COMFY & COSY

Deze heerlijke look is voor herfstige dagen. Warme tinten en materialen houden u warm. In een satijnkatoenen broek met daarop grafische patronen en accessoires.

 

Deze heerlijke look is voor herfstige dagen. De warme tinten en materialen houden u warm. De satijnkatoenen broek van Brax met stretch combineert mooi met de tops van Rabe in grafische patronen. Draag daarop warme pullovers of dit eigentijdse korte vest van LeComte. Beige sjaal erom en klaar voor een comfy & cosy herfstdag.

 

Shop de items van deze look:

Le Comte cognac en donker camel kort gebreid vest Rabe donker camel met zwart en wit damespolo met kraag en driekwart mouw Rabe top met ronde hals in dessin met takjes beige, donker camel, wit en zwart
1. Kort vest - LeComte 2. Polo met kraag - Rabe 3. Top met ronde hals - Rabe
Gollé Haug off-white shawl met iets wol Frank and Lucie - Leesbril EYESPY - kleur Havanna Brax Raphaela Pamina cognac katoenen damespantalon met elastiek rondom
4. Off-white shawl - Gollé Haug 5. Leesbril - Frank and Lucie 6. Katoenen pantalon - Brax 
Rabe damespullover met coll  in dessin van donker camel met zwart en off-white Rabe damestop met ronde hals in donker camel met zwart en wit dessin Rabe damespullover met ronde hals in blokdessin met beige, donker camel, zwart en off-white
7. Pullover met coll - Rabe 8. Top met ronde hals - Rabe 9. Trui ronde hals - Rabe

 

Het merk RABE

Voor de liefhebbers van mooie kwaliteiten behoeft Rabe geen uitleg!
In onze uitgebreide collectie treft u veel verschillende items aan; o.a. rokken, polo's, vesten en vestjasjes, coltruien en pullovers. Heel goed onderling te combineren, maar ook met alle andere merken broeken en rokken uit onze collectie.

In verschillende stijlen: casual of juist wat gekleder, we hebben het allemaal. U heeft jarenlang draagplezier van de  geweldig passende modellen, dat maakt Rabe echt waar! Wij maken dan ook veel outfits met Rabe items gecombineerd. Bekijk deze in de lookbooks waarin wij u inspireren tot het maken van de meest geweldige outfits.

Damesbroeken met elastische band

Naast deze cognackleurige pantalon hebben wij meer dan 400 modellen en kleuren broeken voor oudere vrouwen in ons assortiment. Met een moderne look en in de stijl die u gewend bent. Want het lichaam verandert dan wel met het ouder worden, maar u wilt dezelfde kleding blijven dragen! DRESSYOURPARENTS is specialist in mode voor oudere vrouwen en biedt op het gebied van broeken met elastiek rondom de grootste keus. Kijk hier welk model het best bij u past.

Met de items van deze Comfy & Cosy look kunt u geweldig combineren met veel verschillende kleuren. Alle items passen ook op de zwarte broeken als u wat chiquer gekleed wilt aan of een spijkerbroek als u een sportievere, casual dag heeft. Mix & Match zoveel u wilt, deze look is slechts een aanzet!

Meer posts