SOFT SORBET

Lookbook SOFT FOCUS met de pasteltinten in de mode voor ouderen

Deze look is om op te eten!

Alle kleuren die doen denken aan heerlijke ijsjes worden in deze style gecombineerd. Van de lichtblauw top van Rabe en het zachtroze shirt van LeComte en het pistache vest van Rabe komen heel mooi uit op deze frisse broek van Brax Raphaela met subtiele franjes onder aan de pijpen. Voor alle smaken in een kiest u de blouse van Rabe met stippenpatroon. Daarop combineert het vest van LeComte erg mooi. Het zachtroze tasje maakt deze look natuurlijk helemaal compleet!

 

Shop deze items:

Rabe blauwe top met ronde hals LeComte lila top met ronde hals en korte mouw Rabe fris groen overslag vest met zakjes
Top ronde hals - Rabe Top met ronde hals - LeComte Fris groen vest - Rabe
Tas roze leren handtasje Sophia Brax Raphaela Lavina Fringe Elastiek rondom witte jeans 6/8 lengte Frank and Lucie Leesbril EYEQUARIUM kleur transparant
Roze handtas Sophia Witte jeans - Brax Raphaela Leesbril - Frank and Lucie
Rabe fris pastellen dessin polo in katoen Le Comte lila kort gebreid vest
Dessin polo - Rabe Gebreid vest - LeComte

 

Pastels zijn in!

Met de lente in de lucht kiest u voor laagjes en dat kan heel goed met onze grote collectie mode voor young seniors. U combineert vesten met fijne tops of blouses en kunt zo gemakkelijk van iets warmer naar een vestje uit.

Accessoires

Om de look compleet te maken zijn accessoires leuk om toe te voegen, een mooie shawl, tasje of leesbril in kleur maakt de look compleet.

Goed te combineren met andere outfits natuurlijk want een rose tasje past niet allen bij pastels, maar ook bij marineblauw en jeans van bijvoorbeeld Zerres of Toni. Zo heeft u elke keer een nieuwe verrassende combinatie.

Meer posts