A LA GRACE KELLY

Grace Kelly Icon pastel tinten

WITH GRACE (en een beetje Emilio)

Shop de stijl van Grace Kelly. Hèt stijlicoon van de jaren ‘60, gekleed in Emilio Pucci, dé mode designer van de prints van toen. En nu in een nieuw jasje! Met blouses met print van Eterna en ERFO. De mooie zachtroze broek is de Alice van Toni. Perfect te combineren met de nieuw witte blouse van Eterna. Een must have dit seizoen. Het roze tasje zorgt voor extra flair in deze 'mediterrenean' style. En de nieuwe zonnebril van Frank & Lucie is de absolute eye-catcher of de outfit af te maken!

Shop deze items:

Zonnenbril groen Frank and lucie Erfo blouse Azuur pastel crossbosy roze met goud
1. Frank and Lucie - Aspetti 2. Erfo - Blouse azuur groen  3. Tas - Sophia rose
gebreid Vest Le Comte pastel azuur Toni rose elastiek rondom alice katoen Erfo blouse dessin pastel tinten
4. Le Comte - Vest pastel azuur  5. Toni - alice katoen rose  6. Erfo - Blouse pastel tinten 
Eterna blouson wit
7. Eterna - Satijn Tuniekblouse 

 

Kleding voor seniors wordt steeds moderner!

Is het u ook al opgevallen? Was kleding voor ouderen nog niet zo lang geleden wat stijfjes en saai, tegenwoordig is wat ouder zijn gewoon in. We doen mee met de jongere generatie maar wel op een iets verfijndere, stijlvolle manier. Met moderne broeken met elastiek rondom in allerlei stijlen die op allerlei manieren gedragen kunnen worden. En oversized blouses in mooie prints of uni's gecombineerd met fijne vesten.

Broeken met elastiek rondom hebben zóveel voordelen...

Niet voor niets durven we met trots te zeggen dat wij de grootste collectie damesbroeken met een elastieke band hebben. In heel veel soorten en stoffen en van goede merken. In dit blog leest u daar alles over. De voordelen zijn groot van deze broeken. 

De voordelen van broeken met een elastiek rondom op een rijtje:

  • Deze broeken  hebben geen rits en knoop, handig aan- en uit te doen dus.
  • Door de elastische band heeft u minder last van 'vetrolletjes', iets waar bijna iedereen op de buik op enig moment mee te maken krijgt. Het elastiek rekt mee met de bewegingen, uitademen en zitten etc. Dat doet een broek met rits en knoop niet.
  • Het maakt slanker omdat de rits en knoop ruimte inneemt (al gauw zo'n 5 cm in totaal), net op de plek waar u dat eigenlijk niet wilt, namelijk op de buik. 
  • De broeken kleden extra af, er hoeft geen riem bij gedragen te worden (dat kan overigens bij veel modellen wel); veelal draagt u er iets overheen toch? Ook dat maakt weer slanker. 
  • Er is heel veel keus in pasvorm, voor ieder figuur is er wel een geschikt model broek. Heeft u dat model eenmaal gevonden dan is het bij DRESSYOURPARENTS eenvoudig nabestellen omdat we elk seizoen weer nieuwe stoffen of kleuren hebben in uw favoriete model.

Meer posts