Baileys - V-halse beige 2. Brax - Overhemd wit 3. Zakdoeken - wit 3 stuks  
Brax polo groen en wit Frank and lucie leesbril zwart Frank and lucie leesbril zwart
4. Brax - Polo groen met wit 5. Frank and Lucie - Eyespy 6. Riem - Zwart echt leer
Brax polo beige met wit pinpoint Broek dyp beige philip
7. Brax - polo beige met wit pinpoint 8. D.Y.P - Philip beige 

 

Klassieke én moderne herenkleding

Wij horen van veel mannen dat ze het belangrijk vinden om zich in hun eigen stijl te kunnen blijven kleden met kleding die comfortabel zit, ook als u wat ouder wordt of er wat mankementjes bijkomen. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie herenkleding, zowel modern als klassiek en altijd stijlvol die daar aan voldoet. U kunt eindeloos combineren met polo's, vesten, overhemden en pullovers van Brax, Baileys en R.B. Boston. Deze items passen perfect bij onze herenbroeken met elastiek rondom. Zo blijft u er altijd tip top uit zien!

Wat zijn leuke accessoires voor mannen?

Deze vraag krijgen we wel eens omdat het leuk is om als cadeau te geven of een outfit net even af te maken. Om die reden hebben we verschillende accessoires voor mannen in de collectie. Bijvoorbeeld riemen; vaak wordt automatisch dezelfde gepakt, maar hoe leuk is het om de kleur af te stemmen op wat er gedragen wordt. Een bruine riem bij beige broeken bijvoorbeeld en een blauwe bij jeans. Daarnaast heeft een gentleman nog altijd een zakdoek bij zich; in een mooie satijnkatoen zie luxe aanvoelt. DRESSYOURPARENTS heeft ze van Profumo. En dan zijn er nog bretels; ook in verschillende kleuren, dus aan te passen aan de outfit. Als laatste kunt u ook spelen met stijlen door verschillende modellen en kleuren  leesbrillen (met veertjes in de pootjes, blijven dus altijd goed zitten) in huis te hebben die u passend maakt bij wat u draagt.

 

Meer posts