REFRESH

Bekijk Lookbook REFRESH met groene items van Baileys

Refresh uw garderobe met deze items van Baileys in frisse kleuren!
Zoals de mint polo of lichtgroene trui. De pullover met rits in lichtgroen en blauwe streep. Of kies voor een marine basis, waarbij de mint details het geheel net even ophalen!

 

Shop deze groene Baileys items:

Baileys herenolo in groen, wit en navy Baileys herenpolo met rits in marine, groen en off-white Baileys herenpolo
1. Groene polo - Baileys 2. Polo met rits - Baileys 3. Polo - Baileys
Baileys groene V-hals trui Baileys herenpolo in navy-groen-wit
4. V-hals trui - Baileys 5. Navy herenpolo - Baileys

 

 

BAILEYS 

Baileys hebben wij al jaren in onze collectie seniorenmode voor mannen. Baileys is een merk van Nederlandse bodem. We zijn voorzichtig begonnen met een kleine selectie zeer draagbare kleding voor oudere heren, maar is snel uitgegroeid tot één van onze populairste merken voor heren pullovers, vesten en truien. Gelet is op details: een comfortabele pasvorm, moderne styling en goede wasbaarheid, zodat de kwaliteit behouden blijft. 

Combineren met een nette herenbroek

De Baileys herenkleding is super te combineren met onze broeken met elastiek in de taille. Nette en casual herenbroeken met elastische band voor senioren, die comfortabel zitten als u geen ritssluiting meer gebruikt. Klassieke modellen, zoals de ribcorduroy die altijd in de mode blijven, maar heel erg casual op een spijkerbroek (ook met elastiek!). Bij DRESSYOURPARENTS hebben we de grootste collectie herenbroeken met elastiek rondom online, u slaagt zeker!

Natuurlijk is het belangrijk dat de kwaliteit mooi is en blijft. De pasvorm van onze broeken, vooral ons eigen merk D.Y.P. is uitstekend en zijn in vele maten verkrijgbaar!

Meer posts