Spijkerbroeken voor oudere heren

De grootste collectie herenbroeken met elastiek rondom bij DRESSYOURPARENTS

Een jeans valt niet meer weg te denken uit een garderobe. Niet alleen jongeren dragen ze veel, maar ook meer en meer oudere mensen dragen graag een spijkerbroek met een casual look.

Er zijn steeds meer goede modellen met de juiste pasvorm beschikbaar, waardoor er een goede keus is om modern en stijlvol gekleed te gaan. Bij DRESSYOURPARENTS vindt u de grootste keus in broeken voor oudere heren. Uw stijl verandert niet, maar uw figuur wel en soms de mobiliteit ook. Eindelijk zijn er ook jeans met elastische band voor senioren die comfortabel zit als je geen ritssluiting meer gebruikt!

Wij hebben de focus gelegd op praktische kleding voor ouderen in de stijl die u gewend bent. Met dat als doel is nu het aanbod van jeans in drie pasvormen in onze collectie opgenomen. De populaire broeken van het gerenommeerde merk Luigi Morini en twee pasvormen ontwikkeld binnen het eigen merk D.Y.P.. Wij leggen graag de drie pasvormen jeans uitgebreid uit, zodat u goed kunt overwegen welk model geschikt voor u zou zijn.

 

1.  Jeans Amberg en Philip – spijkerbroeken met elastische band

Deze herenjeans met elastiek rondom in de tailleband hebben een zeer comfortabele kwaliteit van katoen en iets polyester (voor de vormvastheid). Twee steekzakken aan de zijkant en een afsluitbare aan de achterkant. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult. Omdat er riemlussen op zitten kan er een riem in gedragen worden. Met een pullover of vest erover heen ziet u het verschil met een broek met rits niet, helemaal zoals u het gewend bent! Ook heel geschikt bij enkele ongemakken zoals rolstoel- en stomagebruik. Deze broeken hebben een zeer comfortabele pasvorm en zijn gemakkelijk aan- en uit te doen. Goed wasbaar en kunnen zelfs in de droger. Verkrijgbaar in blauw (een soepele en iets stevigere) en zwart.

De Amberg broeken komen uit serie van Luigi Morini, waarvan wij vele modellen in het assortiment hebben, zoals ribcorduroy en katoenen broeken. In zomer -en winterkwaliteiten.

Het model Philip, ontwikkeld voor ons eigen merk D.Y.P., is uitgevoerd in een luxere kwaliteit en details, zoals gestikt in contrastgaren en een ietwat smallere band.

 

2.  Jeans D.Y.P. Oliver – 5-pockets spijkerbroeken met elastiek rondom

De Oliver spijkerbroeken zijn net wat luxer uitgevoerd in details (de band is iets smaller bijvoorbeeld) en de stof is luxer, wat soepeler en zachter en extra rekbaar door de manier van weven en het elastan. De benen zijn iets slanker gesneden en hebben contrastgaren voor de naden. Zoals elke 5-pocket broek heeft de jeans 2 steekzakken op de achterkant en 2 open zakken aan de voorkant met dat bekende kleine zakje in de rechterzak. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult en heeft riemlussen. Geschikt voor rolstoel- en stoma patiënten. Zeer comfortabele pasvorm, gemakkelijk aan- en uit te doen en goed wasbaar.

Van de Oliver jeans zijn er 3 kwaliteiten in de D.Y.P. jeanscollectie:

  • Oliver Blauw - De dikste en warmste kwaliteit.
  • Oliver Stone blue - De soepelste en rekbaarste kwaliteit.
  • Oliver Dark blue - Deze kwaliteit is wat steviger dan de Stone blue en wat dunner dan Blauw. Tevens in grijs beschikbaar.
 

3.  Alex – Aansluitende 5-pocket jeans met elastieke taille

Deze mannenjeans Alex heeft een aansluitende pasvorm én elastiek rondom. Door ons en exclusief voor ons eigen merk D.Y.P. ontwikkeld voor mannen die een broek met een wat modernere fit willen hebben. De benen sluiten wat nauwer aan en de voetwijdte is smaller.

De naden zijn in contrast doorgestikt. Twee open, opgestikte zakken aan de achterkant en twee open steekzakken aan de voorkant. Het elastiek in de band is doorgestikt, zodat het niet draait en omkrult en heeft riemlussen en een knoop (voor de sier). Ook heel geschikt voor mensen die een rolstoelen of stoma gebruiken. De Alex heeft een zeer comfortabele pasvorm, is gemakkelijk aan- en uit te doen en goed wasbaar. 

 

Aanverwante producten

Veel van de broeken hebben lussen, zodat u gewoon een riem kunt blijven gebruiken. In leer, suède of kunstleer in de kleuren beige, zwart en blauw te verkrijgen. Of gebruikt u liever bretels? DRESSYOURPARENTS heeft Comfortabele 3- punts bretels van sterk, iets breder en stevig elastiek, dat toch soepel is. Eenvoudig verstelbaar met een klipje.

Zoomband voor als de broekspijp toch wat te lang blijkt te zijn. Heel gemakkelijk of als u niet handig bent met naald en draad en een broek ingekort moet worden kan dat makkelijk met dit instrijkbare zoomband. 

We hebben nu ook bijpassende sokken van Schiesser. Kijk dus ook bij al onze accessoires!

 

Jeans voor oudere heren met elastiek in de taille bij DRESSYOURPARENTS

 

DRESSYOURPARENTS

Heeft u nog vragen? Voor persoonlijk kledingadvies kunt u ons altijd bereiken via onderstaande contactgegevens.

Mail: info@dressyourparents.com
Bel: 035 – 2400233, onze telefonische klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.30u tot 15.00u.
 
Bent u nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Doe dat dan snel door hier te klikken, zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen en acties. En bij inschrijving ontvangt u een code waarmee u op de eerstvolgende bestelling een korting van 10% ontvangt.

Ook houden wij u op de hoogte op onze Facebook pagina en/of Instagram pagina.

 

 

Meer posts