FALL FOR BORDEAUX

FALL FOR BORDEAUX

Shop deze items!

Brax herenriem suede blauw DYP Philip elastiek rondom bordeaux Baileys polo rits streep blauw bordeaux
1. Brax - herenriem blauw 2. D.Y.P. - Philip - bordeaux 3. Baileys - polo streep
Baileys polo met rits bordeaux Frank and lucie leesbril blauw DYP Philip jeans mid blue elastiek rondom
4. Baileys - polo met rits bordeaux 5. Frank and Lucie - leesbril blauw 6. D.Y.P. - Philip - jeans mid blue

 

Broeken met elastiek rondom hebben zóveel voordelen...

Niet voor niets durven we met trots te zeggen dat wij de grootste collectie herenbroeken met een elastieke band hebben. In heel veel soorten en stoffen en van goede merken. In dit blog leest u daar alles over. De voordelen zijn groot van deze broeken. 

De voordelen van broeken met een elastiek rondom op een rijtje:

  • Deze broeken  hebben geen rits en knoop, handig aan- en uit te doen dus.
  • Door de elastische band heeft u minder last van 'vetrolletjes', iets waar bijna iedereen op de buik op enig moment mee te maken krijgt. Het elastiek rekt mee met de bewegingen, uitademen en zitten etc. Dat doet een broek met rits en knoop niet.
  • Het maakt slanker omdat de rits en knoop ruimte inneemt (al gauw zo'n 5 cm in totaal), net op de plek waar u dat eigenlijk niet wilt, namelijk op de buik. 
  • De broeken kleden extra af, er hoeft geen riem bij gedragen te worden (dat kan overigens bij veel modellen wel); veelal draagt u er iets overheen toch? Ook dat maakt weer slanker. 
  • Er is heel veel keus in pasvorm, voor ieder figuur is er wel een geschikt model broek. Heeft u dat model eenmaal gevonden dan is het bij DRESSYOURPARENTS eenvoudig nabestellen omdat we elk seizoen weer nieuwe stoffen of kleuren hebben in uw favoriete model.

Meer posts