Een complete outfit door accessoires

Hoe draag je accessoires, zoals een sjaaltje, tas en sieraden? U leest de tips in deze blog van DRESSYOURPARENTS

Welke accessoires en hoe draagt u ze?

Van een mooi sieraad, erfstuk en een chique enveloppetasje tijdens een diner, tot een frivool shawltje en een leren handtas bij een spijkerbroek en sneakers tijdens een casual dag. U kiest vast altijd de items bij het moment en de look van de dag. Een outfit is niet compleet zonder matching accessoires!

 

Antieke gouden ring of verzilverde ketting

Het is geweldig om die mooie antieke ring met bijpassende ketting van oma te dragen, maar dat kan niet elke dag bij elk outfit. Voor de “gewone” doordeweekse dag is er keuze te over! Waar men vroeger uit drie kleuren tassen die bij de bijpassende schoenen kon kiezen, is er tegenwoordig meer dan genoeg variatiemogelijkheid. Oorbellen, kettingen, shawltjes en tassen zijn er in heel veel kleuren, materialen en maten. En exact bij de schoenen hoeft het niet meer te passen. Een stoere bruine shopper bij witte hippe gympjes kan goed. Of een kleurige clutch bij zwarte laarsjes steekt mooi af. Het staat of valt natuurlijk bij hoe u het bij de kleding matcht.

 

Shawls

Wij kunnen ons goed herinneren hoe onze moeders vroegen met een Hermes shawl om hun hoofd geknoopt liepen op een winderige herfstdag. Een complete look met een pilotenmodel RayBan bril en regenjas. Of dezelfde shawl vastgezet met een mooie broche. Broches zijn trouwens weer helemaal terug van weggeweest, zo leest u met veel mooie voorbeelden in dit artikel van Nouveau.

  

Sjaaltje om pols geknoopt - cadeau bij DRESSYOURPARENTS   Sjaaltje om handtas geknoopt - Hoe draag je een sjaaltje?   Sjaaltje om hals geknoopt - Hoe draag je een sjaaltje?
 
Shawls zijn nooit uit de mode geraakt en zijn er in alle mogelijke maten. Het leuke is dat veel jonge meiden de sjaaltjes ontdekt hebben. Niet alleen worden ze strak om de hals of pols geknoopt, ook de tassen worden met een knoop om het hengsel ermee opgevrolijkt. Een kleinere sjaal maakt de tas tot iets bijzonders en geeft het een persoonlijk tintje. Knoop hem gewoon in een dubbele knoop rond de riembevestiging en laat hem hangen. Of in het geval van een heuptas: laat het doek eronder hangen of wikkel het om de band.
 
Grote shawls geven weer een hele andere stijl. Het oogt wat klassieker en vol. Lekker warm omslaan als het wat frisser wordt of stijlvol over een jas te dragen. Bijvoorbeeld de (imitatie) Louis Vuitton shawls zijn heel populair en kunnen op verschillende manieren gedragen worden.
 
Hoe een grote shawl te dragen? Accessoires maken uw look compleet!   Hoe draagt u een grote shawl? Deze maakt uw look compleet!   De verschillende manieren om een grote shawl om te doen, deze maakt uw look compleet!

 

Kijk ter inspiratie naar het filmpje hieronder om 20 manieren van knopen te bekijken.

 

 

Damestas

Een tas is een must. Om onze spulletjes in mee te nemen; portemonnee, zakdoeken, sleutels en telefoon bijvoorbeeld. Daarnaast is het ook zeker een accessoire en fashion item. Altijd een basistas die overal bij past. En eigenlijk kan een vrouw daarnaast niet genoeg leuke tassen hebben om te combineren met een outfit, schoenen of zelfs een jas. Het valt een man niet uit te leggen, maar van tassen kunnen vrouwen watertanden! Een clutch, shopper, schoudertas, handtas, buideltas of een polstasje en overdag vaak een zakentas ernaast. Helemaal leuk met een sjaaltje om het hengsel geknoopt.

 

DRESSYOURPARENTS

Wij hebben het niet kunnen laten om onze collectie accessoires uit te breiden met shawltjes, tassen, kettingen en armbanden. Ze maken de combinaties van onze kleding maken helemaal af.

We hebben nu een nog ruimere keus in sieraden samengesteld. Daarnaast veel shawls en drie handtassen van goede kwaliteit.

 

Sophisticated met het Sophia Loren outfit samengesteld door DRESSYOURPARENTS

Van deze “Sophia Loren look” worden wij enorm enthousiast. Met dergelijke looks in gedachten stellen wij onze collectie voor u samen! Kijk voor meer kledingadvies en -combinaties in ons lookbook voor dames. Wilt u persoonlijk advies over onze kleding of de accessoires die bij uw keuze goed zou kunnen passen? Neem dan vooral contact met ons op, wij zijn altijd te bereiken via deze contactgegevens.

Meer posts