GOLD LOOKING

Shop de look voor heren "Gold Looking" en wees representatief met de Kerst!

 

Looking good in deze outfit met een golden knipoog. De cameltinten in deze items sluiten namelijk heel mooi aan bij een sprankelende kerstsetting. De tinten kunnen met elkaar gecombineerd worden, zoals de corduroy broek van D.Y.P, de pullover van Baileys en het overhemd van Brax. Voor een frisse component in het geheel kunt u kiezen voor een wit overhemd. En de accessoires maken de finishing touch!

 

Shop deze items:

 

Beige pullover met v-hals met denim kleur naden van Baileys Brax cognackleurige suede herenriem Licht camelkleurige ribcorduroy herenbroek met elastiek van D.Y.P
1. V-hals pullover - Baileys 2. Suède herenriem - Brax 3. Riborduroy herenbroek - D.Y.P
Profuomo 3 witte satijnkatoenen zakdoeken Brax wit button-down overhemd met lange mouwen Brax flanel overhemd met navy en camel pepitaruitje
4. Witte zakdoeken (3) - Profuomo 5. Button-down overhemd - Brax 6. Flanel overhemd - Brax
Frank and Lucie leesbril EYEWANT in Turtle Shade
7. Leesbril - Frank and Lucie

 

 

Representatieve kleding voor oudere heren

Met deze look kunt u zeker voor de dag komen! Niet alleen met Kerst, maar ook bijvoorbeeld met verjaardagen, een dagje uit, naar het theater of gezellig uit eten. De ribbroek zit heerlijk comfortabel door het elastiek rondom en is daarmee ook makkelijk aan- en uit te trekken. Heel goed wasbaar en kan zelfs in de droger. De kleur broek is uitermate goed met veel verschillende kleuren bovenkleding te combineren. Mooi met alle blauwtinten en rood. Bijvoorbeeld de bordeauxrode items van ons lookbook Party & Presents. Draag de ribbroek netjes met een wit overhemd en pullover, of meer casual met een polo of flanel shirt en eventueel een herenvest. Klik hier om meteen de grote keus bovenkleding bij ons te zien.

 

Heren accessoires

Een riem, katoenen zakdoeken, bretels, herensokken of een leesbril maken het geheel compleet. Kleren maken de man, maar hiermee is het helemaal af! Ook hier hebben we alleen goede merken. Bijvoorbeeld Schiesser voor de herensokken (van dit merk hebben we ook veel heren nachtmode in het assortiment), Brax, Profuoma en Frank and Lucie voor alle leesbrillen. 

Meer posts