ORANJE BOVEN

ORANJE BOVEN

ORANJE BOVEN!

Oranje voert de boventoon in deze look. Met het vest van Baileys, de uitgesproken polo, ook van Baileys, met dessin en een 'touch of orange', de korte broek van DYP en gestreepte polo bent u klaar voor de lente (én Koningsdag).

Shop deze items:

Vesten van Baileys vindt u bij DRESSYOURPARENTS D.Y.P Alex herenbroek met elastiek rondom
1. Baileys - Vest - Mêlée oker 2. Baileys - Polo Dessin 3. D.Y.P - Alex marine 
Baileys polo streep Frank and lucie leesbril
4. Robert - bermuda burnt orange 5. Baileys - Polo streep  Frank and Lucie - Leesbril

 

Tijd voor bermuda's en korte broeken

Voor mannen is de keuze niet zo groot als voor dames; eigenlijk altijd een broek. Dan is het wel heel fijn om ook daar mee af te kunnen wisselen, zeker als het wat warmer wordt. Voor mannen die problemen krijgen met rits en knopen is een broek met elastiek dan een super oplossing. Niet een joggingbroek, maar juist een broek die er uit ziet zoals u dat gewend bent geweest. Wij begrijpen het belang van goed passende broeken voor alle leeftijden en pasvormen. En hebben daar de collectie op aangepast. Zo zijn er hele nette herenbroeken met elastiek rondom, maar ook sportieve en jeans. Ook in korte uitvoeringen dus. Bij de bermuda's vindt u de korte modellen en hier vindt u alle lange modellen.

Baileys

De broeken zijn mooi te combineren met verschillende tops, overhemden en vesten. Een daarvan is Baileys. Baileys hebben wij al jaren in onze collectie seniorenmode voor mannen. Baileys is een merk van Nederlandse bodem. We zijn voorzichtig begonnen met een kleine selectie zeer draagbare kleding voor oudere heren, maar is snel uitgegroeid tot één van onze populairste merken voor heren pullovers, vesten en truien. Gelet is op details: een comfortabele pasvorm, moderne styling en goede wasbaarheid, zodat de kwaliteit behouden blijft. 

Meer posts