HOLLANDS GLORIE

Nieuwe collectie van onder andere Rabe, Golle Haug en Frank Walder

Sportief en Chique!

Een dag naar het strand, op het water of op de fiets; deze sportieve look past daar goed bij. Met heerlijk zittende items als de polo van Rabe met rood wit blauw dessin, het sportieve rode vest en het blauw wit gestreepte shirt. Bijzonder mooi is het donkerblauwe vest met rood witte streep. Het model en ook de mouwen lopen iets uit, waardoor het een sportieve jeans van bijvoorbeeld Toni een beetje schwung geeft. Voor een meer chique uitstraling neem dan de blouson van Frank Walder met subtiele print. Kies voor bijpassende accessoires en u kunt alle kanten op met de sporty look in typisch Hollandse kleuren.

Shop deze items:

​
Shirt Golle haug wit gestreept
Toni jeans stone denim
1. Gollé Haug - Vestje 2. Gollé Haug - Pullover gestreept 4. Toni - Alice Stone denim Jeans
polo rabe met rist
Rabe vest rood
Rood wit blauwe blouse van Eterna
5. Rabe - Polo met rits 6. Rabe - vest  7. Eterna - Rood wit blauw blouse
Shawl lang en dun
Schouder tas navy
8. Shawl - lang en smal 9. Schoudertas - Navy leer

 

Hollands Glorie!

Wie houdt er niet van rood-wit-blauw! In onze collectie hebben we van veel verschillende merken items die goed met elkaar te combineren zijn in deze kleurstellingen. Dat is ons streven; zoveel mogelijk combinaties mogelijk maken zodat u slaagt bij uw favoriete merken en die door elkaar kunt dragen voor elke keer weer een nieuwe outfit. De tops, pullovers, vesten en blouses dragen heel comfortabel en zijn gemakkelijk aan- en uit te doen.

Gollé Haug

Een merk dat niet zo bekend is als bijvoorbeeld Rabe en Frank Walder merken wij. Maar als u het eenmaal gedragen heeft komt u er zeker weer voor terug in onze winkel. Dat horen we van onze klanten. Gollé Haug gebruikt namelijk fantastische kwaliteit garens voor haar tops, vesten en pullovers. Ziet er vaak uit als wol, maar is dat niet omdat het bijvoorbeeld een mix van katoen met luxe polyamide is. Draagt heel comfortabel en is goed wasbaar.

 

Meer posts