SPRING COLORS

Bekijk het lookbook Spring Colors met combinaties in de kleuren voor aankomende lente 2023!

Word vrolijk van deze vibrant colors! Dé kleuren van dit seizoen.
Colorblocking is nog steeds helemaal in. Met de eigentijdse roze patronen in de blouses van ERFO en Erterna en de uitgesproken blauwen in de tops van Gollé Haug en ERFO bent u on trend.

Hélemaal in zijn de groene accenten. Zoals de groene broek van Toni of van Frank Walder - hét item van nu - en het kekke groene tasje dat bij iedere outfit het juiste accent geeft.

 

Shop deze items:

Gollé Haug pink blazervest met knopen en zakjes Erfo oversized blouse met brede streep in pink en wit Eterna wit poplin oversized blouse
Pink blazervest - Gollé Haug Oversized blouse pink - Erfo Wit oversized blouse - Eterna
Gollé Haug blauw en met witte polo met kraagje, korte mouwen en knoopjes Gollé Haug kobalt gebreide polo met knoopjes en korte mouw Toni Jenny Business groene damesbroek met elastiek rondom
Polo met korte mouw - Gollé Haug Polo met korte mouw - Gollé Haug Groene damsebroek - Toni
Erfo wijde blouse in dessin rose en wit Eterna pink roze met wit satijnkatoenen tuniekblouse Groen leren handtas Audrey
Wijde driekwart mouw blouse - Erfo Tuniekblouse - Eterna Groen leren handtas
Frank and Lucie leesbril EYEWANT kleur Hazy Harbor Goudkleurige lange ketting met dubbele rij parels
Leesbril - Frank and Lucie Goudkleurige parelketting

 

Blouses zijn de trend

Om mooie combinaties te maken met de broeken met elastieke taille zijn tops en blouses, gecombineerd met vesten onontbeerlijk. Het leuke is dat blouses de afgelopen jaren een beetje minder aandacht kregen, maar nu hèt item is om net die moderne touch te geven aan uw outfit. De moderne versies van Eterna en Frank Walder, de klassiekere van Erfo. En met een vest erover altijd goed; laagjes zijn óók helemaal in namelijk. Comfortabel en gemakkelijk aan- en uit te doen.

 Accessoires maken de outfit af

Een handige en moderne of juist klassieke tas maakt de outfit af, net als een leuke shawl of leesbril. Allemaal items waarmee u uw eigen stijl kunt benadrukken. Er zijn veel nieuwe kleuren, ook zonnebrillen op sterkte, die precies passen bij de kleuren van de comfortabele collectie kleding voor stijlvolle seniore dames. Neem eens een kijkje bij de accessoires en laat u inspireren.

Meer posts