ORANJE BOVEN

ORANJE BOVEN

ORANJE BOVEN!

3 x Oranje looks met de mooiste lente items en een knipoog naar Koningsdag! Met flair met deze fantastische blouse van Eterna, en broek van Brax Raphaela  en jasje van Gollé Haug beiden met eigentijdse fringes. Flamboyant met kleurrijke polo van Gollé Haug, broek van travelkwaliteit van Brax Raphaela, een lekker lang vest van Le Comte en coole zonnebril van Frank & Lucie. Of over the top met o.a deze broek van Zerres, vestjasje van Gollé Haug en oranje top van Rabe. Mooie vest(jasjes) voor later op de avond en zonnige accessoires om de look compleet te maken.

 

Eterna blouse oranje pink dessin
1. Eterna - Dessin oranje en pink 2. Gollé Haug - Vest Wit met fringes 3. Tas - Sophia Leer - Oranje
4. Brax Raphaela - Lavina Fringe 5. Gollé Haug - Multidessin  6. Frank and Lucie - Zonnebril 
7. Le Comte - Vest lang met zakken 8. Brax Raphaela - Liv ecru 9. Gollé Haug - Blazervest Cognac
10. Zerres - Pink, oranje wit 11. Tas - Leer Oranje 12. Rabe - Shirt Licht orange

 

KONINGSDAG

Nu al weer 10 jaar is Willem Alexander onze Koning. Wat vliegt de tijd voorbij. Op zo'n dag, maar eigenlijk veel vaker, kan oranje uitbundig gedragen worden. Combineerbaar met veel kleuren. Wat gedekter, met bijvoorbeeld marine, het hele jaar door draagbaar. Het is fijn om de tops en vesten te combineren met comfortabele broeken met elastiek rondom en een sneakertje om de oranje markten af te lopen. Kijk hier voor een overzicht van Koningsdag.

 

Wat zijn de trends in 2023?

Wij proberen op vele manieren te zorgen dat u uw garderobe op orde en van deze tijd is. Natuurlijk door te zorgen dat de leukste en modernste stijlen beschikbaar zijn, maar ook door blogs hier over te schrijven. Wilt u even 'bijgesproken' worden? Klik dan op dit blog voor meer informatie. We hebben tops, vesten, blouses, polo's en veel accessoires om uw garderobe met kleine dingen weer net die twist te geven.

Meer posts