Fashion Trends voorjaar 2022

Wat zijn de trends voor het voorjaar en lente 2022? DRESSYOURPARENTS zet ze hier voor u op een rijtje

Wat zijn de trends voor het voorjaar 2022?

De trends voor de lente van 2022 worden gekenmerkt door goed combineerbare kleuren, fris en vernieuwend. Wij zorgen er voor dat het mooi aansluit bij de items die u al heeft in uw garderobe.

 

Trend 1 - Blauw

In alle nuances en vormen zien we deze kleur terug dit voorjaar. Het blijft een perfecte combinatiekleur die net wat minder streng is dan zwart. In de tops van Frank Walder en Rabe komt blauw volop terug. Vaak al gecombineerd met andere sterke kleuren.

 

 Blauw is altijd een mooie kleur, in elk seizoen   Blauwe broeken van verschillende merken en in verschillende dessins bij DRESSYOURPARENTS   Blauwe broeken in verschillende dessins en van veel verschillende bekende merken

 

Trend 2 - Oversized blouses en grote vesten

Oversized blouses en grote vesten geven een nonchalante en modieuze look. Wij zorgen er natuurlijk voor dat het draagbaar is. De DRESSYOURPARENTS tips voor kleding voor ouderen: een mooie lange witte blouse met lange mouwen van Erfo als goed combineerbaar basis item. De ruime vesten van LeComte passen er perfect bij. Broeken morgen ook iets losser vallen. De Liv van Brax Raphaela en de Jogg van Zerres zijn hier goed voorbeelden van. En later in het seizoen komen er ook nog echt wijde modellen in de collectie van Gardeur bij.

 

 Lichte denim jeans van Toni Dress   Damesbroek dessin in 3/4 van Toni Dress   Toni Dress damesbroeken in dessin 6/8

 

Trend 3 - Jeans

Wat dit voorjaar opvalt is dat er heel erg veel jeans gedragen wordt. Leeftijd en stijl maakt niet uit, het is een trend voor iedereen. Er zijn modellen voor elk figuur en elke gelegenheid. Donkerblauwe spijkerbroeken (daar is de kleur weer) voor als het wat netter mag zijn, maar ook wit en mooie gewassen kleuren. De jeans van Zerres en Toni zijn absolute toppers. Zerres heeft de pasvorm met de smalste benen (voor als de buik iets dikker is). De jeans van Toni zit mooi hoog in de taille en heeft ook een smal been. Of de moderne flare jeans van Gardeur, model Zilla, is ook een echte aanrader. Niet te wijd onderin en mooi aansluitend over het bovenbeen. Modieus en stijlvol. Combineerbaar met een hippe sneaker of loafer, dat maakt niet uit.

 

Trend 4 - Aansluitend

Naast oversized, is aansluitend ook een trend, voor elk smaak is er dus iets!

Dat zien we terug bij alle broeken collecties en ook bij de vestjasjes van bijvoorbeeld Gollé Haug en Frank Walder. Daarbij zijn mooie aansluitende tops verkrijgbaar, die natuurlijk weer niet tè straks mogen zitten, want dan is het niet comfortabel meer.

Met deze trends in uw achterhoofd is het niet moeilijk om er modieus, classy en verzorgd uit te zien in uw eigen stijl. Want uw stijl verandert niet, of u nu klassiek, nonchalant of sportief gekleed wilt gaan!

 

DRESSYOURPARENTS

Natuurlijk hebben we nog veel meer adviezen, tips en ideeën voor ouderen om stijlvol gekleed te gaan! Onze favoriete combinaties kunt u in ons lookbook voor dames en lookbook voor seniore heren bekijken. De gehele voorjaarscollectie 2022 vindt u hier. Maar persoonlijk advies geven we u ook heel graag, u kunt hiertoe altijd contact met ons opnemen!

 

In de trend van voorjaar 2022 geven wij u stijltips in ons lookbook

 

Meer posts