Dauwtrappen? Kies een comfortabele, modieuze broek!

Dauwtrappen? Kies een comfortabele, modieuze broek!

Dauwtrappen of fietsen op Hemelvaartsdag?

Voor velen in Nederland is het traditie om op Hemelvaartsdag te gaan dauwtrappen. Tegenwoordig worden in plaats van wandeltochten ook veel fietstochten gemaakt. Het blootsvoets lopen is inmiddels meestal ingeruild voor wandelen op goed schoeisel. Vroeg opstaan, voor dag en dauw, blijft een vereiste! 

Fietsbroeken

Sportieve kleding wordt aangetrokken om hopelijk het goede weer tegemoet te gaan. Fietsbroeken zijn hierbij favoriet. Lekker zittende broeken, met kortere pijp onder de knie of driekwart lengte. Soepel en luchtig vallende stof. Vooral voor ouderen zijn het comfort en het materiaal voorwaarden om lekker te kunnen wandelen en fietsen. 

Goede pasvorm

Om zo min mogelijk fysieke tegenwerking te krijgen is een supergoede pasvorm gewenst, maar moet het ook gewoonweg een leuke broek zijn. Functioneel mag en kan mooi zijn! Voor de één is dat een broek met een hoge taille met rits, voor de ander een broek met elastieken band. Lekker ruim zittend, of juist goed aansluitend op het been, ieder zijn of haar eigen wensen. 

Materiaal

Broeken geschikt voor het wandelen en fietsen zijn er in verschillende stoffen, zoals katoen, jersey en ook jeanskwaliteit is hiervoor ideaal en daarnaast heel goed wasbaar. In verschillende lengtes, designs en kleuren. En heel fijn en comfortabel zijn de broeken met elastiek rondom in plaats van met een rits! 

Geschikte broeken

Bijvoorbeeld de blauwe bloemdessin broek van Brax Raphaela of bloemdessin 7/8 en 3/4 zomerbroek van Toni Dress met elastiek rondom van katoen en met enkele steekzakken. De jeans van Toni Dress zitten supercomfortabel door het materiaal en de elastieken band in de taille. Frank Walder heeft travelbroeken in meerdere kleuren, nog iets sportiever met een koordje door de elastieken band. Alle broeken voor dames vindt u meteen als u klikt op deze link

DRESSYOURPARENTS

Natuurlijk is er bij DRESSYOURPARENTS veel meer keus in alle stijlen, kleuren en materialen van verschillende merken broeken voor dames, maar ook voor heren. De korte spijkerbroek en de korte beige bermuda met elastieken band van Luigi Morini zijn zeer populaire modellen voor de sportievere, oudere man. Daarnaast hebben wij nu ons eigen merk D.Y.P. broeken in katoen, jeans en ribcorduroy met elastiek rondom. De lange spijkerbroeken hebben een fijne pasvorm voor een dagelijkse hedendaagse look. Bezoek onze website en selecteer de wensen die u aan een broek heeft. U kunt op 12 en 13 mei 2021 de kortingscode DAUWTRAPPEN21 gebruiken voor 15% korting op alle damesbroeken. Mocht u vragen of advies nodig hebben, kunt u ons bereiken voor persoonlijk advies! 

Veel wandel- en fietsplezier!

Het team van DRESSYOURPARENTS

Mail: info@dressyourparents.com
Bel: 035 – 2400233, onze telefonische klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.30u tot 15.00u.

Bent u nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Doe dat dan snel door hier te klikken, zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes, aanbiedingen en acties. En bij inschrijving ontvangt u een code waarmee u op de eerstvolgende bestelling een korting van 10% ontvangt. 
 

 

Meer posts