Stijlvol met Kerst!

Shop voor de Kerst alle bovenkleding voor dames en heren bij DRESSYOURPARENTS kleding voor senioren
Hoe viert u Kerst dit jaar?
Misschien iets anders dan in een ander jaar, in elk geval met dierbaren en vrienden?

Nog niet alles is zeker, maar wij gaan in elk geval voor een gezellige en stijlvolle Kerst!

In het kader van “dressed for the occasion” geven wij enkele ideeën en tips over de kleding die geschikt zou zijn op de verschillende momenten van het komend Kerstweekend.

Kerstavond

Er is een grote kans dat u niet naar de kerk kunt gaan en misschien de kerstmis online zult volgen. In plaats van netjes naar de kerk, is het wellicht een idee om, voordat u online gaat, een lekkere frisse wandeling te maken! Tijdens deze wandeling een outfit van een winterkwaliteit broek met elastiek rondom van bijvoorbeeld Toni Dress met een mooie, feestelijke top met warm vest of pullover van Gollé Haug of Frank Walder er overheen. Als u thuiskomt staat de zelfgemaakte glühwein staat klaar en de open haard gaat lekker aan. En het mag dan iets comfortabeler qua kleding, het vest of de pullover kan uit.


Kerstavond vieren in de kleding van DRESSYOURPARENTS senioren mode

Kerstontbijt

Een gezellig samenkomen met familie en vrienden tijdens het kerstontbijt is een feestelijke start van een Kerstdag. Mooie tafel met rode linten, Kerststol, mooie broodjes en luxe beleg. Misschien is het een idee om ergens uit te gaan ontbijten of brunchen? De horeca is er dit jaar bijzonder goed op ingesteld om u ook overdag goed te verwennen. Tijdens de lunch hoeft het nog niet heel erg sjiek, maar natuurlijk wel in Kerstsfeer. Wij denken dan aan een mooie pantalon van Toni Dress met een keus uit enkele groene items zoals een blouse van Erfo met daarop een vestjasje of pullover van Gollé Haug.


Kerstontbijt in groen met kleding van DRESSYOURPARENTS seniorenmode voor dames en heren

 

Kerstwandeling

Hopelijk wordt het mooi en droog weer! Een heerlijke wandeling door het bos met elkaar of de kleinkinderen. Maar ook in de avond of aan het eind van de middag is een frisse neus lekker. Stiekem een beetje bij anderen naar binnen kijken hoe de kerstboom staat en hoe men met elkaar plezier heeft. Bij thuiskomst staat daar weer de glühwein of komt u onderweg wel een schaatsbaan tegen met een gezellig Koek en Zopie waar u warme chocomelk bij een vuurkorf kunt drinken! Hierbij draagt u een wat meer casual outfit, zoals een nette spijkerbroek met elastiek rondom van Zerres met erop een mooie top met coll, een lekkere warme gebreide pullover of een lang vest.


Kerstwandeling maken in de kleding van DRESSYOURPARENTS seniorenmode

 

Kerst met de kleinkinderen

Terwijl volwassenen het kerstdiner aan het voorbereiden zijn, is het voor opa’s en oma’s een mooi moment om zich met de kleinkinderen te vermaken! Met het knutselen kunnen versierselen gemaakt worden voor op de kersttafel. Een bos- of strandwandeling maken om lekker te laten uitrazen. En natuurlijk is een spelletjes spelen altijd goed! Ook de dagen ervoor zijn er om met hen al enkele voorbereidingen te treffen. Kerstbrood bakken vinden kinderen altijd leuk om te doen, maar ook kerstkoekjes bakken is een feest. Het Kerstverhaal voorlezen mag bij de kleintjes niet ontbreken. Dat vinden wij een mooie moment voor opa! In een nette pantalon met overhemd van Brax en daarop een polo van Baileys of vest van R.B. Boston. Natuurlijk in rode kersttinten.


Modieuze kleding voor ouderen heren bij DRESSYOURPARENTS seniorenmode

 

Kerstdiner

Natuurlijk wilt u daarna lekker en gezellig eten met familie en vrienden. Aan een mooi gedekte tafel met het favoriete servies en misschien wel mooi zilveren bestek. Een linnen tafelkleed en de mooiste servetten, alleen al een feestelijk aangeklede kersttafel geeft zoveel plezier! En of het nu een brunch of diner is, u wilt er goed gekleed uitzien. Misschien met een Kerstontbijt wat meer casual gekleed, maar in de avond chique! U kunt kiezen uit een mooie lange rok van Erfo of een klassieke pantalon van Toni Dress. Beide te combineren met enkele van onze rode artikelen zoals de Erfo rode blousetop en dessintop van Rabe. Rabe heeft pullovers van mooie gebreide kwaliteiten en ook Frank Walder heeft een grote keuze aan vestjasjes, die heel sjiek staan over bijvoorbeeld de witte blouse met strik van Erfo.  

 Modieuze kleding voor oudere dames bij DRESSYOURPARENTS seniorenmode

 

Kerstrust

Er is altijd wel een dag dat u iets meer rust heeft. Heerlijk binnen blijven en op de bank een Kerstfilm kijken. Of na alle drukte naar mooie muziek luisteren en dat boek uit te lezen waar u aan begonnen was. Genoeg klassiekers om naar te kijken, van Sissi tot Home Alone. In een comfortabel huispak of andere loungewear. Misschien komt u hiervoor niet eens uit uw pyjama! Lekker in ochtendjas de dag door. En ‘s nachts heerlijk kerstdromen in een nachthemd of damespyjama van Ringella of herenpyjama van Schiesser. De keuze bij DRESSYOURPARENTS is te groot om te noemen!

Nachtmode en loungewear van Ringella bij DRESSYOURPARENTS kleding voor seniore dames

Pyjama's en ochtendjassen voor heren bij DRESSYOURPARENTS

DRESSYOURPARENTS wenst u hele gezellige feestdagen en een goed 2022!

Wij hebben onze eerste ideeën voor u beschreven, maar we hebben er veel meer! Combineren van de artikelen en merken (zie in het lookbook voor dames en lookbook voor heren) en het adviseren van klanten en hun mantelzorgers, is wat wij heel leuk vinden om te doen. 

Mocht u persoonlijk advies willen krijgen over onze artikelen, dan kunt u ons altijd bereiken via de klantenservice info@dressyourparents.com of 035-2400233. Wij staan u telefonisch direct te woord tussen 8.30 en 15.00 uur, per mail krijgt u altijd heel snel reactie.

En volgt u ons al op Facebook of Instagram? Ook hier delen wij met u onze adviezen, acties en veel van wat ons beweegt!

Meer posts