Mooie kleding bij incontinentie en andere ongemakken

Kleding bij incontinentie en urineverlies voor ouderen bij DRESSYOURPARENTS

Gemak bij een ongemak

Ouderdom komt met gebreken, maar dat zegt niet dat u niet gekleed kunt gaan zoals u gewend bent!

Een lichaam dat ouder wordt verandert, waardoor de pasvorm van de kleding die u altijd droeg niet altijd meer zo comfortabel zit als dat u zou willen. De verhoudingen van het lichaam zijn anders, u wilt niet dat kleding tekent en het liefst afkleedt. En het moet stijlvol blijven!

 

Incontinentie en urineverlies

Urineverlies en incontinentie zijn makkes die voorkomen bij het ouder worden. Snel naar de wc kunnen is dan iets dat rust geeft. Het snel uittrekken van de broek door een elastische band in de taille in plaats van rits en knoop blijkt hier uitkomst! Het elastiek rondom sluit mooi aan en, in combinatie met de juiste pasvorm voor het ouder wordende lichaam, heel stijlvol, modern en niet anders dan de broeken die u altijd draagt of droeg. Er zijn verschillende pasvormen, van slim fit tot losvallende modellen en in veel kwaliteiten, de keuze is enorm. Van een nette zwarte pantalon tot een moderne jeans. In het geval van een stoma of katheter is een broek met een elastieken taille heel prettig. Er zijn genoeg modellen die hier een comfortabele oplossing voor bieden.  

 

Reuma en artritis

Het niet goed of pijnlijk functioneren van gewrichten door reuma of artritis (niet te verwarren met artrose) geeft soms ook beperkingen met uw kleding. Knopen en ritsen zijn moeilijk te hanteren en dit kan behoorlijk irriteren. Ook hierbij is een broek met een elastieken band een fijne oplossing. Door de riemlussen in de broeken kunt u eventueel gewoon een riem blijven dragen. Blouses, tunieken, T-shirts, vesten en nachtkleding die makkelijk uit- en aan te trekken zijn, geven comfort en zijn prettig in gebruik. Met vaak een rekbare kraag of iets meer ruimte doordat er een ronde of V-hals in zit, is het makkelijk over het hoofd te trekken. Voor zowel dames als heren zijn er mogelijkheden te over, in uw eigen stijl. Van chique blouses en vestjasjes op een pantalon voor aan een diner tot een spijkerbroek met een kleurige top, pullover en/of vest voor een casual look.

 

Comfortabele kleding

Door rekbare stoffen en het gebruik van elastiek en goede materialen, zijn er genoeg mogelijkheden om comfortabel gekleed te gaan. Ook is het fijn dat kleding goed gewassen kan worden en dat de kwaliteit hiermee wel behouden wordt. Vooral met incontinentie, maar ook met andere vlekken, is het voorwaarde dat na het wassen deze vlekken en geurtjes goed verdwijnen. Met het nèt wat heter wassen moeten bijvoorbeeld een broek of pyjama wel de pasvorm behouden, het materiaal en het elastiek moet goed blijven. Met al deze voorwaarden wordt bij de merken die DRESSYOURPARENTS in de collectie heeft zeker rekening gehouden. Ook geven we wasadvies voor alle kleding die wij in het assortiment hebben, zodat de pasvorm, kwaliteit en kleur goed behouden blijft.

Stijlvolle en comfortabele kleding voor oudere dames bij DRESSYOURPARENT

 

Stijlvol gekleed blijven gaan

Gelukkig zijn er veel merken die deze kleding in hun collectie hebben en rekening houden met al deze wensen en eisen. Voor heren zijn er de broeken van Luigi Morini en Brax, maar ook onze eigen luxere modellen D.Y.P.. De bovenkleding van Baileys, Brax en R.B. Boston zijn er perfect op te combineren.
De uitgebreide damescollectie broeken bij DRESSYOURPARENTS van Toni Dress, Frank Walder, Zerres en Brax Raphaella geven samen een keus uit 150 modellen broeken met elastiek in de taille. De tops, vesten, tunieken en pullovers zijn hierop eindeloos te combineren in welke smaak of look dan ook! Kijk maar eens naar ons lookbook voor enkele combinaties die wij in de afgelopen tijd als voorbeeld gemaakt hebben.
Voor DRESSYOURPARENTS gelden altijd deze voorwaarden voor alle kleding in het assortiment: een goede pasvorm die behouden blijft, goed wasbaar is, gemakkelijk aan- en uit te trekken is en stijlvolle, hedendaagse kleding zoals u gewend bent!

 Stijlvolle en comfortabele kleding voor seniore mannen bij DRESSYOURPARENTS

 

Nachtkleding

Met een gigantisch aanbod van nachtkleding, loungewear, huispakken, badjassen en ook bedjasjes kunnen we bij DRESSYOURPARENTS wel zeggen dat we de grootste collectie online hebben. De merken Ringella, Charmor, Schiesser en Lisca geven een ruim aanbod in modellen pyjama’s, nachthemden, ochtendjassen en loungewear. Met ritsen, knoopjes, omslag en over het hoofd te trekken; wat het best bij u en eventueel uw beperkingen past. Van satijn tot velours en katoen, van kant tot stipjes en streepjes, van zomers nachthemd tot winters huispak. Allemaal heel goed wasbaar met behoud van kwaliteit, gemakkelijk aan- en uit te trekken en zeer comfortabel. Er zit ongetwijfeld iets voor u tussen!

Nachtmode voor dames bij DRESSYOURPARENTS Pyjama's voor dames bij DRESSYOURPARENT Nachtmode voor heren bij DRESSYOURPARENTS seniorenkleding

DRESSYOURPARENTS

Elk seizoen groeit de collectie van DRESSYOURPARENTS, zo ook de komende collectie voor de zomer 2021. Elke keer worden wij weer enthousiaster over de kledingmogelijkheden voor ouderen. De collectie wordt groter, breder en ook voeren wij meer merken. Wij krijgen van veel ouderen en hun kinderen of mantelzorgers positieve reacties en staan zeker open voor uw vragen en adviezen. Hiervoor, maar ook zeker voor persoonlijk kledingadvies, kunt u ons altijd bereiken via onderstaande contactgegevens.
 
Bent u nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Doe dat dan snel door hier te klikken, zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen en acties. En bij inschrijving ontvangt u een code waarmee u op de eerstvolgende bestelling een korting van 10% ontvangt. Ook houden wij u op de hoogte op onze Facebook pagina (https://www.facebook.com/dressyourparents) en/of Instagram pagina (dressyourparents_seniorenmode).
 
Mail: info@dressyourparents.com
Bel: 035 – 2400233, onze telefonische klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.30u tot 15.00u.

Meer posts