NIGHT NIGHT

Heerlijke dames nachtjaponnen, nachthemden, badjassen en loungewear voor oudere en bejaarde dames


Droom lekker weg bij deze heerlijke comfy items en kies voor donkere tinten die passen bij deze lange nachten!
Van een lang nachthemd, tot pyjama met eigentijdse bloemenprint tot soepelvallende korte hemden. Kies wat bij uw slaapcomfort past. De heerlijk warme ochtendjas van donkerblauwe fleece past overal bij.

Shop de items:

Dames donkerblauw lang nacht- en loungehemd met v-hals, knoopjes van Ringella Ringella blauw pyjama en huispak met knoopjes en dessinbroek Ringella Nacht-loungehemd met knoopsluiting - Multicolor op basis van zwart
1. Nacht- loungehemd - Ringella 2. Pyjama / loungepak - Ringella 3. Nacht/loungehemd - Ringella
Ringella nacht-loungehemd met ronde hals in multicolor op basis van zwart Ringella blauwe ochtendjas voor dames in fleece met knopen
4. Nacht/loungehemd - Ringella 5. Ochtenjas - Ringella

 

Nachtmode en loungewear (huispakken)

Bij ons vindt u meer dan 400 modellen comfortabele nachtkleding in goed wasbare kwaliteiten. Wij kiezen voor mooie gekamde katoen, rijke velours of lekker warme fleece.

We hebben klassieke nachthemden en pyjama's met lange of korte mouw, met doorknoop of voor over het hoofd. Maar soms wilt u wat moderners of vlotters, dat kan ook! Nog steeds met veel pas- en draagcomfort. Nachtmode in uni kleuren, multicolors en veel verschillende dessins. 

Huispakken of loungewear is comfortabele kleding, ook voor senioren, die je graag in huis draagt of bijvoorbeeld na een operatie. Soms is het niet fijn om gewone kleding aan te hebben. Maar juist dan wilt u er wel verzorgd uit zien. In onze collectie met mode voor ouderen iets wat dus niet mag ontbreken! Wij hebben alle verschillen en overeenkomsten, hoe u het beste model kiest en de  merken (Ringella, Charmor en Lisca) in ons assortiment, uitgebreid besproken in het artikel "Night Night". 

U krijgt meteen zin om heerlijk te lezen, televisie te kijken of gewoonweg lekker in bed te gaan slapen! Kijk dan nog eerst even snel tussen alle pyjama's en nachthemden!

Heerlijk slapen in de comfortabele nachtkleding en loungewear van DRESSYOURPARENTS

 

Meer posts