Onze merken damesbroeken

Alle verschillen in de merken damesbroeken met elastieke band bij DRESSYOURPARENTS uitgelegd


Grootste collectie damesbroeken met elastieke band

Wij hebben ervaren dat het vaak heel lastig is om die ene broek  te vinden die zo fijn zit! Omdat geen vrouw hetzelfde is, heeft DRESSYOURPARENTS veel verschillende merken en modellen in de collectie damesbroeken met elastiek rondom. Met meer dan 300 varianten hebben wij de allergrootste collectie van dit soort broeken en slaagt u gegarandeerd.

Het fijne aan een broek met elastische band is dat de broek gemakkelijk aan- en uit te doen is. Daarnaast kleedt het mooi af, omdat er niet perse een riem (op de buik) bij gedragen hoeft te worden. Pasvorm is niet het enige wat belangrijk is voor veel draagplezier; we kijken ook naar de juiste materialen zodat uw favoriete broek jarenlang mooi blijft en ook de juiste ‘fit’ behoudt.

 

De broeken van Toni bij DRESSYOURPARENTS De damesbroeken van Brax Raphaela bij DRESSYOURPARENTS De damesbroeken van Zerres bij DRESSYOURPARENTS De damesbroeken van Gardeur bij DRESSYOURPARENTS De damesbroeken van Frank Walder bij DRESSYOURPARENTS

                

De merken van DRESSYOURPARENTS

Elk merk heeft zijn eigen kenmerken. Wij leggen die hier graag kort uit, zodat u weet waarom we voor de verschillende merken gekozen hebben. Én zodat u uw juiste model kunt kiezen.

  • Brax Raphaela

Brax Raphaela met de populaire modellen Lavina en Pamina. Broeken met elastische band, die al heel veel jaren in onze collectie zitten vanwege de mooie klassieke pasvorm. Een Duits merk met een pasvorm die vaak voor de Nederlandse vrouw heel goed is. We hebben ook model Liv, een mooie broek met een moderne snit met steekzakken en de Lillyth met zakjes met een rits bijvoorbeeld beiden met wat smallere enkelwijdte. Beide een goede vervanger voor de klassieke Jade van Toni die net wat wijder is.

  • Zerres

Het model Zerres Leggy heeft de allerbeste pasvorm voor vrouwen met een wat groter verschil tussen buik en benen. De spiermassa wordt door de jaren heen minder en dat zie je het snelst bij de benen. Met het grootste verschil tussen benen en buik is dit dan een heel fijn model. De Leggy heeft een dubbele aangezette (gepatenteerde) band die de buik corrigeert. Zonder riemlussen en met smalle enkelwijdte is dit een hippe broek. De Jog is een charmante en classy broek in fijne jersey travel kwaliteit.

  • Toni

Het merk Toni raden we graag aan. Het merk welke we al vanaf onze start in het assortiment hebben. Bent u iets ouder, wilt u wel een moderne snit maar niet tè geprononceerd? Dan is het model Alice een topbroek. Niet te smal bij de enkels, sluit bovenin mooi aan en is er in veel uitvoeringen. Blijft net als alle andere kwaliteiten heel erg mooi na veel wassen. Een prachtige basisbroek in jersey of katoen. De Alice New is de net iets hippere uitvoering, smallere enkels en een band van elastiek. Toni heeft ook de Jade, de klassiekste broek van onze collectie, met stoffen die antibacteriële eigenschappen hebben. De Jenny valt iets lager in de taille, dat kan heel fijn zijn als de rug wat korter wordt.

  • Gardeur

Gardeur maakt hippe broeken in moderne stoffen. De opgezette banden van deze broeken zijn uitgevoerd in dezelfde stof, en zowel de Zene28 als de Zene10 hebben handige ritsjes bij de zakken. Gardeur heeft ook hele wijde broeken in superlichte stoffen en vrolijke, stijlvolle dessins. De Franca is de topper van dit seizoen! Wat nonchalanter en bijvoorbeeld fijn als alles niet zo strak moet zitten.

  • Frank Walder

DRESSYOURPARENTS kiest voor het model Brenda. Broeken met elastiek rondom in veel verschillende uitvoeringen. De Brenda valt iets langer dan de andere merken, maar zijn eenvoudig korter te maken. De modellen met een koordje zijn mooi als de benen erg dun worden, dan wilt u het accent misschien verleggen en is dit een goede keus. Comfortabel en stijlvol. Frank Walder heeft altijd tops en vesten in dezelfde kleuren erbij, dat is gemakkelijk als u een set zoekt.

 

Om tot een goede keuze te komen hebben we de verschillen van de meeste modellen voor u op een rijtje gezet in onderstaande tabel. Zo ziet u in één oogopslag wat bijvoorbeeld de enkelwijdte is, of er riemlussen op een broek zitten en of de broek zakken heeft. Handig toch?

Alle modellen damesbroeken met elastieke band bij DRESSYOURPARENTS op een rijtje

Persoonlijk advies

Mocht u alsnog specifieke vragen hebben of graag persoonlijk advies willen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier, mail of telefonisch, wij adviseren u graag!

 

 

 

Meer posts