NIGHT NIGHT!

Lees alles over lekker slapen en loungen in de loungewear, huispakken, pyjama's, nachthemden, bedjasjes en ochtendjassen van DRESSYOURPARENTS.


Lekker slapen en comfy thuis in nachtmode en loungewear

De klok gaat straks weer een uur terug en dat betekent dat de nachten weer langer worden.

Vroeger naar bed, later opstaan, langer rond blijven lopen in lekkere warme loungewear. Tijd om eens aandacht te besteden aan heerlijk kunnen slapen en cocoonen in comfy nacht- en loungemode.

In deze tijd is de overweging: de verwarming hoger of een extra trui aan? Eerder al schreven we over de trends deze winter en het dragen van laagjes, maar u wilt ook lekker in uw nachtkleding warm zijn en blijven. Heerlijk om de dag te beginnen in uw pyjama of nachthemd, eventueel met een ochtendjas erover. Loungewear, ook wel huispakken genoemd en nét wat warmer dan nachtmode, is een hot & hip item en is er in vele verschillende varianten. U krijgt helemaal het “open haard gevoel”! De keus bij DRESSYOURPARENTS is ondertussen zo groot geworden (zo’n 400 items), dat we hier de collecties maar eens uitgebreid beschrijven, zodat u een goede keuze maken kunt.

Loungewear

Loungewear is eigenlijk vooral een term en kledingstuk voor vrouwen (maar lees vooral door, toch ook voor mannen!). De verschillen tussen loungewear en nachtkleding worden steeds minder groot. Nachtmode wordt letterlijk steeds meer “mode” en is niet meer een kledingstuk waarin u niet meer gezien wilt of kunt worden. Comfortabel, maar zeker ook modieus en met mooie materialen, designs en kleuren. Voorheen waren huispakken vooral de comfortabele kledingstukken die men lekker thuis droeg na het werk of buitenactiviteit. Lekker om op de bank in te lezen en door het huis te bewegen. De deur hierin open doen voor de postbode was niet vervelend, in tegenstelling tot nachtkleding.

Waar eigenlijk tegenwoordig het verschil in zit, is de warmte van deze kleding. Pyjama’s kunnen warmere varianten hebben, zijn modieus en gaan dus meer richting loungewear. Ook nachthemden die langer zijn in dikkere stoffen, kunnen heel goed doorgaan voor een comfortabele, warme jurk.

Het is helemaal aan de situatie waarin u zich het prettigst voelt. Mix & match met nachtkleding en loungewear wat bij u past!

Mannen kiezen naast een pyjama en ochtendjas, voor net iets meer comfortabele kleding, toch vaak een joggingbroek en lekkere trui of vest. Maar wij hebben nu ook twee heren loungebroeken van Schiesser! Daarnaast opteren wij voor nog een hele goede variant naast nachtkleding en joggingbroek: onze comfortabele herenbroeken met elastiek rondom. Het draagcomfort komt wel heel erg in de buurt van loungewear! Heerlijk zijn deze broeken zonder knoop en rits, heel comfortabel met perfecte pasvormen, modieus en het verschil tussen een “gewone” broek is echt niet te zien. Met een trui of vest erop voelt u zich ongetwijfeld heel erg prettig.

Bij DRESSYOURPARENTS hebben wij de collecties zo ingericht, dat u vanuit beide insteken kunt kiezen (u zoekt nachtkleding of loungewear). In de collectie loungewear hebben wij pyjama’s en nachthemden geplaatst, die daar ook zeer geschikt voor zijn; echte winter items voor in huis, maar ook om in te kunnen slapen. En vice versa: bij de pyjama’s vindt u ook huispakken die hiervoor kunnen doorgaan.

Comfy nachtmode, loungewear en huispakken voor oudere dames
 

Pyjama’s

Voor dames zijn er heel veel verschillende soorten pyjama’s. Keus in kwaliteit, zoals katoen, jersey, fleece en satijn. In de modellen is er een nog grotere keuze: pyjama’s met lange mouw, korte mouw, capri broeken, ronde hals, v-hals of knoopjes. En dan de stijl: Wilt u een klassiek model, een sportief model of misschien een moderne uitvoering die ook als huispak gedragen kan worden? Wij hebben gekozen voor de merken Ringella, Charmor en Lisca, zodat u kunt slagen bij elke voorkeur.

Pyjama's voor dames


Voor mannen zijn er verschillende katoenen en fleece pyjama’s. Met ronde of v-hals, welke gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, en de meer klassieke modellen met kraag en doorknoop sluitingen. Ook hier de keus in korte of lange broeken, lange of korte mouwen. En u kunt apart een korte of lange pyjamabroek of loungebroek voor heren kopen. Klassieke pyjama’s van Schiesser en iets meer casual van Ringella.

Pyjama's, ochtendjassen en pyjamabroeken voor mannen


Nachthemden

Met meer dan 200 nachtjaponnen in de collectie is er zeker een model voor u bij! Heeft u liever een ronde of v-hals die makkelijk aan en uit te trekken is of liever een doorknoop met een kraag? Er zijn er zelfs met een ritssluiting! Klassieke lange nachtjapon met een bloemetje, streepje of paisley print of ets meer gewaagd met multicolor, veren, leopard of grote bloem dessins? Loungen in fleece met rits of juist een beetje sexy in satijn en spagettibandjes? Alle modellen moeten aan onze voorwaarden voldoen: goed wasbaar, gemakkelijk aan- en uit te trekken en vooral comfortabel. Daar voldoen onze merken Ringella, Charmor en Lisca allemaal aan.

Alle nachthemden en nachtjaponnen voor dames De klassieke nachtjaponnen voor dames bij DRESSYOURPARENTS


Ochtendjassen

Natuurlijk kan een ochtendjas niet ontbreken in een collectie nachtmode. Ook deze zijn heel persoonlijk en moet passen bij hoe u het wilt dragen. Zelfs de mogelijkheid van een bedjasje voor als u wat kouwelijk bent in bed, of alleen maar een kleinere omslag over de pyjama of nachthemd wilt.

De verschillen in badjassen zijn er voornamelijk in de sluiting en het materiaal. Een overslag sluiting is de meest gangbare, maar knopen zijn heel erg fijn als u de badjas wat zekerder wilt sluiten, het gaat minder makkelijk los. Dan is een ritssluiting makkelijk als u knopen een gedoe vindt. Kies voor de materialen tussen katoen, frotté en fleece. Daarna keuze te over in kleuren en dessins, die matchen bij een pyjama of nachthemd. De collecties van bijvoorbeeld Ringella en Schiesser maken hier mooie combinaties voor. Klik direct naar de ochtendjassen voor dames en heren.

Accessoires

Dan vinden wij het altijd leuk om een look af te maken 😊

Lekkere warme voeten houdt u met bijvoorbeeld de herensokken van Schiesser, of kies voor een shawl of sjaaltje in onze damescollectie accessoires. En bij het lezen op de bank voor de open haard heeft u misschien wel een leesbril nodig.

In het kader van het dragen van warme laagjes: een vest is ook altijd fijn om over een pyjama heen te dragen. Een warme polo voor de heren of een oversized pullover voor de dames. Nogmaals: mix and match helemaal waar u in de koude herfst-  en wintermaanden zin in heeft, lekker warm en comfortabel thuis en uit huis mee doorkomt!

Vindt u het leuk om een tip van ons te krijgen? Bekijk dan combinaties in het lookbook voor heren en het lookbook van dames, van de nacht- en loungekleding die wij nu mooi vinden!

Slaap lekker in de nachtmode voor dames en heren van DRESSYOURPARENTS

 

Meer posts