REFRESH

Bekijk het Lookbook REFRESH met de combinaties van frisse groene kleuren

Haal uw garderobe op met deze items in frisse kleuren! Neem de tops van Rabe of Erfo met en blauw, wit en mint print. Erop één van de vestjasjes van Gollé Haug in zeegroen of ‘Chanel’ ruitje met wit en groen. Alles staat prachtig op de geruite broek van Gardeur met groene detail.

 

Shop deze items:

Gollé Haug groen vestjasje met rits en zakjes Erfo Blouse in blok-streepdessin in groenen, blauwen en wit Gardeur damesbroek met elastiek rondom Zene10 in ruitje van marineblauw, groen en zwart
1. Groen vestjasje - Gollé Haug 2. Dessin blouse - Erfo 3. Ruiten broek - Gardeur
Rabe top met ronde hals in dessin blauwen met zwart, groen en wit Rabe blousontop in dessin marine, wit, groen en geel Gollé Haug khaki, wit en groen vestjasje
4. Dessin top - Rabe 5. Dessin blousontop - Rabe 6. Vestjasje - Gollé Haug

 

 

Bovenkleding van Rabe

Voor de liefhebbers van mooie kwaliteiten behoeft dit merk geen uitleg! Jarenlang draagplezier van tijdloze modellen, dat maakt Rabe waar. In onze uitgebreide collectie seniorenmode treft u ze in alle varianten aan, o.a. rokken, polo's, vesten en vestjasjes, pullovers en twinsets. Goed te combineren met alle andere merken broeken en rokken.

 

Geschikt voor elke stijl

Casual of juist wat gekleder, het is maar precies hoe u het combineert!
Wij combineren niet alleen de Rabe items met elkaar, maar met de andere merken zoals Gollé Haug en Erfo kunt u eindeloos combinaties maken. Wij stellen onze collecties hierop samen.

Casual met het vest van Gollé Haug of iets netter met het geruite vestjasje. De ruiten broek is zowel voor casual als gekleed geschikt. Helemaal netjes is een zwarte pantalon van bijvoorbeeld Toni en Gardeur. Hippe mood? Draag dan de faux leren broek van Gardeur! Genoeg keus in de grootste collectie damesbroeken met elastiek rondom.

Meer posts