WAAROM DRESSYOURPARENTS?

WAAROM DRESSYOURPARENTS?

Deze vraag wordt regelmatig gesteld. DRESSYOURPARENTS is ontstaan omdat het steeds moeilijker werd voor onze moeders passende kleding te vinden in hún stijl en hún smaak. Als je ouder wordt verandert je lichaam, dat is nu eenmaal zo en wordt pasvorm steeds belangrijker.  Omdat zij niet meer zelf konden winkelen werd de zorg om er verzorgd uit te blijven zien bij ons neergelegd, als mantelzorger.

 

Wat kan DRESSYOURPARENTS voor je betekenen? 

 

Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer seniors die misschien niet meer zo mobiel zijn of geen zin hebben om uren te gaan winkelen, en wel heel handig met ‘internet’ zijn. Ook dan biedt DRESSYOURPARENTS een uitkomst. De naam wringt dan wel wat misschien, maar hier vind je wel op één plek die fijne merken en kleding bij elkaar die zo goed passen en lekker zitten. Modern en klassiek, altijd classy.

Want wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk kleding is als je ouder wordt en er verzorgd uit wilt blijven zien. We hebben ons toegelegd op het bieden van mode-opties die aansluiten bij de stijl en smaak van oudere dames en heren, met als basis moderne en klassieke damesbroeken met elastiek rondom.

Niet alleen voor iets oudere dames zijn broeken met elastiek rondom een ware zegen. Ze bieden ultiem comfort, maar ook een tijdloze elegantie, ook als je jonger bent. Onze collectie damesbroeken met elastiek rondom is zorgvuldig samengesteld, met aandacht voor kwaliteit en stijl. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look of iets moderns en eigentijds, we hebben opties die bij jouw smaak passen. Onze broeken zijn verkrijgbaar in diverse, dessins, kleuren en kwaliteiten, en ze behouden hun pasvorm, zelfs na heel veel wassen. Van bekende merken als Brax Raphaela, Gardeur, Toni en Zerres.

Deze kunnen eindeloos gecombineerd worden met bijvoorbeeld moderne over-sized blouses, comfortabele pullovers en heerlijke vesten van o.a Gollé Haug, Erfo, Brax, Seidensticker, Gardeur, Rabe en Frank Walder.

 

Herenbroeken met elastische band

 

Ook voor heren hebben we een uitgebreide collectie herenbroeken met een elastische band van ons eigen merk D.Y.P. Deze broeken zijn speciaal ontworpen met het comfort en de behoeften van mannen met een ongemak of oudere heren in gedachten. Ze bieden de perfecte pasvorm zonder in te leveren op stijl. Of je nu op zoek bent naar een casual uitstraling of iets meer formeels, onze herenbroeken met elastische band zijn de ideale keuze. Ze combineren klassieke elegantie met moderne functionaliteit, waardoor moderne mannen en senioren zich stijlvol kunnen kleden, ongeacht de gelegenheid.

Onze missie is om moderne kleding voor ouderen toegankelijk te maken, zodat zij zich kunnen kleden volgens hun eigen smaak en stijl, zonder concessies te doen aan comfort en kwaliteit. Bij DRESSYOURPARENTS ben je aan het juiste adres voor classy en moderne kleding die bij jouw unieke stijl past, ook als je ouder wordt.

 

 

Meer posts