FRESH LOOK

Lookbook voor oudere heren met alle nieuwe items kleding voor het voorjaar 2023

Frisse kleuren voor een frisse look met deze items uit de nieuwste collectie.

Als basis de Alex uit de D.Y.P collectie. Perfect te combineren met frisse blauwe tops van Brax en Baileys. Maar nog meer van nu met de groene trui van Baileys en de overhemden met eigentijdse print van Brax en Baileys.

Een andere blik en een andere ouffit: perfect voor het nieuwe seizoen!

 

Shop deze items:

Baileys lichtgroene v-hals trui Brax navy, geel, grijs en wit dessin overhemd D.Y.P. - Alex - spijkerbroek met elastische band in dark blue en zelfde kleur stiksel
Groene v-hals trui - Baileys Dessin overhemd - Brax Jeans Alex - D.Y.P
Brax kobalt en wit jersey polo Paddy Brax dessin marineblauw, blue en wit overhemd Baileys blauwe v-hals trui
Blauw jersey polo - Brax Dessin overhemd - Brax Blauwe v-hals trui -Baileys
Frank and Lucie leesbril EYEQUARIUM kleur Treehouse Blue
Leesbril - Frank and Lucie

 

 Stijlvolle herenkleding voor ouderen

Voor oudere mannen is het net zo belangrijk om goed gekleed te gaan als voor jongere mannen. Daarom hebben wij niet alleen broeken met elastische taille, maar ook een grote collectie bovenkleding voor mannen om de stijl af te maken. Mooie pullovers, overhemden, polo's en vesten van Brax, Baileys en R.B. Boston in zowel een moderne als klassieke  stijl. Uitgekozen op draagcomfort en ook dat het na veel dragen en wassen nog steeds mooi is.

Draagcomfort

Draagcomfort is voor oudere mannen een belangrijk criterium voor het met plezier dragen van kleding. Daarom zoeken wij naar merken die daar al jaren garant voor staan. U wilt kleding die jarenlang mooi  en goed in model blijft, ook na vaak wassen en veel dragen. Dan kiest u voor zekerheid en merken die daar om bekend staan zoals Brax, R.B. Boston en Baileys bijvoorbeeld. De vesten, polo's , overhemden en truien voldoen ruimschoots aan deze eisen zodat u ze lang en met veel plezier draagt.

Meer posts