Het herenmerk D.Y.P.

De D.Y.P. herenbroeken met elastiek rondom uitgelegd. Welke pasvorm en kwaliteit wilt u? U leest in deze blog hoe u de beste keuze maakt in de grootste online collectie herenbroeken met elastische band.

Broeken zonder rits en knoop

Wij krijgen veel telefoontjes over het vinden van mooie broeken voor mannen. Broeken met elastische band zonder rits en knoop, die niet van een gewone broek te onderscheiden zijn. DRESSYOURPARENTS heeft deze broeken ontwikkeld binnen het eigen merk D.Y.P..

Allereerst vinden wij belangrijk dat broeken een goede pasvorm hebben en van een uitstekende kwaliteit zijn. Daarnaast moeten ze een moderne ‘fit’ hebben en in veel stoffen verkrijgbaar zijn. Zo is er voldoende keus als u uw favoriete model eenmaal ontdekt hebt.

 
D.Y.P. Herenbroeken met elastiek rondom in de grootste collectie online      D.Y.P. herenbroeken met elastische band in de grootste collectie moderne broeken voor ouderen      D.Y.P. herenbroeken in de grootste collectie seniorenmode broeken met elastiek rondom
 

Pasvorm

Niet elke man is hetzelfde en daarom hebben we 3 verschillende pasvormen gemaakt: Alex, Oliver en Philip. Er is altijd wel één model die het meest comfortabel zit! Alle drie zijn ze even gemakkelijk aan- en uit te doen. Deze modellen hebben we ook weer in korte broeken of bermuda’s.

Als jonge 40-er wilt u misschien niet de klassieke fit, maar een wat aansluitender, hip model. Dat is onze Alex. Overigens ook heel geschikt voor oudere heren! Vlot, maar iets wijder, is model Oliver met de 5-pocket zakken, verkrijgbaar in veel verschillende varianten. De Philip is gemaakt voor de klassieke man, die bijvoorbeeld altijd gewend is geweest om pakken te dragen. Deze broek heeft iets meer ruimte bij de bovenbenen, steekzakken en een zak met knoop voor de portemonnaie aan de achterkant.

Pasvorm is heel erg belangrijk voor deze broeken. De broek mag natuurlijk niet afzakken, maar ook niet te strak zitten, want dan is aan- en uitdoen niet handig meer. De elastische band rondom is doorgestikt zodat het elastiek goed op zijn plaats blijft zitten en niet omkrult. En mocht er een riem gedragen worden, dan is dat geen probleem, omdat bijna alle broeken riemlussen hebben. Een riem is niet nodig, maar kan wel. Alle broeken hebben een faux gulp - niet van echt te onderscheiden - en de Alex heeft ook een sierknoop, zodat de broeken een originele look hebben. Daar de spiermassa afneemt naarmate de jaren vorderen, vraagt dat voor de ruimte bij de benen ook aanpassingen en die zijn dan ook gemaakt. 

De DYP-broeken hebben een hele grote matenrange, zodat echt elke man slagen kan. We hebben niet alleen maar S-M-L en XL, maar allerlei tussenmaten, zowel in korte lengtes als in gewone lengtes. Dit maakt dat de broeken ook ècht mooi zitten en dragen als een gewone broek.

 

Kwaliteit van de stoffen

Ook bij de gebruikte stoffen geldt dat ze uitgekozen zijn op draagcomfort. In de stof is altijd iets elastan verwerkt, of het nu om een jeans of een katoenen stof gaat. De gabardine broeken zijn van een stof die zo geweven is dat ook daar rek in zit. Wij vinden het belangrijk dat onze broeken gemaakt worden van mooie, luxe kwaliteiten. Het zijn stoffen die special door ons geselecteerd zijn, ook op hun wasbaarheid (geen wol) en de manier waaròp ze gewassen kunnen worden. Zo kunnen alle stoffen in de wasmachine èn in de droger. Zelfs corduroystoffen!

 

Elastan in de band van de D.Y.P. broeken is keurig weggewerkt en geeft ultiem draagcomfort.       De elastieke band in de D.Y.P. herenbroeken rekt goed uit en knelt niet      

 

Moderne fit

Wij besteden veel aandacht aan de afwerking en het uiterlijk van onze broeken met elastiek rondom. Zo heeft elke broek zakken; de Alex en Philip hebben steekzakken aan de zijkant, de Oliver heeft 5-pocket zakken aan de voorkant. Aan de achterkant heeft het model Philip een zak die met een knoop sluit, de Oliver en Alex hebben twee opgestikte zakken.

Deze broeken hebben dan wel geen echte rits en knoop, op de Alex zit wel een sierknoop op èn op alle modellen is er een faux gulp gemaakt! Zo lijkt de broek erg op een normale broek met rits en knoop.

De stiksels zijn met zorg uitgezocht op kleur of juist met contrast. De zomen van de klassieke ‘wol-look’- stoffen in de zomer- en winterkwaliteiten zijn blind gezoomd, de sportieve stoffen en spijkerbroeken zijn doorgestikt. Het zijn allemaal kleine details, maar o zo belangrijk vinden wij!

 

Rustig thuis passen

Als u op zoek bent naar broeken met elastiek rondom, dan slaagt u zeker bij DRESSYOURPARENTS. Wilt u bepalen welk model u het best past, dan kijkt u hieronder in het modellenschema. U kunt meer uitgebreid lezen over de verschillen in onze D.Y.P. modellen op deze pagina. En we hebben ook een maathulp, waarmee u een goede leidraad heeft om de juiste maat te selecteren.

En mocht u het dan nog niet zeker weten, dan kunt u meerdere broeken bestellen en past u rustig thuis. Retourneren is gratis en gemakkelijk door bijgaande instructies, dus stuurt u de modellen waar u niet voor kiest meteen weer terug. Voor persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen op 035-2400233, wij adviseren u graag!

Met dit modellenschema kiest u de juiste D.Y.P. herenbroek

Meer posts