Bestel informatie

Bestellen, bezorgen en retourneren

De verzending wordt geheel verzorgd door PostNL. Zodra de order compleet is, streven wij er naar de bezorging van het pakket binnen 2 tot 3 werkdagen te laten plaatsvinden. 

Op welke manier(en) kunt u de online bestelling ontvangen?
Er zijn verschillende manieren waarop we de bestelling snel kunnen leveren: 
1: Op het huisadres. 
2: Op een ander adres dat is opgegeven bij het bestelproces als afleveradres (bijv. het adres van uw werk).

Verzendkosten
Nederland: De verzendkosten bedragen € 5,95. De retourkosten zijn voor onze rekening, tenzij er gratis verzonden is, dan berekenen we een bijdrage in de retourkosten van €5.95.               

België: De  verzendkosten bedragen € 7,95.                                                                                             

Duitsland: De verzendkosten bedragen € 7,95

Overige landen: De verzendkosten bedragen €20,00

U bent niet thuis om de bestelling in ontvangst te nemen.
Bent u niet thuis als PostNL bij u de bestelling komt afleveren?
Dan kan het zijn dat uw bestelling bij de buren is afgegeven.
Mocht dit het geval zijn dan zal de bezorger dit melden middels een briefje met daarbij vermeld het huisnummer waar de zending is afgegeven. 
Indien de melding staat weergegeven dat de bezorger op een later tijdstip terugkomt kunt u op https//onlineverzendservice.post.nl/ontvangen een eigen aflevervoorkeur doorgeven voor de tweede bestelpoging. 
Let op: wijzigingen kunnen op de dag van de eerste bezorgpoging tot 22.00 uur worden doorgevoerd. Voert u geen wijziging door? Dan wordt de zending, volgens onze standaardprocedure, de eerstvolgende dag (uitgezonderd zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op het aangegeven adres. 

Zelf aangeven wanneer u het wilt ontvangen indien de eerste bezorgpoging niet is geslaagd.
Op de website https://onlineverzendservice.postnl.nl/ontvangen kunt u zien wanneer en hoe laat het pakket wordt afgeleverd. Bent u niet thuis op deze dag en dit tijdstip? Dan laat de pakketchauffeur een bericht achter. Op dit bericht staat een unieke ‘Niet-thuis-code’. Met deze code is het mogelijk om op de website van PostNL een keuze voor de tweede bezorging te maken. 
Als ontvanger van een pakket heeft u de volgende twee keuzes: 
Andere dag en tijd / dagdeel 
U kunt ervoor kiezen het pakket op een andere dag te laten bezorgen. U krijgt daarbij de keuze om een andere dag van aflevering aan te geven tot een week vooruit;
Bezorgen bij de buren
Voor deze tweede bezorgpoging kunt u kiezen voor een afleveradres met dezelfde postcode. Bij deze keuze kan ook de optie dag met tijd worden meegenomen.

U kunt retour zenden
Voorwaarden voor retourneren en ruilen:
Het artikel mag gepast worden, maar dient onbeschadigd en - indien redelijkerwijze mogelijk in de originele verpakking - retour gezonden te worden inclusief de kledinglabels en de eventuele DRESSYOURPARENTS tag. Alle artikelen worden bij ontvangst hierop gecontroleerd. Bij retourzending van beschadigde of gedragen artikelen kan een schade-vergoeding in rekening worden gebracht of houden wij het recht voor om de retourzending niet te accepteren. In ons huidige systeem is ruilen niet mogelijk.
Indien uw bestelling niet naar verwachting is, kunt u deze binnen 14 dagen met begeleidend kort briefje of pakbon, retourneren aan:


DRESSYOURPARENTS
Singel 17A
1261 XP  Blaricum

Voor buitenlandse zendingen kunnen wij geen retouretiketten meezenden omdat die door buitenlandse posterijen niet geaccepteerd worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Kijk voor uitgebreidere informatie bij onze Algemene Voorwaarden