Hoe kies je een goede, moderne broek in seniorenmode?

Hoe kies je een goede, moderne broek in seniorenmode?

Keuze van een goede broek voor senioren

Stijl kent geen leeftijd! Er is mode voor ouderen met hele goede pasvormen en de looks van deze tijd!

Bij zowel mannen als vrouwen verandert het lichaam, maar gelukkig zijn er hippe, mooie broeken voor ouderen van goede merken zoals Toni Dress, Brax Raphaela en Luigi Morini, die inspringen op de huidige mode. Kleding voor ouderen is moeilijker kiezen en zeker voor een goede broek geldt dat dit een kwestie van een goede afweging is, die leidt tot de juiste keuze. Wij geven een aantal tips:

Comfortabel door elastische band

Een broek moet gewoon lekker zitten. Elastiek rondom in de taille helpt hierbij. Bij bijvoorbeeld onze modellen van Toni Dress (Alice) en Brax Raphaela (Pamina) is deze band onzichtbaar en sluit de broek bovenaan fijn aan. Ook zijn deze er in jeans uitvoeringen!

Toni Dress Alice broeken met elastische band bij DRESS YOUR PARENTS seniorenmode Brax Lavina broeken met elastiek rondom bij DRESS YOUR PARENTS kleding voor ouderen

Pasvorm kiezen

Niet elk lichaam is hetzelfde, zeker niet bij ouderen, vandaar dat er verschillende pasvormen zijn. Naast de Toni Dress Alice en de Brax Pamina, die bij de bovenbenen smaller valt, hebben we ook de modellen zoals Brax Lavina en Toni Dress My Darling in extra slim modellen, die langs de gehele benen smaller vallen. In een comfortabele of normale taille. Allemaal met iets meer ruimte voor de buik en taille, maar een mooie aansluiting naar smallere benen. Daarnaast meer modellen met hun eigen kenmerken zoals Toni Dress Perfect Shape, Jenny, Belmonte en Brax Raphaela Lillyth.

Brax Pamina broeken met elastiek rondom bij DRESS YOUR PARENTS kleding voor senioren Toni Dress CS My Darling broeken met elastiek rondom bij DRESS YOUR PARENTS kleding voor ouderen

Lengte

Zowel bij de broeken voor oudere heren van Luigi Morini als bij onze broeken voor seniore dames zijn er verschillende lengtematen: kort en normaal. Kijk bij onze maattabel voor heren en maattabel voor dames welke lengtemaat voor u geschikt zou zijn.

Kwaliteit

Voor de zomer en winter zijn er verschillende kwaliteiten in ons assortiment. Luchtige zomerbroeken in katoen en lichte kleuren, in winterkwaliteiten een verscheidenheid in stoffen, kleuren en patronen. Luxe pantalons van Brax en Luigi Morini voor heren in klassieke kleuren met of zonder steekzakken zijn zowel in winter- als zomerkwaliteiten beschikbaar, maar ook jeans zijn er in verschillende kleuren en modellen. Voor de echte zomerdagen zijn er zelfs bermuda’s voor oudere heren die heel comfortabel zitten door het elastiek rondom.

Luigi Morini Amberg broeken met elastiek rondom bij DRESS YOUR PARENTS mode voor oudere heren Luigi Morini Amberg Jeans broeken met elastiek rondom bij DRESS YOUR PARENTS seniorenmode

Gemak van aan- en uitdoen van broeken

Bij het ouder zijn of met het hebben van lichamelijke ongemakken, is het fijn als kleding gemakkelijk aan- en uit trekken is. Aan- en uitkleden wordt eenvoudiger door de elastieken band in een broek. Zeker als iemand niet zo mobiel is of pijn heeft door bijvoorbeeld artrose, een operatie ondergaan heeft, veel zit of aangewezen is op een rolstoel, zit een broek met elastiek rondom veel comfortabeler, knelt een knoop of rits niet en is het aan en uitkleden veel makkelijker.

Wasbaar

Het is fijn dat de kwaliteit van een broek behouden blijft met het wassen. De pasvorm en de stof moet goed blijven. Ook als een broek vaker gewassen moet worden. Bij Dress Your Parents kiezen we de kwaliteiten hier ook op uit en met behulp van ons wasadvies kan er niet veel misgaan. Het is niet voor niets dat veel vaste klanten de broeken in meerdere modellen en kwaliteiten bijbestellen!

Keuze gemaakt?

Met een aantal afwegingen die gemaakt kunnen worden om stijlvol en comfortabel gekleed te gaan, is het kiezen van een goede broek nu wellicht beter te maken met onze tips. Mocht u persoonlijk advies willen hebben, zijn wij telefonisch en per mail te bereiken om u te adviseren. Neem gerust contact op via 035 – 2400 233 en info@dressyourparents.com!

 

 

Meer posts